Κατατακτήριες ΛΟΧΡΗ ΟΠΑ δυσκολία

Imperator

Νεοφερμένος

Ο Imperator αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να δωσω κατατακτήριες για ΛΟΧΡΗ ΟΠΑ. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει η να εχει δωσει και ο ιδιος? Παλαιότερα θέματα δεν μπορώ να βρω για να δω το επίπεδο δυσκολίας και σε όλες τις ανακοινώσεις βλέπω οτι πολλοι λιγοι πιανουν τις 30 μοναδες βασεις. Οποιαδήποτε πληροφορία η άποψη επιθυμητή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μάλλον να το ποσταρω σε άλλο θεμα από ότι βλεπω, υπαρχει ολοκληρο segment για κατατακτήριες
 

hl_amhxanos

Δραστήριο μέλος

Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Σπουδαζω σε αυτο το τμημα, οι καθηγητες αυτου του τμηματος εχουν το κακο του να μην ανεβαζουν παλιοτερα θεματα η ακομα και σημειωσεις.

Το επιπεδο δυσκολιας των εξετασεων των μαθηματων δεν ειναι πολυ υψηλο απο την αποψη οτι δεν υπαρχουν πολλες δυσκολοχωνευτες εννοιες αλλα η υλη ειναι καπως μεγαλη κυριως στο μαθημα των αρχων χρηματοοικονομικης λογιστικης και οι ασκησεις απαιτουν ιδιαιτερη προσοχη καθως ενας λογαριασμος να σου λειπει και ο ισολογισμος σου δεν θα συμφωνει. Ο χρονος της εξετασης επισης ειναι παντα πιεστικος στο συγκεκριμενο μαθημα

Τα υπολοιπα δυο μαθηματα ειναι λιγοτερο υπο την προυποθεση οτι εχεις γνωσεις απο τα μαθηματικα λυκειου πχ αλλα και αυτα απαιτουν να εχεις ασχοληθει με την υλη τους. Σκεψου οτι ο ογκος της υλης ειναι περιπου 14 ωρες την εβομαδα επι 13 εβδομαδες (4 ωρες μαθηματικος λογισμος 4 χρηματοοικονομικη των επιχειρησεων 6 αρχες χρηματοοικονομικης λογιστικης)

Σιγουρα καποιο εξωπανεπιστημιακο φροντιστηριο που ασχολειται με κατατακτηριες θα εχει παλια θεματα κατατακτηριων εξετασεων του τμηματος. Πιστευω οτι χρειαζονται κυριως σημειωσεις απο το καθε μαθημα γιατι απο τα βιβλια χανεσαι και δυστυχως στην περιπτωση του μαθηματος της λογιστικης τα βιβλια δεν περιλαμβανουν καν αυτα που ζητουν οι καθηγητες στην εξεταση.

Εχω δει και εγω τις ανακοινωσεις με τα αποτελεσματα των κατατακτηριων και θεωρω οτι λιγοι επιτυγχανουν να μπουν επειδη δεν προετοιμαστηκαν επαρκως (ειτε δεν ειχαν καθοδηγηση ειτε δεν καλυψαν την υλη ειτε και τα δυο)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top