Kostpapas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kostpapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπερα μου ειπαν οτι μπορω απο Χημικό πριν παρω το πτυχιο οτι μπορω να δωσω κατατακτηριες. Εχει βγει καινουργια αποφαση. Ισχυει; Ξερει καποιος
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

Δεν νομίζω και γιατί μόνο από χημικό;
Ποιος σου το είπε;
Εννοείς προς φαρμακευτική;
Ποιος σου το είπε;
Εννοείς προς φαρμακευτική;
despoina13
Νεοφερμένο μέλος
Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Στης Αθήνας τουλαχιστον δεν ισχύει κατι τετοιο 100%. Δεν βρισκω λογο να ισχυει για την Πατρα. Γενικα για κατατακτηριες απαιτείται πτυχίο κι ας ειναι ασχετου αντικειμένου ή βεβαιωση περατωσης σπουδωνΚαλησπερα μου ειπαν οτι μπορω απο Χημικό πριν παρω το πτυχιο οτι μπορω να δωσω κατατακτηριες. Εχει βγει καινουργια αποφαση. Ισχυει; Ξερει καποιος
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.418 μηνύματα.

ναι μπορεις...αν εχεις βεβαιωση αποφοιτησηςΚαλησπερα μου ειπαν οτι μπορω απο Χημικό πριν παρω το πτυχιο οτι μπορω να δωσω κατατακτηριες. Εχει βγει καινουργια αποφαση. Ισχυει; Ξερει καποιος
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Δεν ισχύει αυτό που λες, έτσι όπως το λες.Καλησπερα μου ειπαν οτι μπορω απο Χημικό πριν παρω το πτυχιο οτι μπορω να δωσω κατατακτηριες. Εχει βγει καινουργια αποφαση. Ισχυει; Ξερει καποιος
Η πιο πιθανή ερμηνεία αυτού που έχεις στο κεφάλι σου είναι να συμμετέχεις σε κατατακτήριες χωρίς να έχεις ορκιστεί --δηλ. χωρίς να έχεις πάρει το πτυχίο "στα χέρια σου".
Αυτό ναι μπορεί να γίνει εφόσον περάσεις το τελευταίο μάθημα της σχολής σου καθότι τότε λογίζεσαι ως απόφοιτος. Ζητάς βεβαίωση περάτωσης σπουδών και με αυτή δίνεις εξετάσεις.
Αν όμως αυτό που ρωτάς είναι πριν περάσεις όλα τα μαθήματα των σπουδών σου να μπορείς να δώσεις κατατακτήριες, είναι ΛΑΘΟΣ.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 459 μηνύματα.

Με λίγα λόγια όλες οι κατατακτήριες γίνονται τον Δεκέμβριο και οι δηλώσεις ενδιαφέροντος συνήθως το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.
Πρέπει λοιπόν μέχρι 10-15 Νοεμβρίου να έχεις βεβαίωση από την προηγούμενη σχολή ότι έχεις τελειώσει με όλα τα μαθήματα και την διπλωματική αν έχεις.
Πρέπει λοιπόν μέχρι 10-15 Νοεμβρίου να έχεις βεβαίωση από την προηγούμενη σχολή ότι έχεις τελειώσει με όλα τα μαθήματα και την διπλωματική αν έχεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Vera
- andyklad
- panaman
- charmander
- elinamav
- thewitcher
- Jauahahwiwisjs
- Martheos
- Entropy24
- bobbos188
- confused???