Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικής Λάρισας

Πατατάκης

Νεοφερμένος

Ο Πατατάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Χαίρεται!! Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και φέτος (2021-2022) προσπάθησα να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για την Ιατρική της Λάρισας. Δεν είχα πολύ χρόνο για προετοιμασία, ωστόσο έγραψα οριακά πάνω από τη βάση σε όλα τα μαθήματα. Το γεγονός αυτό με γέμισε ελπίδες και σκέφτομαι να προσπαθήσω και του χρόνου. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει παλιά θέματα για να μπορέσω να εστιάσω καλύτερα το διάβασμα μου πάνω στον τεράστιο όγκο ύλης που απαιτείται; Επιπλέον, πιστεύεται πώς ένα οργανωμένο φροντιστήριο είναι καλύτερο από ιδιαίτερα μαθήματα με μεμονωμένους καθηγητές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,891 μηνύματα.
Δεν μοιραζονται παλια θεματα φιλε μου.
Τα μονα που μπορει να βρεις ειναι κυριως απο αθηνα-απθ με ελαχιστο ψαξιμο στο google.

Γενικα, στις κατατακτηριες ιατρικης δεν υπαρχει η εννοια του "παλιου θεματος" και του "σος", θελει παπαγαλια ολο το βιβλιο. Που σημαινει οτι πρεπει να στοχευεις το απολυτο αριστα, αλλιως θα φυτοζωεις λιγο πανω απο τη βαση και μονο απο παιχνιδι της τυχης θα μπεις.

Υπαρχουν 3 συγκεκριμενα φροντιστηρια στην Ελλαδα που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο της πιτας στις κατατακτηριες ιατρικης και το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχοντων. Ενα Αθηνα, ενα Θεσσ/νικη κι ενα Ιωαννινα.
Εχουν την εμπειρια και, πιθανον, τα κονε, καθως κυριως απο αυτους ειναι οι επιτυχοντες.
Και παλι με ενα σχετικα γρηγορο ψαξιμο στο γκουγκλ&Facebook θα τους εντοπισεις.

Οποτε αν ειναι να κανεις μαθημα, κανε σε καποιο απο αυτα τα 3. Υπαρχουν πολλοι "ασκιτζιδες" και σε φροντιστηρια και κυριως σε ιδιαιτερα, που θα σε πατωσουν και μετα... μην τον ειδατε τον Παναη.

Τα παραπανω στα λεω αρκετα καλοπροαιρετα, για να μην βρεθεις προ εκπληξεως.
 

