Touristria33
Νεοφερμένο μέλος

Όποιος έχει δώσει καταταρτήριες ή ξέρει κάτι παραπάνω από επαγγελματική αποκατάσταση, ας πει μια γνώμη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Touristria33
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

κοιτα η μητερα μου σε ξενοδοχεια δουλευει χωρις να εχει βγαλει καποια σχολη,αλλα ειδικα σε αυτο που ειναι τωρα νομιμα και χωρις να ειναι συγγενης καποιου.βεβαια ειναι η δουλεια της (σχετικα με κουζινα) που ισως εχει διαφορετικη αντιμετωπιση,τι να πω δεν ξερω.και εγω ειχα δουλεψει ως γκρουμ καποτε (μονο που παρεξηγηθηκε η θεση μου κι επρεπε να κανω τα παντα)μες στην παρανομια.Στα γρήγορα -> Αθήνα: Όλοι δουλεύουν με πρακτηκάριους. Νησιά: Οικογενειακά ή αλλοδαποί χωρίς χαρτιά. Αμέτρητες παρανομίες και καταπατήσεις δικαιωμάτων στον κλάδο. Κ πάντα βολεύονται οι γνωστοί. Let it be! Love is the only solution!

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

αν σκεφτεσαι για κατατακτηριες εξετασε την εργοθεραπεια,πολυ καλες προοπτικες
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω δώσει κατατακτήριες αλλά επειδή θέλω και γω στο μέλλον να έχω ένα 2ο πτυχίο, έχω να σου δώσω αρκετές πληροφορίες.
(Copy από ποστ μου στο thread "ΒΙΟΛΟΓΙΑ"):
Αρχικά, οι κατατακτήριες προϋποθέτουν να έχεις πάρει πτυχίο από την προηγούμενη σχολή σου.
Ένας πτυχιούχος μπορεί να δώσει κατατακτήριες από οποιαδήποτε σε οποιαδήποτε σχολή. Ωστόσο καλό είναι το γνωστικό αντικείμενο των 2 σχολών να είναι κοντινό (αν όχι κοινό) για να είναι πιο εύκολο για τον υποψήφιο.
Κάθε σχολή παίρνει το 2% των υποψηφίων από ΑΕΙ και το 5% των υποψηφίων από ΤΕΙ. Εξετάζονται 3 μαθήματα που διδάσκονται στην σχολή την οποία στοχεύεις.
Η εισαγωγή σου στην σχολή μέσω κατατακτηρίων εξαρτάται καταρχάς από τη βαθμολογία σου στα 3 αυτά μαθήματα και σε 2ο επίπεδο από το βαθμό του πτυχίου της προηγούμενης σχολής σου.
Ανάλογα με το πόσο κοντά από αποψη γνωστικού αντικειμενου βρίσκονται οι 2 σχολές κατατάσσεσαι και στο ανάλογο εξάμηνο. Δηλάδη για παράδειγμα από μια σχολή του Πολυτεχνείου σε μια άλλη πηγαίνεις σε πιο προχωρημένο εξάμηνο...
Εχω ακούσει ότι είναι δύσκολες εξετάσεις αλλά υπάρχουν ειδικά φροντιστήρια που σε προετοιμάζουν γι αυτές και τα οποία γνωρίζουν πάνω κάτω τι θέματα πέφτουν.
Τώρα όσον αφορά σχολές με επαγγελματική αποκατάσταση, για τι ενδιαφέρεσαι να σου δώσουμε πληροφορίες??????
NikNik1995
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Stratoulenios
- Hased Babis
- ninaki101
- PanMoonlight
- EllieKal
- marina.marina
- Miaaaa
- jYanniss
- featherfuck
- Pulsar
- George_
- dsmir
- SteliosG
- studentando
- hello1234
- SoyN
- flaura
- angies
- Dr. Gl. Luminous
- MrDna
- Alessandra Eliza
- Obi-Wan Kenobi
- NikNik1995
- xr.gini
- Ksenia. Ksenia77
- Πα.Κ
- Necropolis
- sophiex97
- pink_panther
- JungLawyer
- neo_melos
- VforVendetta
- pinkheart
- DENVER
- natalix
- panos007
- Lydia6902
- Dreamer_SW
- Vkvkvk
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.