Aria2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Επειδή ξεκίνησα και γράφω τη λίστα του Σίντλερ για την κόρη που φεύγει για Πάτρα είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να βάλω τι έχω γράψει και ίσως βοηθήσω κι άλλα παιδιά ή γονείς στην οργάνωση. Εμάς είναι επιπλωμένο αυτό που νοικιάσαμε, οπότε δε κάνω αναφορά στα έπιπλα-ψυγείο-πλυντήριο ρούχων κλπ και δεν είναι φυσικά ό,τι γράφω στη λίστα απαραίτητο.
Εννοείται ότι δεν είναι πλήρης ακόμα και θα βοηθηθώ κι εγώ με ό,τι γράφετε εσείς και προστίθεται από εσάς
Καλή νέα ζωή και αρχή σε όλους σας παιδιά
Εννοείται ότι δεν είναι πλήρης ακόμα και θα βοηθηθώ κι εγώ με ό,τι γράφετε εσείς και προστίθεται από εσάς

- Καθαριστικά σπιτιού και απορρυπαντικά γενικά
- Σκούπα ηλεκτρική
- Κουβάς-σφουγγαρίστρα
- Λεκανάκι μικρό
- Πανάκια καθαρισμού
- Καλαθάκι μπάνιου και πιγκάλ
- Καλάθι για άπλυτα
- Κουρτίνα μπάνιου
- Πατάκι μπάνιου
- Πατάκι εξώπορτας
- Τοστιέρα
- Καφετιέρα
- Βραστήρας
- Πιστολάκι μαλλιών
- Σίδερο
- Σιδερώστρα
- Air Fryer
- Κατσαρόλες (1 μικρή-1 μεγάλη)
- Τηγάνι
- Σουρωτήρι
- 1 ταψάκι
- Πιάτα (μικρά-μεγάλα-βαθιά)
- Μπολ δημητριακών
- Μαχαιρο-κουταλο-πίρουνα
- Κουτάλες-Πιρούνες μεγάλες
- Ψαλίδι
- Ποτήρια
- Κούπες
- Λεμονοστίφτης
- Θήκες για παγάκια
- Στεγνωτήρας πιάτων νεροχύτη
- Απλώστρα ή σκοινί για άπλωμα αν έχει μπαλκόνι
- Μανταλάκια
- 2 καρέκλες και 1 τραπεζάκι για το μπαλκόνι (αν έχετε μπαλκόνι)
- 2 σκαμπό που ανοιγοκλείνουν να υπάρχουν εφεδρικά
- Μαξιλάρι
- Πάπλωμα-Κουβέρτα
- Σεντόνια και μαξιλαροθήκες
- Πετσέτες (μικρές-μεγάλες μπάνιου+κουζίνας)
- Power Bank
- Πολύμπριζο
- Κρεμάστρες
- Μικρή παπουτσοθήκη
- Γραφική ύλη για σχολή
- Μίνι φαρμακείο με απαραίτητα
- Μπαταρίες μικρές-μεγάλες
- Φωτιστικό γραφείου
- Σουπερ Μαρκετ να γεμίσουμε το ψυγείο με τρόφιμα-το πιο απαραίτητο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.412 μηνύματα.

