Kris.gr Νεοφερμένο μέλος Ο Κριστιανο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 13:27 Ο Kris.gr έγραψε: #1 19-10-24 13:27 Καλησπέρα αναμένω για τα αποτελεσματα της καλων τεχνων Θεσσαλονίκης ξέρει κανείς πότε βγαινουν έχει πέσει το σαιτ με τις ανακοινώσεις και δεν μπορώ να δω!Ευχαριστώ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Εριφύλη έγραψε: #2 19-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Kris.gr: Καλησπέρα αναμένω για τα αποτελεσματα της καλων τεχνων Θεσσαλονίκης ξέρει κανείς πότε βγαινουν έχει πέσει το σαιτ με τις ανακοινώσεις και δεν μπορώ να δω!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες; Kris.gr Νεοφερμένο μέλος Ο Κριστιανο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 19:21 Ο Kris.gr έγραψε: #3 19-10-24 19:21 Δεν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες; Click για ανάπτυξη... Δεν έδινα εγώ ή κοπέλα μου έδινε αλλά ναι με τα ταλέντα έδωσε από τον σεμπτεμβριο και περιμένει και έχει τρελαθεί γιατί έχει πέσει το σαιτ και δεν μπορεί να δει τις ανακοινώσεις Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eftria MariaApo tomftw Corfu kitty konnalex ioanna2007 Angelikaaa BiteTheDust iew Kris.gr constansn Praxis Scandal Εριφύλη Paragontas7000 panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα αναμένω για τα αποτελεσματα της καλων τεχνων Θεσσαλονίκης ξέρει κανείς πότε βγαινουν έχει πέσει το σαιτ με τις ανακοινώσεις και δεν μπορώ να δω!Ευχαριστώ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Εριφύλη έγραψε: #2 19-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Kris.gr: Καλησπέρα αναμένω για τα αποτελεσματα της καλων τεχνων Θεσσαλονίκης ξέρει κανείς πότε βγαινουν έχει πέσει το σαιτ με τις ανακοινώσεις και δεν μπορώ να δω!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες; Kris.gr Νεοφερμένο μέλος Ο Κριστιανο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 19:21 Ο Kris.gr έγραψε: #3 19-10-24 19:21 Δεν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες; Click για ανάπτυξη... Δεν έδινα εγώ ή κοπέλα μου έδινε αλλά ναι με τα ταλέντα έδωσε από τον σεμπτεμβριο και περιμένει και έχει τρελαθεί γιατί έχει πέσει το σαιτ και δεν μπορεί να δει τις ανακοινώσεις Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kris.gr: Καλησπέρα αναμένω για τα αποτελεσματα της καλων τεχνων Θεσσαλονίκης ξέρει κανείς πότε βγαινουν έχει πέσει το σαιτ με τις ανακοινώσεις και δεν μπορώ να δω!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες;
Kris.gr Νεοφερμένο μέλος Ο Κριστιανο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 19:21 Ο Kris.gr έγραψε: #3 19-10-24 19:21 Δεν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες; Click για ανάπτυξη... Δεν έδινα εγώ ή κοπέλα μου έδινε αλλά ναι με τα ταλέντα έδωσε από τον σεμπτεμβριο και περιμένει και έχει τρελαθεί γιατί έχει πέσει το σαιτ και δεν μπορεί να δει τις ανακοινώσεις
Δεν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Απ' όσο ξέρω έχουν βγει της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας καιρό τώρα, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα βγει και της Θεσσαλονίκης.. Με τα ταλέντα έδινες; Click για ανάπτυξη... Δεν έδινα εγώ ή κοπέλα μου έδινε αλλά ναι με τα ταλέντα έδωσε από τον σεμπτεμβριο και περιμένει και έχει τρελαθεί γιατί έχει πέσει το σαιτ και δεν μπορεί να δει τις ανακοινώσεις