JoannaD Νεοφερμένο μέλος Η JoannaD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:24 Η JoannaD έγραψε: #1 29-07-21 15:24 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να δώσω κατακτήριες για το τμήμα βιοιατρικων επιστημών Θεσσαλονίκη, για ιατρικά εργαστήρια Ξέρεις κανεις αν αξίζει σαν σχολή; Σαν σχολή από το προγραμμα σπουδών μου φαίνεται ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 29-07-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Καλησπέρα, Σκέφτομαι να δώσω κατακτήριες για το τμήμα βιοιατρικων επιστημών Θεσσαλονίκη, για ιατρικά εργαστήρια Ξέρεις κανεις αν αξίζει σαν σχολή; Σαν σχολή από το προγραμμα σπουδών μου φαίνεται ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει. JoannaD Νεοφερμένο μέλος Η JoannaD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:18 Η JoannaD έγραψε: #3 29-07-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 29-07-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Οχι , η αθηνα ειναι καλυτερη υπο την λογικη οτι μπορεις να διαλεξεις αλλες κατευθυνσεις αν σε ενδιαφερουν, Οπως η ακτινοθεραπεια ή κοσμετολογια( γυναικεια ομορφια). Αν θες εργαστηρια το ιδιο ειναι. Στον ιδιωτικο τομεα περισσοτερο μετρα η προσωπικοτητα σου και οι ικανοτητες και οχι το χαρτι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Isa Stratoulenios ch2006 dmav Ioanna98 Eri0611 Nosokomos Anonymous03 Biologylover theonewhoknocks lnesb Nia Skg jim2015 Nikoleta_Giann Ryuzaki Dionyshs1 Zoigian tsiobieman JoannaD Pharmacist01 Georgekk Nala BioChemical constansn stefan Xristosdimitra maria20 Moblok Xtos snowy chochoru ggl kiyoshi Unboxholics Jimmis18 roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Σκέφτομαι να δώσω κατακτήριες για το τμήμα βιοιατρικων επιστημών Θεσσαλονίκη, για ιατρικά εργαστήρια Ξέρεις κανεις αν αξίζει σαν σχολή; Σαν σχολή από το προγραμμα σπουδών μου φαίνεται ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ!!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 29-07-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Καλησπέρα, Σκέφτομαι να δώσω κατακτήριες για το τμήμα βιοιατρικων επιστημών Θεσσαλονίκη, για ιατρικά εργαστήρια Ξέρεις κανεις αν αξίζει σαν σχολή; Σαν σχολή από το προγραμμα σπουδών μου φαίνεται ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει. JoannaD Νεοφερμένο μέλος Η JoannaD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:18 Η JoannaD έγραψε: #3 29-07-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 29-07-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Οχι , η αθηνα ειναι καλυτερη υπο την λογικη οτι μπορεις να διαλεξεις αλλες κατευθυνσεις αν σε ενδιαφερουν, Οπως η ακτινοθεραπεια ή κοσμετολογια( γυναικεια ομορφια). Αν θες εργαστηρια το ιδιο ειναι. Στον ιδιωτικο τομεα περισσοτερο μετρα η προσωπικοτητα σου και οι ικανοτητες και οχι το χαρτι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Isa Stratoulenios ch2006 dmav Ioanna98 Eri0611 Nosokomos Anonymous03 Biologylover theonewhoknocks lnesb Nia Skg jim2015 Nikoleta_Giann Ryuzaki Dionyshs1 Zoigian tsiobieman JoannaD Pharmacist01 Georgekk Nala BioChemical constansn stefan Xristosdimitra maria20 Moblok Xtos snowy chochoru ggl kiyoshi Unboxholics Jimmis18 roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Καλησπέρα, Σκέφτομαι να δώσω κατακτήριες για το τμήμα βιοιατρικων επιστημών Θεσσαλονίκη, για ιατρικά εργαστήρια Ξέρεις κανεις αν αξίζει σαν σχολή; Σαν σχολή από το προγραμμα σπουδών μου φαίνεται ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει.
JoannaD Νεοφερμένο μέλος Η JoannaD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:18 Η JoannaD έγραψε: #3 29-07-21 17:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 29-07-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Οχι , η αθηνα ειναι καλυτερη υπο την λογικη οτι μπορεις να διαλεξεις αλλες κατευθυνσεις αν σε ενδιαφερουν, Οπως η ακτινοθεραπεια ή κοσμετολογια( γυναικεια ομορφια). Αν θες εργαστηρια το ιδιο ειναι. Στον ιδιωτικο τομεα περισσοτερο μετρα η προσωπικοτητα σου και οι ικανοτητες και οχι το χαρτι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα σ'αρεσει το προγραμμα σπουδων , δουλεια εχει εγγυημενη και το μελλον στα ποδια σου , τι αλλο? Λες και ειναι πολλες οι σχολες αυτες? Μια μεγαλη αθηνα μια μικρη θεσ/νικη και τωρα το παλευει και η λαρισα να την ξανανοιξει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.500 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 17:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 29-07-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Οχι , η αθηνα ειναι καλυτερη υπο την λογικη οτι μπορεις να διαλεξεις αλλες κατευθυνσεις αν σε ενδιαφερουν, Οπως η ακτινοθεραπεια ή κοσμετολογια( γυναικεια ομορφια). Αν θες εργαστηρια το ιδιο ειναι. Στον ιδιωτικο τομεα περισσοτερο μετρα η προσωπικοτητα σου και οι ικανοτητες και οχι το χαρτι.
Αρχική Δημοσίευση από JoannaD: Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρη με την επιλογή μου, επειδή η πρωτη με απογοήτευσε. Έχει κάποια σημασία στο πτυχιο αν θα είναι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, γιατί η σχολή που τελειωσα θεωρουσε το τμήμα της Αθήνας καλυτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Οχι , η αθηνα ειναι καλυτερη υπο την λογικη οτι μπορεις να διαλεξεις αλλες κατευθυνσεις αν σε ενδιαφερουν, Οπως η ακτινοθεραπεια ή κοσμετολογια( γυναικεια ομορφια). Αν θες εργαστηρια το ιδιο ειναι. Στον ιδιωτικο τομεα περισσοτερο μετρα η προσωπικοτητα σου και οι ικανοτητες και οχι το χαρτι.