απαιχτες μαμαδες ...ρεσπεκτΕπειδή ξεκίνησα και γράφω τη λίστα του Σίντλερ για την κόρη που φεύγει για Πάτρα είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να βάλω τι έχω γράψει και ίσως βοηθήσω κι άλλα παιδιά ή γονείς στην οργάνωση. Εμάς είναι επιπλωμένο αυτό που νοικιάσαμε, οπότε δε κάνω αναφορά στα έπιπλα-ψυγείο-πλυντήριο ρούχων κλπ και δεν είναι φυσικά ό,τι γράφω στη λίστα απαραίτητο.
Εννοείται ότι δεν είναι πλήρης ακόμα και θα βοηθηθώ κι εγώ με ό,τι γράφετε εσείς και προστίθεται από εσάςΚαλή νέα ζωή και αρχή σε όλους σας παιδιά
- Καθαριστικά σπιτιού και απορρυπαντικά γενικά
- Σκούπα ηλεκτρική
- Κουβάς-σφουγγαρίστρα
- Λεκανάκι μικρό
- Πανάκια καθαρισμού
- Καλαθάκι μπάνιου και πιγκάλ
- Καλάθι για άπλυτα
- Κουρτίνα μπάνιου
- Πατάκι μπάνιου
- Πατάκι εξώπορτας
- Τοστιέρα
- Καφετιέρα
- Βραστήρας
- Πιστολάκι μαλλιών
- Σίδερο
- Σιδερώστρα
- Air Fryer
- Κατσαρόλες (1 μικρή-1 μεγάλη)
- Τηγάνι
- Σουρωτήρι
- 1 ταψάκι
- Πιάτα (μικρά-μεγάλα-βαθιά)
- Μπολ δημητριακών
- Μαχαιρο-κουταλο-πίρουνα
- Κουτάλες-Πιρούνες μεγάλες
- Ψαλίδι
- Ποτήρια
- Κούπες
- Λεμονοστίφτης
- Θήκες για παγάκια
- Στεγνωτήρας πιάτων νεροχύτη
- Απλώστρα ή σκοινί για άπλωμα αν έχει μπαλκόνι
- Μανταλάκια
- 2 καρέκλες και 1 τραπεζάκι για το μπαλκόνι (αν έχετε μπαλκόνι)
- 2 σκαμπό που ανοιγοκλείνουν να υπάρχουν εφεδρικά
- Μαξιλάρι
- Πάπλωμα-Κουβέρτα
- Σεντόνια και μαξιλαροθήκες
- Πετσέτες (μικρές-μεγάλες μπάνιου+κουζίνας)
- Power Bank
- Πολύμπριζο
- Κρεμάστρες
- Μικρή παπουτσοθήκη
- Γραφική ύλη για σχολή
- Μίνι φαρμακείο με απαραίτητα
- Μπαταρίες μικρές-μεγάλες
- Φωτιστικό γραφείου
- Σουπερ Μαρκετ να γεμίσουμε το ψυγείο με τρόφιμα-το πιο απαραίτητο
λεω τωρα εγω
1) Δυο τηγανακια ενα μικρο να κανει τα δικα της αυγα ματια την ομελετιτσα και την μπριζολιτσα και ενα 24cm για τα διπλα οταν ερχεται η κολλητη.
2) ενα σβουν...να κανει αφρογαλα, φραπε, φρεντο εσπρεσο και φρεντο καπουτσινο και λατε.
4) ενα μπρικι εσπρεσο
Α πας στο Σαγια..εξω απο την λαχαναγορα του ρεντη..να της παρεις victor inox ..ελβετικα... 4 € το ενα... ενα με δοντια για το ψωμι ...και 4 χωρις για ολα τα αλλα .. και για αλλοιμα βουτύρου...απαιχτα κοβουν και λαρυγγια.
Αμα βαριεσαι θα πας στο Βασλιοπουλο να της παρεις icell πορτογαλεζικα το παρακατω 3€... αψογο...με μικρα δοντακια...αλλα δεν κανει τοσο για να καθαριζει πατατες γιατι τα μικρα δοντακια του ενοχλουν το ευαισθητο δερμα του αντιχειρα. ειναι απαιχτο μαχαιρι φαγητου ολα τα κοβει...αθανατο.
Το ψαλιδι κουζινας το δοκιμαζουμε αν κοβει πλαστικη συσκευασια με την μυτη..το πιο πολλα δεν to κανουν.
Για ταψι θα πας στην εστια ...ενα 35χ25 αντικολλητικο θα εχει και καπακι πλαστικο για να το βαζει ολο ψυγειο και αλλα πραματα απο πανω. 11€
Διαφορα παυσιπονα..και αναβραζοντα .. και για την μυτη dexarina sprey και comtrex για το συναχι και tantoum verde για τον πονολεμο γαργαρες και καραμελες. Σαπουνι φυσικο ph για ερεθισμους σπυρακια
και γαζες kesler με το ψαλιδι (χυμα απο τον φαρμακοποιο ...και τσιροτο...και θερμομετρο...και μια αντιβιωτικη κρεμα για τσιμπιματα , σπυρακια.
Εγω θα εβαζα και αντιβιωση ..αλλα οκ εγω ειμαι εγω.
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

