vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Είσα μαθητής 1ης Λυκείου αλλά έχεις βάλει ηλικία 41 και ιδιότητα καθηγητής?Μήπως έκανε κάποιο λαθάκι στη συμπλήρωση?
Για να είσαι υποψήφιος για Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές και Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού
Ναυτικού πρέπει να έχεις κριθεί ικανός στις οικείες προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, αθλητικές,
ψυχοτεχνικές) που διενεργούνται από τις Στρατιωτικές Σχολές ή το Yπουργείο Εσωτερικών ή το Yπουργείο
Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κατά περίπτωση. (Για τις Α.Ε.Ν. απαιτείται μόνο
υγειονομική εξέταση). Για τη συμμετοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις πρέπει να υποβάλεις σχετική αίτηση
σύμφωνα με όσα ορίζονται στη σχετική προκήρυξη. Διευκρινίζεται ότι, όσοι εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. εξετάζονται
κατά τη διάρκεια του Αʼ διδακτικού εξαμήνου στην κολύμβηση. Για όσους αποτύχουν διακόπτεται η φοίτηση μέχρι
επιτυχούς επανεξέτασης.
Η Σχολή Αστυφυλάκων, καθώς και οι Σχολές Πλοιάρχων και Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού λειτουργούν με
παραρτήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και όσοι εισάγονται σε αυτές κατανέμονται στα παραρτήματα με
απόφαση του Yπουργού Εσωτερικών ή Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κατά περίπτωση και με
κριτήριο τη δήλωση προτίμησης που υποβάλλουν στο αντίστοιχο Υπουργείο σε συνδυασμό με το σύνολο των μορίων τους
miv
Επιφανές μέλος

Βtw, φέτος πολλοί πάνε για αστυνομικές. Τι γίνεται, όλοι μπάτσοι θέλετε να γίνετε; Έλεος.

vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν συμπληρωνα τα στοιχεια δεν εδωσα σημασια και τα συμπληρωσα οπως να ναιΗ σχολη αστυφυλάκων είναι στο 5ο πεδίο οπότε πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και ως μάθημα γενικής παιδείας τα Μαθηματικά αυτά για την Γ λυκείου.Για την Β δεν χρειάζεται κάτι.Όσον αφορά την κατεύθυνση μπορείς να περάσεις από όποια θες.
Είσα μαθητής 1ης Λυκείου αλλά έχεις βάλει ηλικία 41 και ιδιότητα καθηγητής?Μήπως έκανε κάποιο λαθάκι στη συμπλήρωση?

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι γεγονος οτι τα σιγουρα λεφτα τραβανε κοσμοΑστυνομικές περνάς από παντού, εξαρτάται μόνο απ'το μάθημα επιλογής. Πήγαινε εκεί που νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις μόρια.
Βtw, φέτος πολλοί πάνε για αστυνομικές. Τι γίνεται, όλοι μπάτσοι θέλετε να γίνετε; Έλεος.![]()
αλλα ειναι και μερικοι (βλεμε εμενα

εγω συγκεκριμενα ειμαι απο σοι....παππουδων αξιωματικων
εγω παω για στρατο ή αστυνομια (μαλλον στρατο) ο παππους μου ταξιαρχος ο παππου κατι παρομοιο
ενας κολιτος μ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΣΑΣ !!!!
koka
Νεοφερμένο μέλος

ειναι γεγονος οτι τα σιγουρα λεφτα τραβανε κοσμο
αλλα ειναι και μερικοι (βλεμε εμενα) που πραγματι τους αρεσουν
εγω συγκεκριμενα ειμαι απο σοι....παππουδων αξιωματικων
εγω παω για στρατο ή αστυνομια (μαλλον στρατο) ο παππους μου ταξιαρχος ο παππου κατι παρομοιο
ενας κολιτος μ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΣΑΣ !!!!
δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα να εισαι 20 και να εχεις το στανταρ μισθο δημοσιου υπαλληλου, οταν οι αλλοι ακομα τραβιονται στο πανεπιστημιο περιμενουν το στρατιωτικο και ελπιζουν να διοριστουν στα τριαντα Ή να βρουν πλουσια γριουλα να τους συντηρη..

