Πιστεύετε ένας μαθητής με επίπεδο α1 μπορεί να ανταπεξέλθει στο πανεπιστήμιο ισπανικης φιλολογίας;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,169 μηνύματα.
Εεεεεε, τι τάξη πας;
Πες υποθετικά ότι έδινα φέτος. υπήρχαν πιθανότητες; Η θα πρέπει να βελτιωθεί και άλλοΕεεεεε, τι τάξη πας;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,169 μηνύματα.
Αν το δουλέψεις συνεχόμενα ενώ είσαι την σχολή θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά. Αλλά θέλει δουλειάΠες υποθετικά ότι έδινα φέτος. υπήρχαν πιθανότητες; Η θα πρέπει να βελτιωθεί και άλλο
Εννοείς μόνος μου με δικό μου διάβασμα κλπ;Αν το δουλέψεις συνεχόμενα ενώ είσαι την σχολή θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά. Αλλά θέλει δουλειά
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Ναι. Τώρα δεν ξέρω αν ξεκινάνε από τα πολύ βασικά στην ισπανική φιλολογία. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σε βοηθήσει και η σχολήΕννοείς μόνος μου με δικό μου διάβασμα κλπ;
Σε τι τμήμα είσαι αν επιτρέπεται;Ναι. Τώρα δεν ξέρω αν ξεκινάνε από τα πολύ βασικά στην ισπανική φιλολογία. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σε βοηθήσει και η σχολή
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,569 μηνύματα.
Δε θα μπορέσεις να περάσεις καν στο τμήμα. Πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 10 στις πανελλήνιες στο ειδικό μάθημα. Με Α1 πιστεύεις θα γράψεις τουλάχιστον 10; Στην έκθεση τι θα γράψεις δηλαδή; Τα φρούτα και τα λαχανικά που μαθαίνουν στα επίπεδα Α1;Πιστεύετε ένας μαθητής με επίπεδο α1 μπορεί να ανταπεξέλθει στο πανεπιστήμιο ισπανικης φιλολογίας;
Σιγά. Αντιστοίχηση είναι τα περισσότερα.Δε θα μπορέσεις να περάσεις καν στο τμήμα. Πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 10 στις πανελλήνιες στο ειδικό μάθημα. Με Α1 πιστεύεις θα γράψεις τουλάχιστον 10; Στην έκθεση τι θα γράψεις δηλαδή; Τα φρούτα και τα λαχανικά που μαθαίνουν στα επίπεδα Α1;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
ΜεταφραστικόΣε τι τμήμα είσαι αν επιτρέπεται;
Για το οποίο ήξερες δύο γλώσσες σωστά ;Μεταφραστικό
Κάμπια
Διάσημο μέλος
ΝαιΓια το οποίο ήξερες δύο γλώσσες σωστά ;
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην ισπανική φιλολογία αλλά η καθηγήτρια των γαλλικών μου είπε ότι όταν πέρασε στην γαλλική φιλολογία του ΑΠΘ , (έχοντας ήδη Γ2 γαλλικών....) , δυσκολεύτηκε όπως και όλοι καθώς τα μαθήματα ήταν όλα στα γαλλικά. Επίσης πολλοί καθηγητές ήταν Γάλλοι , παρουσιάσεις, εξεταστική κλπ όλα στα γαλλικά και σε επίπεδο πολυ υψηλό . Κάνανε λογοτεχνία, ποίηση , επιστημονικά κείμενα και γενικά ήταν ήταν ένα μεγάλο βουνό ειδικά στην αρχή . Μπορεί στην ισπανική φιλολογία να είναι λίγο πιο εύκολα , δεν ξέρω ... Αλλά θυμίζω πως είχε γ2Σιγά. Αντιστοίχηση είναι τα περισσότερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.