Ιστορικό-Αρχαιολογικό Vs Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών

eirini95

Νεοφερμένο μέλος

Η eirini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
ξερω οτι και απο τα δυο κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι ανεργη αλλα σημερα πρεπει να τελειωνω με το μηχανογραφικο και ακομα δεν εχω αποφασισει τι θελω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα πιανεις και τα 2?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπες και δες τα προγράμματα σπουδών και όποιο γουστάρεις περισσότερο, αυτό δήλωσε

ναι και τα δυο πιανω.. απο πιο τμημα εχω περισσοτερες επαγγελματικες προοπτικες;

οσο για το προγραμμα σπουδων δεν εχω προβλημα αν και το ΠαΠει μου φαινεται λιγο απαιτητικο γιατι εχει 8 μαθηματα καθε εξαμηνο και ξενη γλωσσα.. γι' αυτο ρωταω δεν εχει νοημα να το βαλω και να μην βγω τιποτα συγκεκριμενο απο εκει

το ιστορικο ειναι πιο safe απο επαγγελματικες προοπτικες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back