Κατατακτήριες στην Ιατρική Λάρισας έχοντας θεωρητικό background

Ιατρείο ανοίγεις όπου θέλεις κι όποτε θέλεις . Για θέση στο ΕΣΥ υπάρχει η δυστοκία .

Α οκ αυτο για να ανοίξει ιατρείο. Δεν ήξερα ότι μαζεύεις μόρια και για ιατρειο νόμιζα οτι οποιος θελει ανοίγει αν μπορει
Νπορει να ανοίξει απευθείας μετά την ειδικότητα, απλά όπως το είπες το πιο safe είναι να είσαι διορισμένος και σιγά σιγά να φτιάχνεις το όνομα σου ιδιωτικά

Αυτό για τα μόρια είναι για να έρθει στο δημόσιο

άνετα βγαίνει η ιατρική σε μεγάλη ηλικία γιατί είναι πανεύκολη σχολή. Επίσης δε μπορώ να ακούω θα αρχίζεις να δουλεύεις μετά τα 40 σου κοκ μου το λέγανε και μένα 4 χρόνια και μετά σωπάσανε γιατί έβγαζα πιο πολλα από αυτούς που μου τα λέγανε αυτά. Σπουδάζεις 6 χρόνια και μετά δουλεύεις και αν θέλεις βγάζεις πολύ καλά λεφτά γιατί σε έχουν ανάγκη. (αγορά- ζήτηση)

Όποιος θέλει να παέι ας πάει γιατί είναι η καλύτερη σχολή για Ελλάδα (και αναφέρομαι για οποιον δεν έχει έτοιμη δουλειά από το σπίτι). πχ ένας μηχανικός πολυτεχνείου δε μπορει να ασχοληθεί με μηχανολογικά γιατί στο πολυτεχνείο δε σου μαθαίνουν τη δουλειά στην πράξη στη ιατρική σου την μαθαίνουν.
Είναι η μοναδική σχολή που μπορείς να ασχοληθείς ερευνητικά παράλληλα με τη δουλειά σου χωρίς να πείνας και χωρίς να σε εκμεταλεύονται.
Υπάρχουν ειδικότητες με άμεση πρόσληψη στο δημόσιο σε μόνιμη θέση.
Αν δε σου αρέσουν τα αίματα , η επαφή με ανθρώπους κοκ υπάρχουν ειδικότητες και για αυτούς.
Μπορεί καποιος πολυ άσχετος να βγάλει λεφτά που δε θα μπορούσε με κανένα άλλο επάγγελμα.
Αν σου αρέσουν το businesss το ιατρείο είναι από την πιο αποδοτικές επιχειρήσεις.
Επίσης αν σου αρέσουν τα μαθηματικά και η φυσική πάλι μπορεί να ασχοληθείς ερευνητικα σε πράγματα που μαθηματικοί και φυσικοί μπορούν πολύ δύσκολα.

Επίσης θεωρώ καλύτερο κάποιος να δώσει λεφτά για εξωτερικό αν δε μπορεί να την πιάσει απο το να σπουδάσει εδώ καποια σχολή που δε θα σου προσφέρει στο μέλλον αυτά που προσπάθησες. Επίσης επειδή είσαστε παιδιά οι περισσότεροι εδώ μην πιστεύετε ότι σας λένε οι καθηγητές σας φροντιστήριο ή στο σχολέιο.
μεχρι να κανεις ενα ιατρικο λαθος να σε τρεχουν στα δικαστηρια ,να σου ζητανε ενα εκατομμυριο και μετα το κυρος και τα λεφτα και ολα αυτα να χαθουν.επισης το δημοσιο για ιατρο σοβαρη προοπτικη.μιλαμε για ονειρο. πες και τη σκοτεινη πλευρα του επαγγελματος που τρολαρεις και λες για πανευκολη σχολη με 70 μαθηματα.επισης ναι συμφωνω αν γινεις δερματολογος και κανεις ενεσιμα τωρα που ειναι της μοδας και κοροϊδευεις τον κοσμο μεσα απο το ινσταγκραμ το τικτοκ κτλ φυσικα θα βγαλεις λεφτα. ειναι και λιγο ποσο λαμογιο εισαι μεταξυ αλλων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απλα ιατρικη ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο εως απιθανο βασικα να αποφυγεις το δημοσιο. Λεει ο αλλος για την αλλη που στα 31 της ανοιξε ιατρειο. Που ξερεις οτι θα εχει κοσμο? Ενοικια και αλλα εξοδα? Ειναι τρελο ρισκο. Το θετικο της ιατρικης ειναι απλα οτι μπορεις ευκολα να πας παντου σε οποια πολη θες. Πχ μπορεις να πας ελβετια στο zug η στην βερνη και να παιρνεις απειρα λεφτα με χαμηλο σχετικα κοστος ζωης. Σε αλλα επαγγελματα οι δουλειες ειναι μονο στις μεγαλες πολεις.
οι περισσοτεροι καταρχας δε θελουν να πανε εξωτερικο . και το ΠΟΛΥ δυσκολο εως απιθανο να αποφυγεις το δημοσιο απο που προκυπτει? αν ειναι αυτη η επιδιωξη ενος ιατρου τοτε τζαμπα εγινε ιατρος

Τελευταία επεξεργασία:
μεχρι να κανεις ενα ιατρικο λαθος να σε τρεχουν στα δικαστηρια ,να σου ζητανε ενα εκατομμυριο και μετα το κυρος και τα λεφτα και ολα αυτα να χαθουν.επισης το δημοσιο για ιατρο σοβαρη προοπτικη.μιλαμε για ονειρο. πες και τη σκοτεινη πλευρα του επαγγελματος τρολ που θα πεις ειναι πανευκολη σχολη με 70 μαθηματα.επισης ναι συμφωνω αν γινεις δερματολογος και κανεις ενεσιμα τωρα που ειναι της μοδας και κοροϊδευεις τον κοσμο μεσα απο το ινσταγκραμ το τικτοκ κτλ φυσικα θα βγαλεις λεφτα. ειναι και λιγο ποσο λαμογιο εισαι μεταξυ αλλων
δηλαδή τρολ ειμαι επειδή είπα εύκολη τη ιατρικη... έλεγα για την σχολή όσο αφορά τις ειδικότητες υπάρχουν και εύκολες και δύσκολες.

