Ιστοσελίδες για εκμάθηση γαλλικών - ισπανικών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα του Cervantes και πηγέντε στην aula diez.Πιστέψτε με είναι χρήσιμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι! Γράφτηκα σήμερα μετά από πρόταση της Krou κι έχω καταχαρεί. Io sono contenta :P

Έχει γραπτές και προφορικές ασκήσεις, ασκήσεις με εικόνες...
Επίσης σε διορθώνουν οι χρήστες που η μητρική τους γλώσσα είναι αυτή που μαθαίνεις και το ίδιο κάνεις κι εσύ, συμβάλλοντας στο να μάθουν άλλοι ελληνικά. :D

Είναι αλήθεια καλό το συγκεκριμένο σάιτ;

Ναι, ναι - μπες και δες. :xixi:

εγώ ξεκίνησα κάτι γαλλικα εδώ... Δεν εχω φτασει ακομα ψηλα για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη αλλα κατι κανει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back