Ισπανική φιλολογία - είμαι μαθητής στο επίπεδο Α1, θα μπορέσω να αντεπεξέλθω αργότερα;

kost1a

Νεοφερμένο μέλος

Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα.
Πιστεύετε ένας μαθητής με επίπεδο α1 μπορεί να ανταπεξέλθει στο πανεπιστήμιο ισπανικης φιλολογίας;

Πες υποθετικά ότι έδινα φέτος. υπήρχαν πιθανότητες; Η θα πρέπει να βελτιωθεί και άλλο
Αν το δουλέψεις συνεχόμενα ενώ είσαι την σχολή θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά. Αλλά θέλει δουλειά

Εννοείς μόνος μου με δικό μου διάβασμα κλπ;
Ναι. Τώρα δεν ξέρω αν ξεκινάνε από τα πολύ βασικά στην ισπανική φιλολογία. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σε βοηθήσει και η σχολή

Πιστεύετε ένας μαθητής με επίπεδο α1 μπορεί να ανταπεξέλθει στο πανεπιστήμιο ισπανικης φιλολογίας;
Δε θα μπορέσεις να περάσεις καν στο τμήμα. Πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 10 στις πανελλήνιες στο ειδικό μάθημα. Με Α1 πιστεύεις θα γράψεις τουλάχιστον 10; Στην έκθεση τι θα γράψεις δηλαδή; Τα φρούτα και τα λαχανικά που μαθαίνουν στα επίπεδα Α1;

Δε θα μπορέσεις να περάσεις καν στο τμήμα. Πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 10 στις πανελλήνιες στο ειδικό μάθημα. Με Α1 πιστεύεις θα γράψεις τουλάχιστον 10; Στην έκθεση τι θα γράψεις δηλαδή; Τα φρούτα και τα λαχανικά που μαθαίνουν στα επίπεδα Α1;
Σιγά. Αντιστοίχηση είναι τα περισσότερα.

Σιγά. Αντιστοίχηση είναι τα περισσότερα.
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην ισπανική φιλολογία αλλά η καθηγήτρια των γαλλικών μου είπε ότι όταν πέρασε στην γαλλική φιλολογία του ΑΠΘ , (έχοντας ήδη Γ2 γαλλικών....) , δυσκολεύτηκε όπως και όλοι καθώς τα μαθήματα ήταν όλα στα γαλλικά. Επίσης πολλοί καθηγητές ήταν Γάλλοι , παρουσιάσεις, εξεταστική κλπ όλα στα γαλλικά και σε επίπεδο πολυ υψηλό . Κάνανε λογοτεχνία, ποίηση , επιστημονικά κείμενα και γενικά ήταν ήταν ένα μεγάλο βουνό ειδικά στην αρχή . Μπορεί στην ισπανική φιλολογία να είναι λίγο πιο εύκολα , δεν ξέρω ... Αλλά θυμίζω πως είχε γ2

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back