RESPECT...προσθέτω στη λίστα μουαπαιχτες μαμαδες ...ρεσπεκτ
λεω τωρα εγω
1) Δυο τηγανακια ενα μικρο να κανει τα δικα της αυγα ματια την ομελετιτσα και την μπριζολιτσα και ενα 24cm για τα διπλα οταν ερχεται η κολλητη.
2) ενα σβουν...να κανει αφρογαλα, φραπε, φρεντο εσπρεσο και φρεντο καπουτσινο και λατε.
3) ενα μικρο ξυλο κοπης
4) ενα μπρικι εσπρεσο
5) μια φρυγανιερα να φρυγανιζει το μπαγιατικο ψωμι... και του τοστ... εστια 20€
6) καλα μαχαιρια..
Α πας στο Σαγια..εξω απο την λαχαναγορα του ρεντη..να της παρεις victor inox ..ελβετικα... 4 € το ενα... ενα με δοντια για το ψωμι ...και 4 χωρις για ολα τα αλλα .. και για αλλοιμα βουτύρου...απαιχτα κοβουν και λαρυγγια.
Αυτα κανουν για ολα και για κουζινα και για φαγητο
Αμα βαριεσαι θα πας στο Βασλιοπουλο να της παρεις icell πορτογαλεζικα το παρακατω 3€... αψογο...με μικρα δοντακια...αλλα δεν κανει τοσο για να καθαριζει πατατες γιατι τα μικρα δοντακια του ενοχλουν το ευαισθητο δερμα του αντιχειρα. ειναι απαιχτο μαχαιρι φαγητου ολα τα κοβει.
Για ψαλιδι κουζινας πολυ καλο μικρη κουταλιτσα χουφτα και μικρη τρυπητή κουταλιτσα απαιχτες θα πας στο bazaar πειραως (διπλα στην νικε).ολα μαζι 20€..δεν εχει μεγαλα καζανια και τηγανια..μικρουλια εχει.
Το ψαλιδι κουζινας το δοκιμαζουμε αν κοβει πλαστικη συσκευασια με την μυτη..το πιο πολλα δεν to κανουν.
7) Μπρικι ..τα καλυτερα τα εχει η εστια..μeγεθος 345ml ..10€..και καφε και τσαι και 1 αυγο βραζει
View attachment 151191
Για ταψι θα πας στην εστια ...ενα 35χ25 αντικολλητικο θα εχει και καπακι πλαστικο για να το βαζει ολο ψυγειο και αλλα πραματα απο πανω. 11€
View attachment 151194

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.412 μηνύματα.

ναι σωστο..τα πολλα θα τα κανει απο αθηνα αλλα θα θελει παλι οικογενειακης,εκαθαριστικα , Ε1 για την σιτιση.RESPECT...προσθέτω στη λίστα μου.Επίσης της έκανα ένα φάκελο με απαραίτητα έγγραφα φωτοτυπίες+τα εβαλα όλα και σε pdf σε 1 στικάκι να τα έχει μαζί της να μη με ζαλίζει...στείλε το να, στείλε το άλλο
Καλα τα φορολογικα θα της τα στελννεις κατοπιν εντολης με email... για τα αλλα κωδικους τραπεζης εχει θα τα βγαζει μονη της...αφου της δείξεις ομως τωρα τον τροπο εσυ.
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

αααα τελεια! μου πες και πραγματα που δεν ειχα εκτυπώσει! Προσθέτω!ναι σωστο..τα πολλα θα τα κανει απο αθηνα αλλα θα θελει παλι οικογενειακης,εκαθαριστικα , Ε1 για την σιτιση.
Καλα τα φορολογικα θα της τα στελννεις κατοπιν εντολης με email... για τα αλλα κωδικους τραπεζης εχει θα τα βγαζει μονη της...αφου της δείξεις ομως τωρα τον τροπο εσυ.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Φοιτητική Στέγη 2025: Απελπισία γονέων και εκτόξευση ενοικίων –Πόλεις με υψηλή και χαμηλή ζήτηση σύμφωνα με τους εισακτέους
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Φοιτητική Στέγη 2025: Απελπισία γονέων και εκτόξευση ενοικίων –Πόλεις με υψηλή και χαμηλή ζήτηση - Φοιτητική Στέγη 2025, φοιτητικά ενοικια 2025, ενοικια φοιτητές 2025, φοιτητές ποσα ενοικια, διαμερισματα φοιτητικά 2025...

Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

Εχουμε στάξει όλοι οι γονείς αυτή τη στιγμή και παρόλο που μένουν θέσεις κενές τα ενοίκια στην επαρχία είναι στα ύψη. Και το χειρότερο όλων...το deal τελευταία είναι δώσε μου όλα τα ενοίκια του χρόνου μπροστά για να έχεις μια κάποια έκπτωση...εκτός ορίων η κατάσταση των φοιτητικών σπιτιών πραγματικά...![]()
Φοιτητική Στέγη 2025: Απελπισία γονέων και εκτόξευση ενοικίων –Πόλεις με υψηλή και χαμηλή ζήτηση σύμφωνα με τους εισακτέους
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Φοιτητική Στέγη 2025: Απελπισία γονέων και εκτόξευση ενοικίων –Πόλεις με υψηλή και χαμηλή ζήτηση - Φοιτητική Στέγη 2025, φοιτητικά ενοικια 2025, ενοικια φοιτητές 2025, φοιτητές ποσα ενοικια, διαμερισματα φοιτητικά 2025...www.foititikanea.gr
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ημαρτον ημαρτον ημαρτον... πλεον με αυτουςΕχουμε στάξει όλοι οι γονείς αυτή τη στιγμή και παρόλο που μένουν θέσεις κενές τα ενοίκια στην επαρχία είναι στα ύψη. Και το χειρότερο όλων...το deal τελευταία είναι δώσε μου όλα τα ενοίκια του χρόνου μπροστά για να έχεις μια κάποια έκπτωση...εκτός ορίων η κατάσταση των φοιτητικών σπιτιών πραγματικά...
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

ναι...ακριβώς έτσι.Ημαρτον ημαρτον ημαρτον... πλεον με αυτους
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 52 μηνύματα.

