anakiriak@yahoo Νεοφερμένο μέλος Η anakiriak@yahoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2019 στις 11:00 Η anakiriak@yahoo: #1 19-08-19 11:00 Ποιό κατά την εμπειρία σας είναι το καλύτερο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2019 στις 11:27 Ο cha0s έγραψε: #2 19-08-19 11:27 Τι ακριβώς εννοείς για ιατρικές σχολές; Δηλαδή υπάρχουν φροντιστήρια που σε προετοιμαζουν για ιατρική και άλλα που σε προετοιμαζουν για φαρμακευτική/βιολογικό/μαθηματικό κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2019 στις 17:19 Ο DumeNuke έγραψε: #3 19-08-19 17:19 Τα Φροντιστήρια Διαγώνιος, στην Καλαμαριά, έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν. Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anakiriak@yahoo Νεοφερμένο μέλος Η anakiriak@yahoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2019 στις 10:43 Η anakiriak@yahoo: #4 20-08-19 10:43 Εννοώ φροντιστήριο θετικών επιστημών και έχω αντιληφθεί ότι τα παιδιά που θέλουν ιατρική επιλέγουν συγκεκριμένα φροντιστήρια. Κάποια έχουν τη φήμη θετικής κατεύθυνσης ενώ άλλα θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Than003 Kor1977 Χριστιαννα Metamorph Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιό κατά την εμπειρία σας είναι το καλύτερο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2019 στις 11:27 Ο cha0s έγραψε: #2 19-08-19 11:27 Τι ακριβώς εννοείς για ιατρικές σχολές; Δηλαδή υπάρχουν φροντιστήρια που σε προετοιμαζουν για ιατρική και άλλα που σε προετοιμαζουν για φαρμακευτική/βιολογικό/μαθηματικό κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2019 στις 17:19 Ο DumeNuke έγραψε: #3 19-08-19 17:19 Τα Φροντιστήρια Διαγώνιος, στην Καλαμαριά, έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν. Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anakiriak@yahoo Νεοφερμένο μέλος Η anakiriak@yahoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2019 στις 10:43 Η anakiriak@yahoo: #4 20-08-19 10:43 Εννοώ φροντιστήριο θετικών επιστημών και έχω αντιληφθεί ότι τα παιδιά που θέλουν ιατρική επιλέγουν συγκεκριμένα φροντιστήρια. Κάποια έχουν τη φήμη θετικής κατεύθυνσης ενώ άλλα θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Than003 Kor1977 Χριστιαννα Metamorph Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ακριβώς εννοείς για ιατρικές σχολές; Δηλαδή υπάρχουν φροντιστήρια που σε προετοιμαζουν για ιατρική και άλλα που σε προετοιμαζουν για φαρμακευτική/βιολογικό/μαθηματικό κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2019 στις 17:19 Ο DumeNuke έγραψε: #3 19-08-19 17:19 Τα Φροντιστήρια Διαγώνιος, στην Καλαμαριά, έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν. Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anakiriak@yahoo Νεοφερμένο μέλος Η anakiriak@yahoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2019 στις 10:43 Η anakiriak@yahoo: #4 20-08-19 10:43 Εννοώ φροντιστήριο θετικών επιστημών και έχω αντιληφθεί ότι τα παιδιά που θέλουν ιατρική επιλέγουν συγκεκριμένα φροντιστήρια. Κάποια έχουν τη φήμη θετικής κατεύθυνσης ενώ άλλα θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα Φροντιστήρια Διαγώνιος, στην Καλαμαριά, έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν. Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anakiriak@yahoo Νεοφερμένο μέλος Η anakiriak@yahoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2019 στις 10:43 Η anakiriak@yahoo: #4 20-08-19 10:43 Εννοώ φροντιστήριο θετικών επιστημών και έχω αντιληφθεί ότι τα παιδιά που θέλουν ιατρική επιλέγουν συγκεκριμένα φροντιστήρια. Κάποια έχουν τη φήμη θετικής κατεύθυνσης ενώ άλλα θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοώ φροντιστήριο θετικών επιστημών και έχω αντιληφθεί ότι τα παιδιά που θέλουν ιατρική επιλέγουν συγκεκριμένα φροντιστήρια. Κάποια έχουν τη φήμη θετικής κατεύθυνσης ενώ άλλα θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.