justvibingmeow Νεοφερμένο μέλος Η justvibingmeow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 19:58 Η justvibingmeow: #1 13-11-23 19:58 Μόλις μπήκα στο μπλε και έχω φρίξει γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από πορτοκάλι. Υπάρχει ελπίδα? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 21:05 Η constansn: #2 13-11-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από justvibingmeow: Μόλις μπήκα στο μπλε και έχω φρίξει γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από πορτοκάλι. Υπάρχει ελπίδα? Click για ανάπτυξη... Μην περιμένεις ότι θα θυμάσαι τα πάντα με μια φορά. Το θέμα είναι να κάνεις συχνές επαναλήψεις. Υπολόγισε 3-4 τουλάχιστον για κάθε κεφάλαιο μέχρι τις εξετάσεις. Χρόνος υπάρχει. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 23:21 Η Κάμπια έγραψε: #3 13-11-23 23:21 Μην απογοητεύεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Συγκεντρώσου στο μπλε για τώρα και μετά θα βρεις και ώρα για επαναλήψεις Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aggela30 EllieE luluty rseven nefelakii Aggel0sss user2727 Ilovemycats27 athinoula 54321 SlimShady justvibingmeow constansn Startx0 Scandal suaimhneas Lifelong Learner Νομάρχης Gogosps Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 21:05 Η constansn: #2 13-11-23 21:05 Αρχική Δημοσίευση από justvibingmeow: Μόλις μπήκα στο μπλε και έχω φρίξει γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από πορτοκάλι. Υπάρχει ελπίδα? Click για ανάπτυξη... Μην περιμένεις ότι θα θυμάσαι τα πάντα με μια φορά. Το θέμα είναι να κάνεις συχνές επαναλήψεις. Υπολόγισε 3-4 τουλάχιστον για κάθε κεφάλαιο μέχρι τις εξετάσεις. Χρόνος υπάρχει. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 23:21 Η Κάμπια έγραψε: #3 13-11-23 23:21 Μην απογοητεύεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Συγκεντρώσου στο μπλε για τώρα και μετά θα βρεις και ώρα για επαναλήψεις Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από justvibingmeow: Μόλις μπήκα στο μπλε και έχω φρίξει γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από πορτοκάλι. Υπάρχει ελπίδα? Click για ανάπτυξη... Μην περιμένεις ότι θα θυμάσαι τα πάντα με μια φορά. Το θέμα είναι να κάνεις συχνές επαναλήψεις. Υπολόγισε 3-4 τουλάχιστον για κάθε κεφάλαιο μέχρι τις εξετάσεις. Χρόνος υπάρχει.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2023 στις 23:21 Η Κάμπια έγραψε: #3 13-11-23 23:21 Μην απογοητεύεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Συγκεντρώσου στο μπλε για τώρα και μετά θα βρεις και ώρα για επαναλήψεις
Μην απογοητεύεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Συγκεντρώσου στο μπλε για τώρα και μετά θα βρεις και ώρα για επαναλήψεις