Rosie Νεοφερμένο μέλος Η Rosie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:22 Η Rosie έγραψε: #1 21-02-21 14:22 Καλησπέρα ! Θέλω να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα διαιτολογίας στην Καλαματα .., ποια η γνώμη σας ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-02-21 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Rosie: Καλησπέρα ! Θέλω να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα διαιτολογίας στην Καλαματα .., ποια η γνώμη σας ; Click για ανάπτυξη... Να πατε και αμα πατε να να μας δωσετε και μια διαιτα που εχει μεσα ψωμι πολυ ψωμι ( ασπρο) και τυρι . Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα ! Θέλω να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα διαιτολογίας στην Καλαματα .., ποια η γνώμη σας ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-02-21 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Rosie: Καλησπέρα ! Θέλω να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα διαιτολογίας στην Καλαματα .., ποια η γνώμη σας ; Click για ανάπτυξη... Να πατε και αμα πατε να να μας δωσετε και μια διαιτα που εχει μεσα ψωμι πολυ ψωμι ( ασπρο) και τυρι . Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2021
Αρχική Δημοσίευση από Rosie: Καλησπέρα ! Θέλω να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα διαιτολογίας στην Καλαματα .., ποια η γνώμη σας ; Click για ανάπτυξη... Να πατε και αμα πατε να να μας δωσετε και μια διαιτα που εχει μεσα ψωμι πολυ ψωμι ( ασπρο) και τυρι .