τωρα αν σ αρεσει και λιγο πας καλα.:no1:
τεσπα το θεμα ειναι οτι ο μπατσος ειναι σαν τους νεκροθαφτες.. τους θελουμε μονο για το κακο.. ε φιλε βιλαρρας;

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

απαντηση στον φιλο μου απο εδωδεν υπαρχει καλυτερο πραγμα να εισαι 20 και να εχεις το στανταρ μισθο δημοσιου υπαλληλου, οταν οι αλλοι ακομα τραβιονται στο πανεπιστημιο περιμενουν το στρατιωτικο και ελπιζουν να διοριστουν στα τριαντα Ή να βρουν πλουσια γριουλα να τους συντηρη..
τωρα αν σ αρεσει και λιγο πας καλα.:no1:
τεσπα το θεμα ειναι οτι ο μπατσος ειναι σαν τους νεκροθαφτες.. τους θελουμε μονο για το κακο.. ε φιλε βιλαρρας;![]()
ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ οι φοιτητες στην σχολη των αξιωματικων της αστυνομιας παιρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθο...οι αλλοι ενα χαρτζηλικι παιρνουν
μετα ε τι να κανουμε καποιος πρεπει να το κανει και αυτο το επαγγελμα...εγω προσωπικα ξυπνησα μια μερα μου εστριψε ι βιδα και το αποφασισα Η ΣΤΡΑΤΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (παροτι 8α διεπρεπα στο πολυτεχνειο) τι να κανουμε καποιος πρεπει να κανει και αυτες τις δουλειες
για να κανουν μετα οι αλλοι εναν κολο ΝΑ και να μας την λενε (η αστυνομια εκεινο η αστυνομια αυτο) τωρα στον φιλο που εστειλα την ερωτηση
φιλε μου 2 παραμετρους εχεις να σκεφτεις αν και μπανεις παο παντου
οτι στα μαθηματικα γενικης ζοριζονται τα παιδια της θεωριρικης ενω της τεχνολογικης οχι
ΑΛΛΑ μεσα στη σχολη τα μαθηματα ειναι δικαιο και τετοια που θελουν αποστηθιση
prisila
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

mike19930
Νεοφερμένο μέλος

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

το αοθ ειναι ευκολο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas210
Νεοφερμένο μέλος

απαντηση στον φιλο μου απο εδω
ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ οι φοιτητες στην σχολη των αξιωματικων της αστυνομιας παιρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθο...οι αλλοι ενα χαρτζηλικι παιρνουν
Φίλε όταν λες ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθό πόσο περίπου εννοείς..?Και πόσο παίρνουν όταν βγουν από τη σχολή..? Thanks
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaggelas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι 5ο πεδίο και ανοίγει με ΑΟΘ και Μαθηματικά γενικής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

αν δεν σου αρέσει κάτι άλλο, τότε άρχισε σιγά σιγά την εξάσκηση από τώρα, εξάλλου ακόμα έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου. αγόρασε κάποια βοηθήματα το καλοκαίρι και κάνε πολύ εξάσκηση σε ασκήσεις. αν σκέφτεσαι μάλιστα του χρόνου να αρχίσεις ιδιαίτερα ή φροντιστήριο ακόμα καλύτερα.
πάντως καλύτερα αυτό να το συζητήσεις και με τον/την καθηγητή/-τριά σου του ΣΕΠ, ίσως εκείνη σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι εμείς!
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλέ, αστυφυλάκων μπορείς και από θεωρητική αν δεν κάνω λάθος.
Είναι 5ο πεδίο και ανοίγει με ΑΟΘ και Μαθηματικά γενικής.
'Οντως,πρέπει να γίνεται νας πας κι από Θεωρητική.Και μια φίλη μου που θέλει να περάσει Αστυφυλάκων θύμαμαι που μου 'λεγε πως θα πάει από Θεωρητική ,καθώς τα μαθήματα αυτής της κατεύθυνσης αυτής της αρέσουν πιο πολύ.
edit:Άμα θέλεις ρίξε και μια ματιά εδώ
vaggelas
Νεοφερμένο μέλος

να ρωτησω κατι αλλο τωρα ο μεσος ορος τετραμηνων στην 3λυκειου συμψηφιζετε με τα μορια στις πανελινιες?
Dias
Επιφανές μέλος

5o πεδίο πηγαίνεις από όλες τις κατευθύνσεις (με μαθηματικά γενικής + ΑΟΘ), χωρίς απώλεια μορίων.γινετε να πας και απο θεωρητικη αλλα χανεις μορια το ιδιο και με τη θετικη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.