mariakanelop Νεοφερμένο μέλος Η mariakanelop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 11:36 Η mariakanelop: #1 29-04-21 11:36 Καλημέρα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Σπουδάζω νοσηλευτική και ενδιαφέρομαι να μπω στο τμήμα της ιατρικής μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων. Ύστερα από πρόσφατη αναζήτηση ανακάλυψα ότι μπαίνεις και με βαθμό πτυχίου στην ιατρική σχολή ΕΚΠΑ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι για τι βαθμό πτυχίου μιλάμε; tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 15:37 Ο tsiobieman: #2 29-04-21 15:37 Καλησπέρα , πλέον στην Ιατρική σχολή εξετάζεσαι σε 3 μαθήματα όπως γίνεται παντού και στις υπόλοιπες σχολές. Ο βαθμός πτυχίου ίσχυε παλιότερα. Μπορείς να ψάξεις παραπάνω πληροφορίες εδώ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021 - Γραμματεία Ιατρικής Σχολής Αθηνών - Σελίδα Ανακοινώσεων mariakanelop Νεοφερμένο μέλος Η mariakanelop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 15:58 Η mariakanelop: #3 29-04-21 15:58 Ευχαριστώ πολύ!! Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 16:26 Η Cortes έγραψε: #4 29-04-21 16:26 Πάντως ιατρική ΕΚΠΑ με κατατακτήριες μπαίνουν κατά κανόνα μόνο όσοι έχουν μέσο, οπότε καλύτερα να σκεφτείς κάποια άλλη ιατρική. smaug Νεοφερμένο μέλος Ο smaug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:04 Ο smaug έγραψε: #5 08-09-21 23:04 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ναντια30 hello1234 Dr. Gl. Luminous usgr gzois Hola ladybookworm ReniaCobain EvgheniosOnofrei Gus Roger10 Πατατάκης TheRottingPoet pinkheart Τρογκμπα goingtothestore Cortes Jimmis18 snowy kiyoshi nucomer pacheiko Nick2325 tsiobieman SlimShady VforVendetta Αριάνα123 Alexecon1991 korlef Eua5 KingPoul Unboxholics Pharmacist01 tfghp constansn Nala smaug stefan mariakanelop Καλλι MIkeTr123 GTS DocO penelopet Samsa Jimmy20 Theoritiki 2021 theonewhoknocks ggl thanoukos Nefeloula roud το κοριτσι του μαη VirginiaOnAir natalix eukleidhs1821 lnesb TonyMontanaEse BioChemical Αλκης Κ. MarcoReus barkos Johnman97 T C imyrcarn chochoru Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Σπουδάζω νοσηλευτική και ενδιαφέρομαι να μπω στο τμήμα της ιατρικής μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων. Ύστερα από πρόσφατη αναζήτηση ανακάλυψα ότι μπαίνεις και με βαθμό πτυχίου στην ιατρική σχολή ΕΚΠΑ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι για τι βαθμό πτυχίου μιλάμε;
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 15:37 Ο tsiobieman: #2 29-04-21 15:37 Καλησπέρα , πλέον στην Ιατρική σχολή εξετάζεσαι σε 3 μαθήματα όπως γίνεται παντού και στις υπόλοιπες σχολές. Ο βαθμός πτυχίου ίσχυε παλιότερα. Μπορείς να ψάξεις παραπάνω πληροφορίες εδώ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021 - Γραμματεία Ιατρικής Σχολής Αθηνών - Σελίδα Ανακοινώσεων mariakanelop Νεοφερμένο μέλος Η mariakanelop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 15:58 Η mariakanelop: #3 29-04-21 15:58 Ευχαριστώ πολύ!! Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 16:26 Η Cortes έγραψε: #4 29-04-21 16:26 Πάντως ιατρική ΕΚΠΑ με κατατακτήριες μπαίνουν κατά κανόνα μόνο όσοι έχουν μέσο, οπότε καλύτερα να σκεφτείς κάποια άλλη ιατρική. smaug Νεοφερμένο μέλος Ο smaug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:04 Ο smaug έγραψε: #5 08-09-21 23:04 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ναντια30 hello1234 Dr. Gl. Luminous usgr gzois Hola ladybookworm ReniaCobain EvgheniosOnofrei Gus Roger10 Πατατάκης TheRottingPoet pinkheart Τρογκμπα goingtothestore Cortes Jimmis18 snowy kiyoshi nucomer pacheiko Nick2325 tsiobieman SlimShady VforVendetta Αριάνα123 Alexecon1991 korlef Eua5 KingPoul Unboxholics Pharmacist01 tfghp constansn Nala smaug stefan mariakanelop Καλλι MIkeTr123 GTS DocO penelopet Samsa Jimmy20 Theoritiki 2021 theonewhoknocks ggl thanoukos Nefeloula roud το κοριτσι του μαη VirginiaOnAir natalix eukleidhs1821 lnesb TonyMontanaEse BioChemical Αλκης Κ. MarcoReus barkos Johnman97 T C imyrcarn chochoru Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα , πλέον στην Ιατρική σχολή εξετάζεσαι σε 3 μαθήματα όπως γίνεται παντού και στις υπόλοιπες σχολές. Ο βαθμός πτυχίου ίσχυε παλιότερα. Μπορείς να ψάξεις παραπάνω πληροφορίες εδώ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021 - Γραμματεία Ιατρικής Σχολής Αθηνών - Σελίδα Ανακοινώσεων
mariakanelop Νεοφερμένο μέλος Η mariakanelop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 15:58 Η mariakanelop: #3 29-04-21 15:58 Ευχαριστώ πολύ!! Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 16:26 Η Cortes έγραψε: #4 29-04-21 16:26 Πάντως ιατρική ΕΚΠΑ με κατατακτήριες μπαίνουν κατά κανόνα μόνο όσοι έχουν μέσο, οπότε καλύτερα να σκεφτείς κάποια άλλη ιατρική. smaug Νεοφερμένο μέλος Ο smaug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:04 Ο smaug έγραψε: #5 08-09-21 23:04 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ναντια30 hello1234 Dr. Gl. Luminous usgr gzois Hola ladybookworm ReniaCobain EvgheniosOnofrei Gus Roger10 Πατατάκης TheRottingPoet pinkheart Τρογκμπα goingtothestore Cortes Jimmis18 snowy kiyoshi nucomer pacheiko Nick2325 tsiobieman SlimShady VforVendetta Αριάνα123 Alexecon1991 korlef Eua5 KingPoul Unboxholics Pharmacist01 tfghp constansn Nala smaug stefan mariakanelop Καλλι MIkeTr123 GTS DocO penelopet Samsa Jimmy20 Theoritiki 2021 theonewhoknocks ggl thanoukos Nefeloula roud το κοριτσι του μαη VirginiaOnAir natalix eukleidhs1821 lnesb TonyMontanaEse BioChemical Αλκης Κ. MarcoReus barkos Johnman97 T C imyrcarn chochoru Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 29 Απριλίου 2021 στις 16:26 Η Cortes έγραψε: #4 29-04-21 16:26 Πάντως ιατρική ΕΚΠΑ με κατατακτήριες μπαίνουν κατά κανόνα μόνο όσοι έχουν μέσο, οπότε καλύτερα να σκεφτείς κάποια άλλη ιατρική. smaug Νεοφερμένο μέλος Ο smaug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:04 Ο smaug έγραψε: #5 08-09-21 23:04 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάντως ιατρική ΕΚΠΑ με κατατακτήριες μπαίνουν κατά κανόνα μόνο όσοι έχουν μέσο, οπότε καλύτερα να σκεφτείς κάποια άλλη ιατρική.
smaug Νεοφερμένο μέλος Ο smaug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:04 Ο smaug έγραψε: #5 08-09-21 23:04 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314
Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! παραδίδονται μαθήματα κατατακτήριων (προετοιμασία για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα) στο μάθημα της Βιολογίας . είμαι απόφοιτη Βιοχημείας και πλέον 5ο έτος φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής περνώντας με κατατακτήριες εξετάσεις . Όπως κάθε σχολή έχει τις ιδιαιτερότητες της έτσι και η Λάρισα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο μάθημα της βιολογίας και ιδίως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο και στόχος μου είναι να σας κάνω την όλη διαδικασία ευκολότερη εφόσον πλέον έζησα από πρώτο χέρι τους ίδιους τους καθηγητές . Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε !! για πληροφορίες 6981215314