αυτό το έκαναν και σε μένα και δεν δέχονταν κιολας να τους τα έδινα έστω σε 2 δόσεις μέχρι τα τέλη σεπτέμβρηΕχουμε στάξει όλοι οι γονείς αυτή τη στιγμή και παρόλο που μένουν θέσεις κενές τα ενοίκια στην επαρχία είναι στα ύψη. Και το χειρότερο όλων...το deal τελευταία είναι δώσε μου όλα τα ενοίκια του χρόνου μπροστά για να έχεις μια κάποια έκπτωση...εκτός ορίων η κατάσταση των φοιτητικών σπιτιών πραγματικά...
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό είναι το λεγόμενο "όλα για το χρήμα". Καμία ενσυναίσθηση και εκτός ελληνικής πραγματικότητας η σκέψη τους.αυτό το έκαναν και σε μένα και δεν δέχονταν κιολας να τους τα έδινα έστω σε 2 δόσεις μέχρι τα τέλη σεπτέμβρη
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.407 μηνύματα.

Πώς γίνεται σε πόλη με πανεπιστήμιο λίγων εισακτέων να αυξάνονται τα ενοίκια;![]()
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Φοιτητική Στέγη 2025: Απελπισία γονέων και εκτόξευση ενοικίων –Πόλεις με υψηλή και χαμηλή ζήτηση - Φοιτητική Στέγη 2025, φοιτητικά ενοικια 2025, ενοικια φοιτητές 2025, φοιτητές ποσα ενοικια, διαμερισματα φοιτητικά 2025...www.foititikanea.gr
Αυτός που γράφει το άρθρο γνωρίζει βασική οικονομική;
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

Είτε λίγοι εισακτέοι είτε πολλοί, ούτως ή άλλως έχουν δικές τους αρχές οικονομίας οι ιδιοκτήτες. Κάνουν ο,τι θέλουν.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 896 μηνύματα.

Αυτός που γράφει το άρθρο γνωρίζει βασική οικονομική;
Εδώ πολλοί δεν ξέρουν τον Sowell.
EFAKIT
Νεοφερμένο μέλος
Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

Πολυ ωραια λιστα. Την εκανα κι εγω περυσι για το γιο μου που εφυγε για Χανια. Το προβλημα με αυτες τις ωραιες λιστες ειναι να βρεις ΠΟΥ θα τα βαλεις ολα αυτα στα μικροσκοπικα φοιτητικα σπιτακια
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

Έχεις πολύ δίκιο! Μαζεύω, μαζεύω και δε ξέρω τελικά που θα τα βάλω...πήρα κάτι τρόλευ εξτρα να βγάλουμε μπαλκόνι μπας και το σώσουμε...Πολυ ωραια λιστα. Την εκανα κι εγω περυσι για το γιο μου που εφυγε για Χανια. Το προβλημα με αυτες τις ωραιες λιστες ειναι να βρεις ΠΟΥ θα τα βαλεις ολα αυτα στα μικροσκοπικα φοιτητικα σπιτακια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 179 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ang12_012
- Searching
- Scandal
- GeorgeTheBoss
- jYanniss
- gaidouri
- korydallos
- aris65
- niki1973
- EFAKIT
- Hmmytheos
- Fwteini69
- Hased Babis
- Κλημεντίνη
- Asterias54
- Kafkinos
- Unboxholics
- posquito
- vps
- Sotiris 12
- Ersa
- aggelosst9
- sakplat
- SKG
- korlef
- E.Z
- Drscientist
- psychoticwaltz
- sophiaa
- many of Filip
- stamp
- panosT436
- Nala
- Leo komm
- abyssiniancat
- charmander
- Atrlef
- Jauahahwiwisjs
- pastellie
- BatGuin
- Indecisive2
- gianikit
- katia.m
- Corfu kitty
- panunniotis
- stella22
- Βασιλης1234
- Huener
- thewitcher
- waakaq
- maritina07
- mauro_koraki
- panaman
- jellojina
- FNC_Sophia
- Ilias__
- geneticist
- burningfire
- shuuu
- Joji
- nikosm72
- st.krf
- marakimarouli
- bibliofagos
- blissele
- thanasarasz
- User2350
- crankshaft345
- redpointer
- Vera
- XRY
- csg
- katerina1980
- Than003
- Giannismsn
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.