Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα.

22-10-11

12:07
Καλημέρα!! Μια φίλη μου είναι υποψήφια με την κατηγορία 5% και θέλει να μάθει τι είναι αυτός ο κωδικός αριθμός που λέει στη φόρμα του υπουργείου. Ξέρει κανείς να μου πει για να μπορέσω να τη διαφωτίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

22-10-11

12:55
Μήπως ο κωδικός των πανελληνίων;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ritsakiii
Νεοφερμένο μέλος
Η ritsakiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

30-10-11

11:03
Καλημέρα! επειδή κ εγώ είμαι στην κατηγορία 5%..ο κωδικός είναι αυτό που έχει σταλεί στο ε-μαιλ που καταχώρησε όταν συμπλήρωσε το μηχανογραφικό..θα βάλει τον κωδικό που έχει λάβει από το υπουργείο παιδείας στο ε-μαιλ της. Έχουν βγει τα αποτελέσματα ήδη στις 21-10-11.
Καλά αποτελέσματα για την φίλη σου!
Καλά αποτελέσματα για την φίλη σου!
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα.

30-10-11

11:44
Να 'σαι καλά! Δυστυχώς δεν πέρασε σε κάποια από τις σχολές που δήλωσε, οπότε θα συνεχίσει σε αυτήν που είναι ήδη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...