Hint
Νεοφερμένο μέλος

Έχω αποφοιτήσει από Γενικό Λύκειο την χρονιά 1999-2000. Είχα δώσει πανελλήνιες τότε και είχα περάσει σε μια σχολή που δεν μου άρεσε και δεν πήγα ποτέ.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να ξαναδώσω πανελλήνιες τώρα. Και το λέω αυτό γιατί εγώ έδωσα την τελευταία χρονιά με το παλιό σύστημα (1999-2000). Τώρα έχω το δικαίωμα και εάν ναι πως θα γίνει ο υπολογισμός της βαθμολογίας μου και σε τι σχολές μπορώ να μπω?
Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hint
Νεοφερμένο μέλος

Orlando
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Οχι, δεν παζει κανεναν ρολο! Κι εγω πηρα απολυτηριο απο Θετικη κατευθυνση, αλλα αμα θελω την δευτερη χρονια (και αν εχω τασεις αυτοκτονιας :p) μπορω να δωσω απο Θεωρητικη...Μπορώ να δώσω για όλες τις κατευθύνεις? Με το παλιό σύστημα που έδωσα εγώ ήμουν 1ή Δέσμη. Παίζει ρόλο??
Hint
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν διαλέξω την τεχνολογική κατεύθυνση πληροφορικής και υπηρεσιών σε ποίες σχολές μπορώ να περάσω?
υπάρχει κανένα site που μπορώ να δω τις σχολές αυτές?
Thanks!!

Orlando
Δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης και οικονομικές αν πάρεις ΑΟΘ.
gourlis
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα σε όλους!
Έχω αποφοιτήσει από Γενικό Λύκειο την χρονιά 1999-2000. Είχα δώσει πανελλήνιες τότε και είχα περάσει σε μια σχολή που δεν μου άρεσε και δεν πήγα ποτέ.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να ξαναδώσω πανελλήνιες τώρα. Και το λέω αυτό γιατί εγώ έδωσα την τελευταία χρονιά με το παλιό σύστημα (1999-2000). Τώρα έχω το δικαίωμα και εάν ναι πως θα γίνει ο υπολογισμός της βαθμολογίας μου και σε τι σχολές μπορώ να μπω?
Σας ευχαριστώ
Και εγω αποφοιτος 1ης Δεσμης ειμαι και αποφασισα να ξαναδωσω και φετος.
Μπορεις κανονικα να ξαναδωσεις χωρις κανενα προβλημα, ασχετα τι δεσμη ησουν, μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση θες.
Λογικα θα πας σε Τεχνολογικη κατευθυνση γιατι στη θετικη θα ερθεις αντιμετωπος με πολυ μεγαλη υλη ελεω χημειας και βιολογιας κατευθυνσης.Κατα την προσωπικη μου ταπεινη αποψη, την θετικη κατευθυνση, την επιλεγεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αν στοχευεις σε σχολες 3ου πεδιου.Αλλιως ειναι μεγαλο χαρακιρι.
Απο την τεχνολογικη υπαρχουν δυο κυκλοι, ο πρωτος με Μαθηματικα,Φυσικη,Προγραμματισμο,ΑΟΔΕ,Γλωσσα και ενα εκ των 4 επιλογης και ο δευτερος με Μαθηματικα,Φυσικη,Χημεια-Βιοχημεια,Ηλεκτρολογια,Γλωσσα και ενα εκ των 4 επιλογης.
Αν εχεις σκοπο να επιλεξεις εστω και μια σχολη 5ου πεδιου, το ενα εκ των 4 επιλογης θα ειναι μαθηματικα-Στατιστικη και υποχρεωτικα θα εξεταστεις και σε ενα εβδομο μαθημα το ΑΟΘ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.