johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2024 στις 23:50 Ο johnny20 έγραψε: #1 04-03-24 23:50 Χαιρετώ την ομάδα. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Εγωθα πάω με Εράσμους Ισπανία για 20 μέρες και είμαι ενήλικος. Έτσι λοιπόν ως περιπετειώδης άνθρωπος που είμαι έκλεισα να πάω Γαλλία εν μέσω των ημερών του Erasmus μαζί με έναν φίλο μου. Η ερώτηση είναι η εξής: Ξέρει κανείς αν είναι παράνομο ή αν θα έχει κυρώσεις σε περίπτωση που θα λείψω για μια μέρα και κάτι στην Γαλλία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 18:55 Η Alessandra Eliza: #2 05-03-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Χαιρετώ την ομάδα. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Εγωθα πάω με Εράσμους Ισπανία για 20 μέρες και είμαι ενήλικος. Έτσι λοιπόν ως περιπετειώδης άνθρωπος που είμαι έκλεισα να πάω Γαλλία εν μέσω των ημερών του Erasmus μαζί με έναν φίλο μου. Η ερώτηση είναι η εξής: Ξέρει κανείς αν είναι παράνομο ή αν θα έχει κυρώσεις σε περίπτωση που θα λείψω για μια μέρα και κάτι στην Γαλλία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Erasmus για σπουδες ; youth exchange, training course ; johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:08 Ο johnny20 έγραψε: #3 05-03-24 19:08 Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:12 Η Alessandra Eliza: #4 05-03-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω ...αν μπορέσεις όμως να συννενοηθείς με το σχολείο που θα πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:21 Ο johnny20 έγραψε: #5 05-03-24 19:21 Ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: uXp Kate1914 AggelikiGr BatGuin Φινεύς Μήτσος10 Obi-Wan Kenobi NikoBellic Alessandra Eliza Paragontas7000 SKG estrela Unboxholics suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρετώ την ομάδα. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Εγωθα πάω με Εράσμους Ισπανία για 20 μέρες και είμαι ενήλικος. Έτσι λοιπόν ως περιπετειώδης άνθρωπος που είμαι έκλεισα να πάω Γαλλία εν μέσω των ημερών του Erasmus μαζί με έναν φίλο μου. Η ερώτηση είναι η εξής: Ξέρει κανείς αν είναι παράνομο ή αν θα έχει κυρώσεις σε περίπτωση που θα λείψω για μια μέρα και κάτι στην Γαλλία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 18:55 Η Alessandra Eliza: #2 05-03-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Χαιρετώ την ομάδα. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Εγωθα πάω με Εράσμους Ισπανία για 20 μέρες και είμαι ενήλικος. Έτσι λοιπόν ως περιπετειώδης άνθρωπος που είμαι έκλεισα να πάω Γαλλία εν μέσω των ημερών του Erasmus μαζί με έναν φίλο μου. Η ερώτηση είναι η εξής: Ξέρει κανείς αν είναι παράνομο ή αν θα έχει κυρώσεις σε περίπτωση που θα λείψω για μια μέρα και κάτι στην Γαλλία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Erasmus για σπουδες ; youth exchange, training course ; johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:08 Ο johnny20 έγραψε: #3 05-03-24 19:08 Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:12 Η Alessandra Eliza: #4 05-03-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω ...αν μπορέσεις όμως να συννενοηθείς με το σχολείο που θα πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:21 Ο johnny20 έγραψε: #5 05-03-24 19:21 Ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: uXp Kate1914 AggelikiGr BatGuin Φινεύς Μήτσος10 Obi-Wan Kenobi NikoBellic Alessandra Eliza Paragontas7000 SKG estrela Unboxholics suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Χαιρετώ την ομάδα. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Εγωθα πάω με Εράσμους Ισπανία για 20 μέρες και είμαι ενήλικος. Έτσι λοιπόν ως περιπετειώδης άνθρωπος που είμαι έκλεισα να πάω Γαλλία εν μέσω των ημερών του Erasmus μαζί με έναν φίλο μου. Η ερώτηση είναι η εξής: Ξέρει κανείς αν είναι παράνομο ή αν θα έχει κυρώσεις σε περίπτωση που θα λείψω για μια μέρα και κάτι στην Γαλλία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Erasmus για σπουδες ; youth exchange, training course ;
johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:08 Ο johnny20 έγραψε: #3 05-03-24 19:08 Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:12 Η Alessandra Eliza: #4 05-03-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω ...αν μπορέσεις όμως να συννενοηθείς με το σχολείο που θα πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:21 Ο johnny20 έγραψε: #5 05-03-24 19:21 Ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: uXp Kate1914 AggelikiGr BatGuin Φινεύς Μήτσος10 Obi-Wan Kenobi NikoBellic Alessandra Eliza Paragontas7000 SKG estrela Unboxholics suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:12 Η Alessandra Eliza: #4 05-03-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω ...αν μπορέσεις όμως να συννενοηθείς με το σχολείο που θα πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:21 Ο johnny20 έγραψε: #5 05-03-24 19:21 Ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannoulis5672: Για training course Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Έτσι όπως γίνεται στα ΕΠΑΛ χρόνο παρά χρόνο Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω σίγουρα να σου απαντήσω ...αν μπορέσεις όμως να συννενοηθείς με το σχολείο που θα πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
johnny20 Νεοφερμένο μέλος Ο johnny20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 19:21 Ο johnny20 έγραψε: #5 05-03-24 19:21 Ευχαριστώ πολύ