Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2025 στις 23:45 Η Maria_tr έγραψε: #1 11-03-25 23:45 Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει για κατατακτήριες αισθητικής κοσμητολογίας ; jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2025 στις 10:04 Ο jYanniss έγραψε: #2 12-03-25 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει για κατατακτήριες αισθητικής κοσμητολογίας ; Click για ανάπτυξη... Σε τι πράγμα! Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 10:56 Η Maria_tr έγραψε: #3 13-03-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Σε τι πράγμα! Click για ανάπτυξη... Σε θέματα και σημειώσεις και υλη jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:21 Ο jYanniss έγραψε: #4 13-03-25 12:21 Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:43 Η Maria_tr έγραψε: #5 13-03-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 13:52 Ο jYanniss έγραψε: #6 13-03-25 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2025 στις 10:04 Ο jYanniss έγραψε: #2 12-03-25 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει για κατατακτήριες αισθητικής κοσμητολογίας ; Click για ανάπτυξη... Σε τι πράγμα! Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 10:56 Η Maria_tr έγραψε: #3 13-03-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Σε τι πράγμα! Click για ανάπτυξη... Σε θέματα και σημειώσεις και υλη jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:21 Ο jYanniss έγραψε: #4 13-03-25 12:21 Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:43 Η Maria_tr έγραψε: #5 13-03-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 13:52 Ο jYanniss έγραψε: #6 13-03-25 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει για κατατακτήριες αισθητικής κοσμητολογίας ; Click για ανάπτυξη... Σε τι πράγμα!
Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 10:56 Η Maria_tr έγραψε: #3 13-03-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Σε τι πράγμα! Click για ανάπτυξη... Σε θέματα και σημειώσεις και υλη jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:21 Ο jYanniss έγραψε: #4 13-03-25 12:21 Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:43 Η Maria_tr έγραψε: #5 13-03-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 13:52 Ο jYanniss έγραψε: #6 13-03-25 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:21 Ο jYanniss έγραψε: #4 13-03-25 12:21 Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:43 Η Maria_tr έγραψε: #5 13-03-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 13:52 Ο jYanniss έγραψε: #6 13-03-25 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/
Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 12:43 Η Maria_tr έγραψε: #5 13-03-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 13:52 Ο jYanniss έγραψε: #6 13-03-25 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Θέματα για κατατακτήριες είναι λίγο δύσκολο να βρεις, τουλάχιστον από τι δική μου εμπειρία. Σημειώσεις δεν υπάρχουν, θα διαβάσεις από τα συγγράμματα που προτείνουν, ή αν έχεις ήδη αλλο/α συγγράμματα με την αντίστοιχη ύλη - ανάλογα πάντα και το αντικείμενο. https://bisc.uniwa.gr/announcements/katataktiries-exetaseis-aitisi-kai-programma-mathimaton-neo/ Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 13:52 Ο jYanniss έγραψε: #6 13-03-25 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Ναι ναι το έχω δει αυτό …. Επειδή η υλη είναι τεράστια σκέφτηκα μήπως υπάρχουν σημειώσεις πιο συγκεντρωτικά μου φαίνεται χαοτική η υλη και θα μ πάρει χρόνο πολύ μάλλον να τα βρω μόνη μ από τα συγγράματα Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα...
Maria_tr Νεοφερμένο μέλος Η Maria_tr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:10 Η Maria_tr έγραψε: #7 13-03-25 14:10 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Ναι αυτό είναι αλήθεια, η ύλη είναι τεράστια. Και η βιοχημεία από μόνη της έχει το προαπαιτούμενο της οργανικής χημείας. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα σκεφτεί και γω να δώσω για το τμήμα της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε... Τι σκέφτεσαι έχεις κάποιο δεύτερο πλάνο η θα συνεχίσεις ως με αυτά τα δεδομένα... Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ!
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2025 στις 14:22 Ο jYanniss έγραψε: #8 13-03-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό... KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_tr: Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με φροντιστήρια που να αναλαμβάνουν μαθηματα για τις κατατακτήριες μ! Click για ανάπτυξη... Αα βλέπω ότι είσαι από μαιευτική, οπότε σου είναι οικία γενικά αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι πολύ καλό...
KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 17:27 Η KaterinaL: #9 Χθες στις 17:27 Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Καλησπέρα, τελειώνω το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό. Εκτός από το κομμάτι των τροφίμων θα ήθελα να ασχοληθώ και με το κομμάτι των φαρμάκων (θα κάνω πρακτική σε φαρμακοβιομηχανία), δεδομένου ότι οι περισσότερες μέθοδοι είναι ίδιες και στα δύο αντικείμενα. Πιστεύετε αξίζει να δώσω κατατακτήριες στη Φαρμακευτική ή να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση; Δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω δικό μου φαρμακείο, με ενδιαφέρει το κομμάτι της βιομηχανίας περισσότερο Click για ανάπτυξη... Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη.
KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 21:25 Η KaterinaL: #11 Χθες στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Αποψη μου ειναι μεταπτυχιακο...και γιατι? 1) Η ειδικοτητα σου ειναι πιο πολυπλευρη και ζητουμενη στην αγορα απο αυτη των φαρμακοποιών. 2) Η φαρμακευτικη ειναι η πιο δυσκολη σχολη των ιατρικων ,ειναι 5 χρονια και μαζι με το μεταπτυχιακο θα σε παρει συνολικα 10 χρονια για να βγεις στην αγορα , και για να καταληξεις παλι στα τροφιμα ....τα οποια χρονια μαλλον δεν εχεις . 3) Η σχολη σου στο γεωπονικο της ιερα οδου ειναι δυνατη σχολη. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 Χθες στις 21:59 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:38 KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tsiobieman KaterinaL Ryuzaki Scandal jellojina fortheloveofshizaya V@Per Maria Panagiota koridallos4 antonis97 Mammy Nun jYanniss Maria_tr gegeorgiou90 Giorgkalo Mapz Corfu kitty redpointer charmander shuuu iew bibliofagos Praxis Alexnik Eleni123- constansn johnsala eukleidhs1821 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και εγώ μάλλον το μεταπτυχιακό σκέφτομαι γιατί όντως θα είναι αρκετά τα χρόνια. Το μόνο που με αγχώνει είναι μήπως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, και από άποψη συμπεριφοράς αλλά και από μισθό. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχνολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο?
KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η KaterinaL: #13 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παρακαλω Ο χωρος παραγωγης των φαρμακων ειναι ιδιωτικος παραγωγικος χωρος..σε αυτους τους χωρους μετρα η γνωση και η αποτελεσματικοτητα και οχι το πτυχιο. Και δεν νομιζω οτι ειναι χωρος δικαιωματων τυπου ΤΕΕ γιατι εκει απασχολουνται και οι τεχολογοι τροφιμων και οι χημικοι και οι φαρμακοποιοι και οι βιολογοι και οι εφαρμογες βιοτεχνολογιας ....οποτε εικαζω οτι δεν υπαρχει καποιο περιοριστικο ΦΕΚ ως προς τους φαρμακοποιους.. δεν ξερω αν εσυ εχεις δει κατι αναλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.477 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Όχι δεν έχω δει κάτι, από αυτά που ακούω περισσότερο. Οπότε ναι μάλλον θα συνεχίσω με το μεταπτυχιακό. Click για ανάπτυξη... καλη τυχη Τι μπορώ να κάνω με ένα Πτυχίο Φαρμακευτικής; - Το site των φοιτητών Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο Φαρμακευτικής; Οι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί είναι πλέον πολυδύναμοι επιστήμονες που δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. citycampus.gr