pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 03:37 Η pansal έγραψε: #1 07-09-24 03:37 Καλησπέρα! Γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ιεκ αλλά διαβάζοντας τα σχόλια άλλαξα γνώμη και δεν επιθυμώ να φοιτησω. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην πληρώσω τα δίδακτρα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 07-09-24 07:28 Αρχική Δημοσίευση από pansal: Καλησπέρα! Γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ιεκ αλλά διαβάζοντας τα σχόλια άλλαξα γνώμη και δεν επιθυμώ να φοιτησω. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην πληρώσω τα δίδακτρα; Click για ανάπτυξη... Απλα θα ξεγραφεις..δεν σου εχουν παρασχει καμια υπηρεσια ακομα. pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:02 Η pansal έγραψε: #3 07-09-24 12:02 Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο Guest 881237: #4 07-09-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από pansal: Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Click για ανάπτυξη... Όχι . Βασικα σίγουρα θα σε πείσουν αλλά εσυ μη δίνεις σημασία pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:52 Η pansal έγραψε: #5 07-09-24 14:52 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kaiti.07 Stefanos4 shuuu jYanniss Dr. Gl. Luminous charmander Angelikaaa Argyrisar Obi-Wan Kenobi Praxis pansal Giorgkalo iminspain FNC_Sophia Ness athinoula Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ιεκ αλλά διαβάζοντας τα σχόλια άλλαξα γνώμη και δεν επιθυμώ να φοιτησω. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην πληρώσω τα δίδακτρα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 07-09-24 07:28 Αρχική Δημοσίευση από pansal: Καλησπέρα! Γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ιεκ αλλά διαβάζοντας τα σχόλια άλλαξα γνώμη και δεν επιθυμώ να φοιτησω. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην πληρώσω τα δίδακτρα; Click για ανάπτυξη... Απλα θα ξεγραφεις..δεν σου εχουν παρασχει καμια υπηρεσια ακομα. pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:02 Η pansal έγραψε: #3 07-09-24 12:02 Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο Guest 881237: #4 07-09-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από pansal: Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Click για ανάπτυξη... Όχι . Βασικα σίγουρα θα σε πείσουν αλλά εσυ μη δίνεις σημασία pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:52 Η pansal έγραψε: #5 07-09-24 14:52 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kaiti.07 Stefanos4 shuuu jYanniss Dr. Gl. Luminous charmander Angelikaaa Argyrisar Obi-Wan Kenobi Praxis pansal Giorgkalo iminspain FNC_Sophia Ness athinoula Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pansal: Καλησπέρα! Γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ιεκ αλλά διαβάζοντας τα σχόλια άλλαξα γνώμη και δεν επιθυμώ να φοιτησω. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην πληρώσω τα δίδακτρα; Click για ανάπτυξη... Απλα θα ξεγραφεις..δεν σου εχουν παρασχει καμια υπηρεσια ακομα.
pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:02 Η pansal έγραψε: #3 07-09-24 12:02 Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο Guest 881237: #4 07-09-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από pansal: Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Click για ανάπτυξη... Όχι . Βασικα σίγουρα θα σε πείσουν αλλά εσυ μη δίνεις σημασία pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:52 Η pansal έγραψε: #5 07-09-24 14:52 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kaiti.07 Stefanos4 shuuu jYanniss Dr. Gl. Luminous charmander Angelikaaa Argyrisar Obi-Wan Kenobi Praxis pansal Giorgkalo iminspain FNC_Sophia Ness athinoula Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο Guest 881237: #4 07-09-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από pansal: Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Click για ανάπτυξη... Όχι . Βασικα σίγουρα θα σε πείσουν αλλά εσυ μη δίνεις σημασία pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:52 Η pansal έγραψε: #5 07-09-24 14:52 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από pansal: Ναι αλλά έχω υπογράψει το συμφωνητικό με την πληρωμή. Δεν θα με υποχρεώσουν να πληρώσω ολόκληρο το έτος; Click για ανάπτυξη... Όχι . Βασικα σίγουρα θα σε πείσουν αλλά εσυ μη δίνεις σημασία
pansal Νεοφερμένο μέλος Η pansal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:52 Η pansal έγραψε: #5 07-09-24 14:52 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ!