CHE* Billio
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς να μου δώσει ένα c2 γαλλικών?Είτε DALF είτε SORBONNE δεν έχω πρόβλημα...Το θέλω για να δω περίπου τί παίζει γιατί σκέφτομαι να δώσω του χρόνου...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliana13
Νεοφερμένο μέλος

fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Κάτι πρέπει να κόλλησε, γιατί ενώ πρόκειται για διαφορετικές σελίδες και διευθύνσεις, πατώντας στο 2ο url βγάζει πάλι την 1η σελίδα.

Iliana13
Νεοφερμένο μέλος

CHE* Billio
Νεοφερμένο μέλος

Εσείς τι λέτε???
elpida
Νεοφερμένο μέλος

CHE* Billio
Νεοφερμένο μέλος

elpida
Νεοφερμένο μέλος

iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ delf A4 έχω αλλά του χρόνου θα δώσω C1,λέω να τα πάρω σιγά σιγά μην φρικάρω εντελώς.Αν θες να το πας κατευθείαν μπορείς μόνο dalf να δώσεις όπως προείπαν τα παιδιάΕυχαριστώ πάρα πολύ!!!Εγώ έδωσα φέτος DELF B2 και σκέφτομαι για του χρόνου c2.Γαλλικά ξέρω αρκετά καλα... Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να έκανα c1 πρώτα?
Εσείς τι λέτε???
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

https://www.ifa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=206&Itemid=222&lang=el
CHE* Billio
Νεοφερμένο μέλος

wesc vans
Νεοφερμένο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο Sorbonne δεν έκανα και τα 4 βιβλία αλλά έχω αρχίσει τις επαναλήψεις στα 3 από τώρα γιατί πραγματικά, έχω πεθάνει από το άγχος μου. Στα δύο υποχρεωτικά πιο εύκολο μου φάνηκε το "Le Mariage de Figaro" και όπως το κόβω αυτό θα διαλέξω τελικά...Από τα άλλα δύο έκανα μόνο το "Ile des esclaves", εμφανώς πιο βατό. H μετάφραση fr-->gr μου φαίνεται αρκετά εύκολη. Τώρα για το compte rendu και το commentaire, δεν είμαι σίγουρη. Εξαρτάται και το τι κείμενο θα πέσει.
Όσον αφορά το Dalf c2, το προφορικο-ακουστικό μου φαινόταν στην αρχή "επικίνδυνο" και ακόμα μου φαίνεται. Αλλά εντάξει, έχω κάνει πολλά τέτοια στο φροντ. και δεν το φοβάμαι ιδιαίτερα. Το γραπτό είναι εκείνο που με προβληματίζει.
Για πείτε κι εσείς. Πώς τα βλέπετε τα πράγματα; Τι νομίζετε ότι θα πέσει, τι θέματα, βαθμός δυσκολίας κτλπ...
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω δινω το dalf c2 το μαϊο κι εχω παρα πολυ αγχος.ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους οσους δινουν!μηπως ξερετε ποτε θα μας στειλουν περιπου τα χαρτια για το που θα δωσουμε?Ποιοι δίνουν τώρα την άνοιξη; Εγώ Sorbonne C2 και το Dalf.
Στο Sorbonne δεν έκανα και τα 4 βιβλία αλλά έχω αρχίσει τις επαναλήψεις στα 3 από τώρα γιατί πραγματικά, έχω πεθάνει από το άγχος μου. Στα δύο υποχρεωτικά πιο εύκολο μου φάνηκε το "Le Mariage de Figaro" και όπως το κόβω αυτό θα διαλέξω τελικά...Από τα άλλα δύο έκανα μόνο το "Ile des esclaves", εμφανώς πιο βατό. H μετάφραση fr-->gr μου φαίνεται αρκετά εύκολη. Τώρα για το compte rendu και το commentaire, δεν είμαι σίγουρη. Εξαρτάται και το τι κείμενο θα πέσει.
Όσον αφορά το Dalf c2, το προφορικο-ακουστικό μου φαινόταν στην αρχή "επικίνδυνο" και ακόμα μου φαίνεται. Αλλά εντάξει, έχω κάνει πολλά τέτοια στο φροντ. και δεν το φοβάμαι ιδιαίτερα. Το γραπτό είναι εκείνο που με προβληματίζει.
Για πείτε κι εσείς. Πώς τα βλέπετε τα πράγματα; Τι νομίζετε ότι θα πέσει, τι θέματα, βαθμός δυσκολίας κτλπ...
juste un instant
Επιφανές μέλος

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχαριστω!να εισαι καλα!ευχομαι το ιδιο σε ολους!Kαλή επιτυχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.