potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν κάποιος που είναι θετική θα έχει μεγάλα κενά αν πάει σε σχολή σχετική με υπολογιστές; Αντίστοιχα κάποιος που είναι τεχνολογική ''μπορεί'' να πάει χημικούς μηχανικούς ή βιολογικό;;;
Thanks!!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasakas
Νεοφερμένο μέλος

Το θέμα ειναι να σου αρεσει.
Αλλα, με ελαχιστο διαβασμα περασα αμεσως τις χημειες και τις φυσικες του πρωτου ετους. Σκεψου οτι στα εργαστηρια χημειας ειμασταν χωρισμενοι αναλογα με την κατευθυνση (Θετικη-Τεχνολογικη).Βεβαια οι γνωσεις του Λυκειου φθανουν μεχρι το 1ο ετος σπουδων.
Συνεπως μην σκεφτεσαι τοσο την κατευθυνση με την σχολη.
Σίγουρα για το 3ο πεδιο πρεπει να ξερεις Βιολογια ή καλυτερα να ξεχασεις το 5ο πεδιο αν εισαι απο θεωρητικη.(σε ολους αναφερομαι)
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

minos_94
Νεοφερμένο μέλος

θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητες οι γνώσεις προγραμματισμού γ λυκείου (τεχνολογικής )για να μπείς στους ΗΜΜΥ.
διότι θέλω να περάσω σε αυτήν την σχολή απο θετική..και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν θα έχω πρόβλημα
ευχαριστώ εκ τών προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ό,τι θα χρειαστείς θα το μάθεις μέσα στη σχολή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο φοιτητής από την Θετική δυσκολευόταν στον Προγραμματισμό ενώ και ο φοιτητής από την Τεχνολογική μου είπε πως οι συμφοιτητές του από Θετική δυσκολεύονταν περισσότερο σε σχέση με αυτούς από την Τεχνολογική.
Προφανώς η ψευδογλώσσα που διδάσκεται στην Γ΄Λυκείου μπορεί να μην είναι πραγματική αλλά σε εισάγει στον "τρόπο σκέψης" του Προγραμματισμού με αποτέλεσμα σε μία σχολή όπως οι ΗΜΜΥ, όσοι έχουν διδαχθεί ΑΕΠΠ να έχουν ένα προβάδισμα.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.