maraki67383
Νεοφερμένο μέλος
Η maraki67383 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 64 μηνύματα.

25-07-21

02:57
Παιδιά να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς εάν γίνεται , από θεατρικών σπουδών να έδινα κατατακτήριες αργότερα για να εμπαινα νηπιαγωγών ; Νομίζω έχουν καποια κοινά μαθήματα για αυτό το σκέφτηκα
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

25-07-21

02:58
οπου γουσταρεις πας απο κατατακτηριεςΠαιδιά να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς εάν γίνεται , από θεατρικών σπουδών να έδινα κατατακτήριες αργότερα για να εμπαινα νηπιαγωγών ; Νομίζω έχουν καποια κοινά μαθήματα για αυτό το σκέφτηκα
Guest 454371
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-07-21

02:58
Ναι φυσικά. Αν έχεις πάρει το πτυχιο απο τη Θεατρικών σπουδών, δίνεις για οπου θες κατατακτήριες, δηλαδή για οποια σχολή επιθυμείςΠαιδιά να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς εάν γίνεται , από θεατρικών σπουδών να έδινα κατατακτήριες αργότερα για να εμπαινα νηπιαγωγών ; Νομίζω έχουν καποια κοινά μαθήματα για αυτό το σκέφτηκα
Αναστασία197
Νεοφερμένο μέλος
Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα.

25-07-21

16:05
Όταν είσαι κάτοχος πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης, μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για οποιαδήποτε σχολή θέλεις. Ή υπαρξη ή όχι κοινών μαθημάτων δεν παιζει σχεδόν καθόλου ρόλο στις κατατακτήριες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...