η ιατρική εχει ταιράστια εύθυνη και την κλινικη ιατρική δε μπορείς να την ασκήσει ο καθένας .ομως υπαρχουν και ειδικότητες χωρίς πολύ ευθύνη οποτε ...... αυτά όμως που λες δεν την κάνουν δύσκολη σχολή. Ας έχει και 100-200 μαθήματα η σχολή είναι εύκολη ως σχολή πραγματικά πες μου ποιο μάθημα ειναι δύσκολο μη μου λες αριθμό δε με νοιάζει; οσο αφορά την ευθυνη εχεις και ένας μηχανικός σε ένα κτήριο σε ενα αεροπλάνο σε κάτι οτιδήποτε.

αναφέρομαι και σε άλλες ειδικοτητες πχ γενική ιατρικη (που μπορεις να βγάλεις πολλα λεφτα με λιγα πράγματα) δεν είχα το μυαλό μου την δερματολογία που την θεωρώ δύσκολη ειδικοτητα, αναφερόμαι στην ακτινολογια που ειναι εξαιρετική ειδικότητα (και με το υποειδκότητα της επεμβατικής)

Τελευταία επεξεργασία:
η ιατρική εχει ταιράστια εύθυνη και την κλινικη ιατρική δε μπορείς να την ασκήσει ο καθένας....... αυτό όμως δε την κάνει δύσκολη σχολή. Ας έχει και 100-200 μαθήματα η σχολή είναι εύκολη ως σχολή πραγματικά πες μου ποιο μάθημα ειναι δύσκολο; ευθυνη εχεις και ένας μηχανικός σε ένα κτήριο σε ενα αεροπλάνο σε κάτι οτιδήποτε.

αναφέρομαι και σε άλλες ειδικοτητες πχ γενική ιατρικη δεν είχα το μυαλό μου την δερματολογία.
γιατι ιατρε μονο ο χειρουργος εχει ευθυνη? ο παθολογος δεν εχει? ο δερματολογος δεν εχει? απο τη στιγμη που δινεις συνταγη που γραφει το ονομα σου ευθυνη εχεις και μπορει να σε τρεξει ο καθε πικραμενος και να σου καταστρεψει την καριερα. συμφωνω αλλα αλλη η ευθυνη του λογιστη που σιγα θα πληρωσει ενα μικρο προστιμο καποιος και τι εγινε αλλο του ιατρου και του νοσηλευτη.επισης δεν υπαρχει ανταγωνισμος στις μεγαλες πολεις που καθε πολυκατοικια ειναι γεματη ιατρεια? εγω πιστευω υπαρχουν ιατροι που τα κονομανε,ιατροι που τους μενει ατο τελος ενας καλος μισθος υπαλληλου και ιατροι που τη βγαζουν με το ζορι καποιους μηνες.αυτο που λενε α ιατρος ειναι ανετα ζει δεν ισχυει πλεον. εγω εσας ρωταω να απαντησετε σε αυτα που ειστε ειδικοτερος

γιατι ιατρε μονο ο χειρουργος εχει ευθυνη? ο παθολογος δεν εχει? ο δερματολογος δεν εχει? απο τη στιγμη που δινεις συνταγη που γραφει το ονομα σου ευθυνη εχεις και μπορει να σε τρεξει ο καθε πικραμενος και να σου καταστρεψει την καριερα. συμφωνω αλλα αλλη η ευθυνη του λογιστη που σιγα θα πληρωσει ενα μικρο προστιμο καποιος και τι εγινε αλλο του ιατρου και του νοσηλευτη.επισης δεν υπαρχει ανταγωνισμος στις μεγαλες πολεις που καθε πολυκατοικια ειναι γεματη ιατρεια? εγω πιστευω υπαρχουν ιατροι που τα κονομανε,ιατροι που τους μενει ατο τελος ενας καλος μισθος υπαλληλου και ιατροι που τη βγαζουν με το ζορι καποιους μηνες.αυτο που λενε α ιατρος ειναι ανετα ζει δεν ισχυει πλεον. εγω εσας ρωταω να απαντησετε σε αυτα που ειστε ειδικοτερος
κοινωνική ιατρική πολύ μικρή ευθύνη (απλά ακολουθάς πρωτόκολλα), ακτινολογος (θεωρώ την πιο δύσκολη ειδικότητα αλλά στην Ελλαδα που δίνουν γνωματευσεις μετά από μια βδομάδα η ευθύνη πάει μάλλον στον κλινικό ιατρο), μικροβιολογος (έχεις τους τεχνικούς που σου κάνουν την δουλεια και εσυ απλα ασχολεισαι με τα μικροσκοπια. γενικη ιατρική μπορείς να κάνεις απλα συνταγογραφήσεις και να παραπέμπεις σε ειδικούς έξαιτίας της έλλειψης που υπάρχει εχουμε άμεσο διορισμο οπουδήποτε.

σε μια κοινωνία που το 50% των νεων ψαχνει να βρει δουλεια ειναι προτερημα να δουλευεις στο αντικείμενο σου.

Το θέμα στο παρών thread είναι αν μπορείς να βγάλεις την ιατρική έχοντας θεωρητικό background η απάντηση ειναι άνετα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back