kollhmenh
Νεοφερμένο μέλος

εσεις;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θες ομως να "χωθεις" για τα καλα στην κουλτουρα, τοτε τα κινεζικα μαλλον σου ταιριαζουν περισσοτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα θελα και γω να μάθω κάποια στιγμή ...
τα κινεζικα από την άλλη δε μου φαίνονται το ίδιο κομψά .
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

επίσης όποιος βλέπει ανιμε αργά ή γρήγορα θα μάθει κιόλας μερικές λέξεις- φράσεις.
εγώ προσωπικά προτιμώ τα ιαπωνικά. μου φαίνονται και πιο εύκολα.
τα κινέζικα δεν μου αρέσουν τόσο.
ρε παιδιά. κορεάτικα κανείς? :Ρ
partblah1990
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ απλά θα σου πω ότι οι επιθυμίες του ανθρώπου είναι άπειρες ...οι πραγματικές του ανάγκες όμως είναι περιοσμένες ...προσωπικα θελω να μαθω και τις δυο. μαθαινω πρωτα Ιαπωνικα ομως γιατι οσο να ναι, εχουν περισσοτερα κοινα με τις ευρωπαικες γλωσσες απ' οτι τα Κινεζικα και μετα, που θα χω μπει καλα στο πνευμα, θα ξεκινησω και Κινεζικα ^^
εσεις;;
altrou13
Νεοφερμένο μέλος

Ω ναι, και εγώ θέλω να μάθω κορεάτικα..Ξέρω μέχρι τώρα κάποιες εκφράσεις λόγω k-dramas αλλά και αυτα είναι λίγο δυσκολούτσικα...Πάντως τα ιαπωνικά είναι ακουστικα τουλαχιστον απο τις πιο ωραίες ασιατικές γλώσσες και πιο ευκολη φωνητικά για εμάς τους Ευρωπαίους να την μιλήσουμε...αυτό που είπε ο λόρντι γκάι.
επίσης όποιος βλέπει ανιμε αργά ή γρήγορα θα μάθει κιόλας μερικές λέξεις- φράσεις.
εγώ προσωπικά προτιμώ τα ιαπωνικά. μου φαίνονται και πιο εύκολα.
τα κινέζικα δεν μου αρέσουν τόσο.
ρε παιδιά. κορεάτικα κανείς? :Ρ
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα κορεάτικα μου φαίνονται πιο δύσκολα και λιγότερο όμορφα ακουστικά από τα Γιαπωνέζικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.