Κατατακτήριες για μαθηματικό

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,669 μηνύματα.
Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δεν υπαρχει αυτο το θεμα!Απο οτι γνωριζω απο φιλους ειναι να το εχεις.Αν εισαι καλος και εχεις βασεις απο το λυκειο ακομα και ασχετη σχολη να εχεις τελειωσει μπορεις με καταλληλο διαβασμα 2 μηνων να μπεις!!Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει ο ανταγωνισμος της ιατρικης και μπορεις αρκετα ευκολα με βαση σε ολα τα μαθηματα να μπεις
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Είχα δύο παιδιά στο έτος μου που είχαν μπει από κατατακτήριες. Ψημένα και τα δύο με τα μαθηματικά αρκετά μπορώ να πω. Ο ένας, θυμάμαι, διάβαζε περίπου ένα εξάμηνο πριν τις εξετάσεις, αλλά, κατά βάση, ήταν γιατί στην αρχή τα είχε κάνει μαντάρα και διάβαζε λάθος ύλη... Η άλλη είχε πάντα επαφή με τα μαθηματικά σε ικανοποιητικό επίπεδο, οπότε δε διάβασε ιδιαίτερα.

Όπως και να έχει, δεν ξέρω άτομο (χεχε) που να έχει μπει με δύο μήνες διάβασμα. :Ρ
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top