led zeppelin
Νεοφερμένο μέλος

ψάχνω ένα βιβλίο για το b1 των γερμανικό άρα άμα έχετε κάτι καλο κατά νου παρακαλώ να μου το προτείνεται δίνω 10-11 Mαΐου...
δεν με νοιάζει η τιμή...απλά να είναι κάτι καλο και δοκιμασμένο...
ευχαριστώ εκ των προτερων...:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

είναι testakiα και γραμματική
Deutsh Durch Die Lupe....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι καθηγήτρια γερμανικών, αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το ΚΠΓ. Στέλνω μόνο για τα πτυχία του GOETHE-INSTITUT, γι' αυτό δεν γνωρίζω τι παίζει με το ΚΠΓ

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

για χαρά παιδία...
ψάχνω ένα βιβλίο για το b1 των γερμανικό άρα άμα έχετε κάτι καλο κατά νου παρακαλώ να μου το προτείνεται δίνω 10-11 Mαΐου...
δεν με νοιάζει η τιμή...απλά να είναι κάτι καλο και δοκιμασμένο...
ευχαριστώ εκ των προτερων...:thanks:
εγω δινω το Β2!πωπω ρε παιδια ειναι παλουκι!δεν ξερω αν θα το παρω,δεν το νομιζω καθολου....δεν αφιερωνω και το χρονο που χρειαζεται.εγω κανω το ενα και μοναδικο βιβλιο που υπαρχει!
led zeppelin
Νεοφερμένο μέλος

dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

luther
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή η μητέρα μου είναι αυστριακή , μέχρι τα 4 μου χρόνια μιλούσαμε σπίτι μόνο γερμανικά. Στη συνέχεια μας έστελναν από την Αυστρία τα βιβλία του δημοτικού και ψιλοασχολούμουν. Κάποια στιγμή όμως, προς το τέλος του δημοτικού τα παράτησα. Πλέον με τη μάνα μου μιλάμε καμιά φορά γερμανικά στο σπίτι.
Ωστόσο, λόγω του ότι είναι η μητρική μου γλώσσα σκέφτηκα να πάρω κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας και πέφτοντας στο Β2 είδα ότι στο κομμάτι listening και κατανόηση μου φαίνονται αρκετά εύκολα. Εκεί που θέλω σίγουρα εξάσκηση είναι στην έκθεση. Γενικότερα γραμματική και ορθογραφία. Όποιος λοιπόν γνωρίζει θα τον παρακαλούσα να μου πει πώς βαθμολογείται το πιστοποιητικό. Δηλαδή:
1) Πρέπει να περάσεις σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά ή συμψηφίζονται?
2) Τί ποσοστό, ή σε απόλυτο νούμερο, πόσα σωστα πρέπει να έχεις σε κάθε κομμάτι για να περάσεις?
Ακόμη, διάβασα κάποιος που έγραωε ότι για το Β2 υπάρχει ένα και μόνο βιβλίο. Αυτό είναι για γραμματική? Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πιο βιβλίο είναι αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα κρατικα πτυχια γλωσσομαθειας θεωρουνται ευκολοτερα, αν και δν μπορω να ειμαι βεβαιη για αυτο, εφοσον δεν εδωσα καποια τετοια εξεταση.
αν σου αρεσει η γλωσσα, που αυτο καταλαβα, με λιγη προσπαθεια θα τα καταφερεις.
ελφ
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

ελφ
Νεοφερμένο μέλος

nikosD
Νεοφερμένο μέλος

1. Τι λετε θα τα καταφερω ?
2.Υπαρχει βιβλιο ακριβως για τις εξετασεις του Κπγ Β2 και αν ναι ποιο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Profi B2 αποτελείται από 12 ολοκληρωμένες ενότητες και ακολουθεί πιστά τον τρόπο εξέτασης του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ΚΠγ Β2, δηλαδή η κάθε ενότητα περιέχει Leseverstehen, Hörverstehen, Schriftlicher und Mündlicher Ausdruck.
Περιλαμβάνει κάθε πιθανή μορφή test και η ύλη του βασίζεται στις καθορισμένες δεξιότητες του επιπέδου Β2.
Συνοδεύεται από 3 CD, γλωσσάριο και λύσεις. Οι λύσεις περιλαμβάνουν επίσης:
1. Τον κανονισμό των εξετάσεων και την κατανομή βαθμολογίας ανά μέρος εξέτασης, έτσι ώστε ο καθηγητής να αξιολογεί σωστά τον μαθητή του.
2. Την ανάπτυξη όλων των θεμάτων έκθεσης και προφορικής εξέτασης, έτσι ώστε ο καθηγητής να έχει έναν οδηγό για την σωστή προετοιμασία του μαθητή του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.