Κόπωση λίγο πριν τις πανελλήνιες

Jesse_

Νεοφερμένο μέλος

Ο Jesse_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Οι πανελλήνιες πλησιάζουν και νομίζω βρίσκομαι στα όρια του burn out. Θεωρώ ότι έχω κάνει μία καλή προετοιμασία και απλώς θέλω να δίνω για να τελειώνω. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ ότι αρχίζω να κάνω μία πτώση λόγω της κούρασης. Μάλιστα έχω φτάσει στο σημείο που βαριέμαι να λύνω ασκήσεις, έπειτα από τόσες που έχω λύσει. Θέλω να ξεκουραστώ αυτές τις 2 βδομάδες, αλλά από την άλλη φοβάμαι μην βγω εκτός φόρμας, ξεχάσω πράγματα που ξέρω ή και να παρασυρθώ και να μην μελετώ καθόλου. Τι έχετε να μου προτείνετε;

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Θα σου ελεγα υπομονη μεχρι να δωσεις και μια καλη επαναληψη τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Καλή επιτυχία! Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ. Εγώ θα σου πρότεινα να εστιάσεις αυτές τις μέρες στην θεωρία (και τυχόν μεθοδολογίες που μπορεί να μη θυμάσαι καλά) και να μην κάνεις βαριά ξενύχτια. Δεν έμεινε πολύ! Όσο έμεινε όμως, μη μας πιάσει καμιά τρέλα να ξαναλύσουμε ότι ασκήσεις κάναμε μέσα στη χρονιά. Όχι ότι προλαβαίνει κιόλας κανείς...

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.
Οι πανελλήνιες πλησιάζουν και νομίζω βρίσκομαι στα όρια του burn out. Θεωρώ ότι έχω κάνει μία καλή προετοιμασία και απλώς θέλω να δίνω για να τελειώνω. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ ότι αρχίζω να κάνω μία πτώση λόγω της κούρασης. Μάλιστα έχω φτάσει στο σημείο που βαριέμαι να λύνω ασκήσεις, έπειτα από τόσες που έχω λύσει. Θέλω να ξεκουραστώ αυτές τις 2 βδομάδες, αλλά από την άλλη φοβάμαι μην βγω εκτός φόρμας, ξεχάσω πράγματα που ξέρω ή και να παρασυρθώ και να μην μελετώ καθόλου. Τι έχετε να μου προτείνετε;
Ο κορεσμος ειναι φυσιολογικος και βοηθα και η τεμπελια που φερνει η ανοιξη.
Για τον κορεσμο
Κοιμησου και πηγαινε βολτες...μετα βαλε λιγη αμφιβολια κοιταζοντας τις περσινες στατιστικες βαθμων.
Για την τεμπελια της ανοιξης
Εξομοίωσε κατασταση χειμωνα στο δωματιο σου.
Βαλε φουτερ και το αιρκοντισιον στους 22-24 ..ετσι να πήξη το μυαλο σου.
Ναι κοιτα μονο μην πας στο αλλο ακρο και πλευροτωθεις .

Τελευταία επεξεργασία: