Stefaniaa Νεοφερμένο μέλος Η Stefaniaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 19:09 Η Stefaniaa: #1 01-03-22 19:09 Έχει δώσει κανείς κατατακτήριες εξετάσεις για το τμήμα προσχολικής αγωγής; Κι εάν ναι υπάρχουν κάπου παλιά θέματα ;; ΚΑΙΤΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΙΤΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 04:18 Η ΚΑΙΤΗ έγραψε: #2 20-09-23 04:18 Ψάχνω θέματα παλαιά στ προσχολικής Ρεθύμνου ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; ή αν έχει να μου στείλει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2023 Για κατατακτήριες Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχει δώσει κανείς κατατακτήριες εξετάσεις για το τμήμα προσχολικής αγωγής; Κι εάν ναι υπάρχουν κάπου παλιά θέματα ;;
ΚΑΙΤΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΙΤΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 04:18 Η ΚΑΙΤΗ έγραψε: #2 20-09-23 04:18 Ψάχνω θέματα παλαιά στ προσχολικής Ρεθύμνου ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; ή αν έχει να μου στείλει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2023 Για κατατακτήριες
Ψάχνω θέματα παλαιά στ προσχολικής Ρεθύμνου ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; ή αν έχει να μου στείλει; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2023 Για κατατακτήριες