an ordinary tenant
Νεοφερμένο μέλος
Η an ordinary tenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.

23-11-22

14:18
Παιδιά καλημέρα και sos!
Ψάχνω εδώ και καιρο για ιδιαίτερα-φροντιστήρια για να δώσω κατατακτήριες στην Ιατρική Πάτρας.
Υπάρχει κάποια/ος που να γνωρίζει ένα πολύ καλό φροντιστήριο η μεμονωμένα καθηγητές που διδάσκουν και από απόσταση? Μεσω zoom κλπ.
Θέλω να αρχίσω την προετοιμασία φέτος τον Φεβρουάριο και να δώσω του χρόνου τον Δεκέμβρη.
Δεν προέρχομαι από επιστήμες υγείας.

Ευχαριστώ,
Άννα
Ψάχνω εδώ και καιρο για ιδιαίτερα-φροντιστήρια για να δώσω κατατακτήριες στην Ιατρική Πάτρας.
Υπάρχει κάποια/ος που να γνωρίζει ένα πολύ καλό φροντιστήριο η μεμονωμένα καθηγητές που διδάσκουν και από απόσταση? Μεσω zoom κλπ.
Θέλω να αρχίσω την προετοιμασία φέτος τον Φεβρουάριο και να δώσω του χρόνου τον Δεκέμβρη.
Δεν προέρχομαι από επιστήμες υγείας.

Ευχαριστώ,
Άννα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.338 μηνύματα.

23-11-22

14:28
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα βρεθούν να σου ικανοποιήσουν την ελπίδα.
Αλλά οι περισσότεροι κλεφτοκοτάδες θα είναι. Γιατί απλά δεν διαβάζεις εσύ μόνη; Έχεις χρόνο!
Αλλά οι περισσότεροι κλεφτοκοτάδες θα είναι. Γιατί απλά δεν διαβάζεις εσύ μόνη; Έχεις χρόνο!
an ordinary tenant
Νεοφερμένο μέλος
Η an ordinary tenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.

23-11-22

14:52
Έχω πάρει 2 από τα 3 βιβλία των κατατακτηρίων και αντιλαμβάνομαι πως χρειάζομαι κάποια καθοδήγηση.Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα βρεθούν να σου ικανοποιήσουν την ελπίδα.
Η ύλη είναι μεγάλη σε ποσότητα και έχω πολύ καιρό να καταπιαστώ με συνειδητό διάβασμα καθημερινό,
οπότε μου είναι απαραίτητο να έχω μία οργάνωση με τεστ κλπ από κάποιον άλλο.
Εκτός των άλλων, ειδικά την Ιατρική Φυσική καθώς και τη Βιοχημεία, δεν τις έχω διδαχθεί ποτέ και πολλά από αυτά μου φαίνονται κινέζικα.
Χρόνο έχω, βέβαια δουλεύω part time τα απογεύματα, οπότε οι αξιοποιήσιμες ώρες θα είναι τα πρωινά.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.338 μηνύματα.

23-11-22

15:12
Οκ τότε αυτό είναι δικό σας θέμα!Έχω πάρει 2 από τα 3 βιβλία των κατατακτηρίων και αντιλαμβάνομαι πως χρειάζομαι κάποια καθοδήγηση.
Η ύλη είναι μεγάλη σε ποσότητα και έχω πολύ καιρό να καταπιαστώ με συνειδητό διάβασμα καθημερινό,
οπότε μου είναι απαραίτητο να έχω μία οργάνωση με τεστ κλπ από κάποιον άλλο.
Εκτός των άλλων, ειδικά την Ιατρική Φυσική καθώς και τη Βιοχημεία, δεν τις έχω διδαχθεί ποτέ και πολλά από αυτά μου φαίνονται κινέζικα.
Χρόνο έχω, βέβαια δουλεύω part time τα απογεύματα, οπότε οι αξιοποιήσιμες ώρες θα είναι τα πρωινά.
Απλά επειδή το ζήτημα κατατακτήριες είναι πολύ γενικό (πολύ πιο γενικό από πανελλήνιες), υπάρχουν πολλοί "καθηγητές" που μόλις μυρίζονται ανάγκη τρέχουν να μαζέψουν όσα περισσότερα κυδώνια στις τσέπες και να φύγουν με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...