Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.073 εγγεγραμμένα μέλη και 3.615.987 μηνύματα σε 107.554 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 1.051 άτομα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Αυτά που λέει η ανακοίνωση για τις κατατακτήριες, θα πάρεις. Του Ευδόξου είναι για τους φοιτητές. Να τα κοιτούσες, μόνο εάν δεν σας είχαν προτεινόμενα για τις κατατακτήριες, τώρα δεν υπάρχει νόημα, περιπλέκεις τα πράγματα χωρίς λόγο.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με κατατακτήριες, ωστόσο επειδή πρόσφατα έχω ασχοληθεί με το βιβλίο του Campbell, είναι αρκετά βατό, κατ’εμέ. Χημεία πάλι, του Klein, είναι η βίβλος της οργανικής (άντε και McMurry), οπότε μου κάνει εντύπωση που δεν προτείνεται ένα από τα δύο. Πιθανόν ο Νικολαΐδης να είναι ο καθηγητής του μαθήματος, οπότε σε κάθε περίπτωση, ξεσκισέ το, αν τα βρεις σκούρα, σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στους δύο τόμους του Klein (αναλυτικό, καλογραμμένο και αν θυμάμαι καλά είχε πολλά λυμένα παραδείγματα στις ασκήσεις).
Για Φυσική, τα περισσότερα τμήματα χρησιμοποιούν Serwey/Jewet ή Young, δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο.