ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. Χθες στις 20:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1 Χθες στις 20:41 Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση - Την κατοχύρωση της παιδαγωγικής επάρκειας στα πτυχία των λεγόμενων “καθηγητικών σχολών” ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, μετά τη... www.foititikanea.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο nPb έγραψε: #2 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση - Την κατοχύρωση της παιδαγωγικής επάρκειας στα πτυχία των λεγόμενων “καθηγητικών σχολών” ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, μετά τη... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί κάπως δίνεται λάθος εντύπωση, αλλά μέχρι ώρας, στις λίστες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι λεγόμενες καθηγητικές ειδικότητες (π.χ. Μαθηματικά, Φυσική, κτλ) είχαν 12μηνη παιδαγωγική επάρκεια. Άλλαξε κάτι; Όσες φορές έτυχε να κάνω τα χαρτιά μου στην ΠΥΣΔΕ της περιοχής μου, ήταν ήδη συμπληρωμένο λόγω της ειδικότητας-κλάδου του πτυχίου μου. Ποτέ δεν κατάλαβα πως "υποβαθμίζεται" ένα πτυχίο αν ο κάτοχός του είναι άσχετος (δεν διάβασε ποτέ) ή δεν το έχει με τη συγκεκριμένη επιστήμη. Υπάρχει κάποιος νόμος ή εθιμική λογική που λέει ότι όσοι τελειώνουν ένα Πανεπιστήμιο είναι εξίσου καλοί επιστήμονες; Γιατί σε αυτή τη χώρα συνεχώς δίνονται τόσο λάθος εντυπώσεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. Χθες στις 21:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Χθες στις 21:48 Μεχρι τωρα η παιδαγωγικη επαρκεια ηταν 3 προαιρετικα μαθηματα σε καθε σχετικη σχολη. Απο εδω και περα η παιδαγωγικη επαρκεια θα διαχωριζοταν απο το πτυχιο και θα γινοταν 12 μηνες και 11 μαθηματα ( ασπαιτε). Τωρα δεν ξερω να σου πω ομως αν τα 3 μαθηματα ειναι αρκετα και αν πρεπει να γινουν 11 ή οποιο αριθμο. Δεν ξερω να σου πω αν η διδασκαλια διδασκεται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Drscientist Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist Ryuzaki Entropy24 Scandal omitsop panosT436 katerina1980 jellojina AggelikiGr abyssiniancat fortheloveofshizaya charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση - Την κατοχύρωση της παιδαγωγικής επάρκειας στα πτυχία των λεγόμενων “καθηγητικών σχολών” ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, μετά τη... www.foititikanea.gr
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο nPb έγραψε: #2 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση - Την κατοχύρωση της παιδαγωγικής επάρκειας στα πτυχία των λεγόμενων “καθηγητικών σχολών” ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, μετά τη... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί κάπως δίνεται λάθος εντύπωση, αλλά μέχρι ώρας, στις λίστες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι λεγόμενες καθηγητικές ειδικότητες (π.χ. Μαθηματικά, Φυσική, κτλ) είχαν 12μηνη παιδαγωγική επάρκεια. Άλλαξε κάτι; Όσες φορές έτυχε να κάνω τα χαρτιά μου στην ΠΥΣΔΕ της περιοχής μου, ήταν ήδη συμπληρωμένο λόγω της ειδικότητας-κλάδου του πτυχίου μου. Ποτέ δεν κατάλαβα πως "υποβαθμίζεται" ένα πτυχίο αν ο κάτοχός του είναι άσχετος (δεν διάβασε ποτέ) ή δεν το έχει με τη συγκεκριμένη επιστήμη. Υπάρχει κάποιος νόμος ή εθιμική λογική που λέει ότι όσοι τελειώνουν ένα Πανεπιστήμιο είναι εξίσου καλοί επιστήμονες; Γιατί σε αυτή τη χώρα συνεχώς δίνονται τόσο λάθος εντυπώσεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. Χθες στις 21:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Χθες στις 21:48 Μεχρι τωρα η παιδαγωγικη επαρκεια ηταν 3 προαιρετικα μαθηματα σε καθε σχετικη σχολη. Απο εδω και περα η παιδαγωγικη επαρκεια θα διαχωριζοταν απο το πτυχιο και θα γινοταν 12 μηνες και 11 μαθηματα ( ασπαιτε). Τωρα δεν ξερω να σου πω ομως αν τα 3 μαθηματα ειναι αρκετα και αν πρεπει να γινουν 11 ή οποιο αριθμο. Δεν ξερω να σου πω αν η διδασκαλια διδασκεται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Κατοχυρώνεται η Παιδαγωγική Επάρκεια στα πτυχία Καθηγητικών Σχολών! Υποχώρηση του Υπουργείου Παιδείας μετά τη φοιτητική κινητοποίηση - Την κατοχύρωση της παιδαγωγικής επάρκειας στα πτυχία των λεγόμενων “καθηγητικών σχολών” ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, μετά τη... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί κάπως δίνεται λάθος εντύπωση, αλλά μέχρι ώρας, στις λίστες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι λεγόμενες καθηγητικές ειδικότητες (π.χ. Μαθηματικά, Φυσική, κτλ) είχαν 12μηνη παιδαγωγική επάρκεια. Άλλαξε κάτι; Όσες φορές έτυχε να κάνω τα χαρτιά μου στην ΠΥΣΔΕ της περιοχής μου, ήταν ήδη συμπληρωμένο λόγω της ειδικότητας-κλάδου του πτυχίου μου. Ποτέ δεν κατάλαβα πως "υποβαθμίζεται" ένα πτυχίο αν ο κάτοχός του είναι άσχετος (δεν διάβασε ποτέ) ή δεν το έχει με τη συγκεκριμένη επιστήμη. Υπάρχει κάποιος νόμος ή εθιμική λογική που λέει ότι όσοι τελειώνουν ένα Πανεπιστήμιο είναι εξίσου καλοί επιστήμονες; Γιατί σε αυτή τη χώρα συνεχώς δίνονται τόσο λάθος εντυπώσεις;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. Χθες στις 21:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Χθες στις 21:48 Μεχρι τωρα η παιδαγωγικη επαρκεια ηταν 3 προαιρετικα μαθηματα σε καθε σχετικη σχολη. Απο εδω και περα η παιδαγωγικη επαρκεια θα διαχωριζοταν απο το πτυχιο και θα γινοταν 12 μηνες και 11 μαθηματα ( ασπαιτε). Τωρα δεν ξερω να σου πω ομως αν τα 3 μαθηματα ειναι αρκετα και αν πρεπει να γινουν 11 ή οποιο αριθμο. Δεν ξερω να σου πω αν η διδασκαλια διδασκεται.
Μεχρι τωρα η παιδαγωγικη επαρκεια ηταν 3 προαιρετικα μαθηματα σε καθε σχετικη σχολη. Απο εδω και περα η παιδαγωγικη επαρκεια θα διαχωριζοταν απο το πτυχιο και θα γινοταν 12 μηνες και 11 μαθηματα ( ασπαιτε). Τωρα δεν ξερω να σου πω ομως αν τα 3 μαθηματα ειναι αρκετα και αν πρεπει να γινουν 11 ή οποιο αριθμο. Δεν ξερω να σου πω αν η διδασκαλια διδασκεται.