Καλές παραλίες στην Κέρκυρα

anastasia papa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 300 μηνύματα.
Πριν 10 χρονια πηγα Κερκυρα,οι παραλιες δε μου αρεσαν μονο μια πολυ μικρη στα βορεια του νησιου.Θα παω ξανα και θα μεινω στην πολη μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι καλες παραλιες με καθαρα νερα?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εστω και μια να βρω να πηγαινουμε εκει καθε μερα,αλλα να ειναι μπλε και διαφανη τα νερα.Η γλυφαδα δε μου αρεσε,παλαιοκαστριτσα ειχε κρυο και μπενιτσες επισης δε μου αρεσε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επισης για καλο φαγητο στην πολη τι μου προτεινετε?Τα τουριστικα εστιατορια ηταν χαλια,δε τρωγοντουσαν και μονο μια ειχα βρει που ηταν οκ δε ξερω ομως αν υπαρχει ακομα.
 

igeorgeoikonomo

Νεοφερμένος

Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα.
Για καλές παραλίες κοίταξε Ύψος και Σιδάρι. Για να πας Ύψος θες 3€ πήγαινε-έλα με αστικό, για να πας Σιδάρι θες 10€ με υπεραστικό (κανονικό εισιτήριο, φοιτητικό.. δεν ξέρω). Οι παραλίες είναι καταπληκτικές, ειδικά το Σιδάρι που έχει και το κανάλι του έρωτα, ουουου
(υπάρχει και ο Άγιος Γόρδιος αλλά δεν έχω πάει)
Τώρα για φαί έχεις πολλές επιλογές. Πίττα του παππού, πανίνι και Βρώμικο είναι κάποιες και φυσικά προτίμησε παγωτό από τον Παπαγιώργη. Έχει και ένα ωραίο ασιατικό κοντά στην Λιστόν. Αυτά μου έμειναν από τις διακοπές που έκανα εγώ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top