Johny4Life

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Johny4Life αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 295 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα. Δεν γνωρίζω να σου πω για Λάρισα ίσως κάποιος που έδωσε εκεί μπορεί να σου παρέχει παραπάνω πληροφορίες για το τμήμα αυτό. Αλλά μπορώ να σου πω ένα δύο πράγματα γενικότερα για τις εξετάσεις αυτές (έδωσα πρόσφατα για την ιατρική ΑΠΘ). Σαν βιολόγος δίνεις νομίζω με όλους τους άλλους, αλλά έχεις το συν ότι έχεις ισχυρό υπόβαθρο πάνω στην βιολογία. Θέλει πολύ προσωπικό διάβασμα αν και είμαι κατά της παπαγαλιας όπως λέει ο συνάδελφος από πάνω. Αντί για παπαγαλια εγώ θα σου πω απλά να διαβάσεις όλη την ύλη. Όλα τα κεφάλαια δηλαδή, χωρίς να σκέφτεσαι σος και αντισος. Μπορεί να πέσουν όλα. Να έχεις γνώση δηλαδή κάθε θέματος του έκαστοτε μαθήματος. Φροντιστήριο δεν έκανα (η σχολή που τελείωσα είναι πολύ παρεμφερής και σε μεγάλο βαθμό με βοήθησε) και δεν έχω εμπειρία πάνω σε αυτό. Είναι καθαρά πως νιώθεις εσύ. Αν νομίζεις ότι σε κάποιο μάθημα χρειάζεσαι κάνε. Αλλά στον μεγαλύτερο βαθμό είναι προσωπική προσπαθεια. Είναι σίγουρα κουραστική διαδικασία διότι έχεις στις πλάτες σου ήδη τους κόπους και την προσπαθεία μιας σχολής και ενός πτυχίου και μπαίνεις σε μια διαδικασία εκ νέου αφοσίωσης. Αν το θέλεις πραγματικά σφίξε δόντια και προχώρα. Και να ξέρεις θα υπάρχουν διάφορες στιγμές που θα νιώθεις περίεργα κατά την διάρκεια της προσπάθειας (ίσως να θες να τα παρατήσεις) αλλά προχώρα μην τα παρατάς. Κράτα την εμπειρία που σου έδωσε η πρώτη προσπάθεια και πάνε για την δεύτερη.
Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες ειδικά για την Λάρισα. Αλλά μόνο από ΑΠΘ ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη ☺️.
Για οποιαδήποτε απορία επιπλέον εδώ είμαστε να σου απαντήσουμε.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,452 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα. Δεν γνωρίζω να σου πω για Λάρισα ίσως κάποιος που έδωσε εκεί μπορεί να σου παρέχει παραπάνω πληροφορίες για το τμήμα αυτό. Αλλά μπορώ να σου πω ένα δύο πράγματα γενικότερα για τις εξετάσεις αυτές (έδωσα πρόσφατα για την ιατρική ΑΠΘ). Σαν βιολόγος δίνεις νομίζω με όλους τους άλλους, αλλά έχεις το συν ότι έχεις ισχυρό υπόβαθρο πάνω στην βιολογία. Θέλει πολύ προσωπικό διάβασμα αν και είμαι κατά της παπαγαλιας όπως λέει ο συνάδελφος από πάνω. Αντί για παπαγαλια εγώ θα σου πω απλά να διαβάσεις όλη την ύλη. Όλα τα κεφάλαια δηλαδή, χωρίς να σκέφτεσαι σος και αντισος. Μπορεί να πέσουν όλα. Να έχεις γνώση δηλαδή κάθε θέματος του έκαστοτε μαθήματος. Φροντιστήριο δεν έκανα (η σχολή που τελείωσα είναι πολύ παρεμφερής και σε μεγάλο βαθμό με βοήθησε) και δεν έχω εμπειρία πάνω σε αυτό. Είναι καθαρά πως νιώθεις εσύ. Αν νομίζεις ότι σε κάποιο μάθημα χρειάζεσαι κάνε. Αλλά στον μεγαλύτερο βαθμό είναι προσωπική προσπαθεια. Είναι σίγουρα κουραστική διαδικασία διότι έχεις στις πλάτες σου ήδη τους κόπους κι την προσπαθεία μιας σχολής και ενός πτυχίου και μπαίνεις σε μια διαδικασία εκ νέου αφοσίωσης. Αν το θέλεις πραγματικά σφίξε δόντια και προχώρα. Και να ξέρεις θα υπάρχουν διάφορες στιγμές που θα νιώθεις περίεργα κατά την διάρκεια της προσπάθειας (ίσως να θες να τα παρατήσεις) αλλά προχώρα μην τα παρατάς. Κράτα την εμπειρία που σου έδωσε αη πρώτη προσπάθεια και πάνε για την δεύτερη.
Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες ειδικά για την Λάρισα. Αλλά μόνο από ΑΠΘ ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη ☺️.
Για οποιαδήποτε απορία επιπλέον εδώ είμαστε να σου απαντήσουμε.
Αν μπορείς να βάζεις παραγράφους, για να είναι ευανάγνωστο το κείμενο σου.

Καλοπροαίρετα το λέω
 

Johny4Life

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Johny4Life αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 295 μηνύματα.
Αν μπορείς να βάζεις παραγράφους, για να είναι ευανάγνωστο το κείμενο σου.

Καλοπροαίρετα το λέω
Έχεις δίκιο.👍
Γράφω από κινητό αυτήν την στιγμή και δεν πολύ βολεύει γιατί μου κάνει κάτι περίεργα. Θα το προσέξω την επόμενη φορά.
 

Πα.Κ

Νεοφερμένος

Ο Πα.Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Πατατάκη αν θέλεις στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. 😊
 

Dr.Pa

Νεοφερμένος

Ο Dr.Pa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σου
Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθεια που κάνεις.
Οι κατατακτήριες έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται από την υψηλή βάση που έχει πάει στο 17 .Πρέπει να κάνεις προετοιμασία αριστείας , δηλαδή τα βιβλία πρέπει να τα ξεκολλήσεις.
 

RGX

Νεοφερμένος

Η RGX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα! Μέχρι το 2015 (που γνωρίζω) υπήρχαν σημειώσεις και παλιά θέματα για αρκετά μαθήματα της ιατρικής γενικά, σε φωτοτυπάδικο στην οδό Παπακυριαζή (στο ύψος της Παναγούλη). Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ακόμη, αλλά ήταν σημείο αναφοράς για τους φοιτητές.
Καλή επιτυχία!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top