matsa Νεοφερμένο μέλος Η matsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Νοεμβρίου 2023 στις 07:48 Η matsa έγραψε: #1 07-11-23 07:48 Θα ήθελα να δώσω κατατακτήριες, έκανα αίτηση!! Χρειάζομαι απο κάποιον παλιό φοιτητή τα βιβλία: Οικονομική Ιστορία του Ευρωπαϊκού 20 αιωνα - BENEND Εισαγωγή στην σύγχρονη κοινωνιολογία- Δασκαλάκης Η βιβλιοθήκη δεν μου τα δίνει γτ δεν ειμαι φοιτήτρια... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? ntinosko Νεοφερμένο μέλος Ο ntinosko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαΐου 2024 στις 07:02 Ο ntinosko έγραψε: #2 25-05-24 07:02 Καλησπέρα έδωσες τελικά; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ήθελα να δώσω κατατακτήριες, έκανα αίτηση!! Χρειάζομαι απο κάποιον παλιό φοιτητή τα βιβλία: Οικονομική Ιστορία του Ευρωπαϊκού 20 αιωνα - BENEND Εισαγωγή στην σύγχρονη κοινωνιολογία- Δασκαλάκης Η βιβλιοθήκη δεν μου τα δίνει γτ δεν ειμαι φοιτήτρια... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??
ntinosko Νεοφερμένο μέλος Ο ntinosko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαΐου 2024 στις 07:02 Ο ntinosko έγραψε: #2 25-05-24 07:02 Καλησπέρα έδωσες τελικά;