thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Ισχύουν αυτά; Εσείς σε ποιον τομέα θα θέλατε να δουλέψετε;Και τί άποψη έχετε για το θέμα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Ειδικά αν αναγκαζόμουν να έρθω στη θέση να λαδωθώ για να συντηρηθώ καλύτερα θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου!
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε βεβαια...πανω απο ολα αξιοπρεπεια...νομιζω πως αν εισαι καλα καταρτισμενος σε αυτο που κανεις και πανω απο ολα το αγαπας...καθε δυσκολια θα ειναι για σενα μια ευχαριστη προκληση.....
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν σκευτεσαι τοσο μακρια?δηλαδη τι να πω εγω που ειμαι 17 και το σκευτομαι...?Δεν εχω σκεφτει τοσο μακρια, αλλα σιγουρα δε θα ηθελα ατομικη επιχειρηση γιατι δεν υπαρχουν προοπτικες ανελιξης.
-----------------------------------------
σορυ για την ορθογραφια...ειναι δυσκολο οταν συνηθιζεις τα greeklish .....
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Στον ιδιωτικο ομως αν η επιχειρηση παει χαλια οικονομικα μπορει να σε διωξει ελαφρα τη καρδια. Στο δημοσιο δεν σε κουναει κανενας (ενταξει, οχι οτι ειναι απαραιτητα καλη παντα αυτη η μονιμοτητα).Ιδιωτικός! Μου αρέσει να δουλεύω μόνος μου, να είμαι ανεξάρτητος δηλαδή να μην έχω κάποιον από πάνω μου..
On topic, ακομα δεν εχω καταληξει. Εχω βρει θετικα και αρνητικα και στα 2. Μαλλον οπως τα φερει η ζωη, νωρις ειναι ακομα αλλωστε...
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Στον ιδιωτικο ομως αν η επιχειρηση παει χαλια οικονομικα μπορει να σε διωξει ελαφρα τη καρδια. Στο δημοσιο δεν σε κουναει κανενας (ενταξει, οχι οτι ειναι απαραιτητα καλη παντα αυτη η μονιμοτητα).
On topic, ακομα δεν εχω καταληξει. Εχω βρει θετικα και αρνητικα και στα 2. Μαλλον οπως τα φερει η ζωη, νωρις ειναι ακομα αλλωστε...
Θες να γράψω και τα αρνητικά του δημοσίου κατά την ταπεινή μου άποψη;Είναι πιο πολλά.

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί στο δημόσιο έχεις κανέναν;;; Που έλεγχος...Αραλίκι.... Λίγοι δουλεύουν
Ετσι νομιζεις...Οι προυποθεσεις για να τα πας καλα με το διευθυντη σου στη δημοσια υπηρεσια απεχουν πολυ απ'τα καθηκοντά σου και σχετιζονται πολλες φορές με το κομμα. Αν πεσεις σε ευσυνειδητο, σε αναγκάζει να κανεις τη δουλεια σου. Εκτος κι αν εισαι παλιος, οποτε η ελευθερια σου αποκτα αλλη διασταση.
Αλλα ποιος ειπε οτι δεν εχεις κανεναν πανω απ'το κεφαλι σου στον ιδιωτικο τομεα; Χαχ, τι ειναι αυτα που λετε ? Ακομη και ο CEO μιας επιχειρησης λογοδοτεί στους Μετόχους. Ο μονος τροπος να μην εχεις κανεναν πανω απ'το κεφαλι σου ειναι η ατομικη επιχειρηση ή καποια εταιρία που ιδρυεις εσύ με συνεταίρους, με δικα σας κεφάλαια.
-----------------------------------------
Στον ιδιωτικο ομως αν η επιχειρηση παει χαλια οικονομικα μπορει να σε διωξει ελαφρα τη καρδια. Στο δημοσιο δεν σε κουναει κανενας (ενταξει, οχι οτι ειναι απαραιτητα καλη παντα αυτη η μονιμοτητα).
Αν ειναι καλος θα σε αρπαξει απευθειας ο ανταγωνιστής. Στο δημοσιο το μονο που θα κανεις θα ειναι να τρως απροκαλυπτα τα λεφτα του φορολογουμενου, εκτός κι αν αποφασισεις να δουλεψεις οπως πρέπει.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Γιατι στο δημοσιο ειναι απαραιτητο να τρως τα λεφτα του φορολογουμενου χωρις να κανεις καλα τη δουλεια σου; Το οτι η πλειοψηφια λειτουργει ετσι, δεν σημαινει οτι ο δημοσιος τομεας δεν εχει αναγκη απο ευσυνειδητους εργαζομενους (ειδικα στον τομεα υγειας-προνοιας στον οποιο εχω σκοπο να εργαστω).Αν ειναι καλος θα σε αρπαξει απευθειας ο ανταγωνιστής. Στο δημοσιο το μονο που θα κανεις θα ειναι να τρως απροκαλυπτα τα λεφτα του φορολογουμενου, εκτός κι αν αποφασισεις να δουλεψεις οπως πρέπει.
Για τους αλλους τομεις (εφοριες, νομαρχιες και λοιπα γραφειοκρατικα) πραγματικα δεν εχω ιδεα τι παιζει... Μιλαω κυριως για δημοσια νοσοκομεια.
Sethis
Νεοφερμένο μέλος

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι στο δημοσιο ειναι απαραιτητο να τρως τα λεφτα του φορολογουμενου χωρις να κανεις καλα τη δουλεια σου; Το οτι η πλειοψηφια λειτουργει ετσι, δεν σημαινει οτι ο δημοσιος τομεας δεν εχει αναγκη απο ευσυνειδητους εργαζομενους (ειδικα στον τομεα υγειας-προνοιας στον οποιο εχω σκοπο να εργαστω).
Για τους αλλους τομεις (εφοριες, νομαρχιες και λοιπα γραφειοκρατικα) πραγματικα δεν εχω ιδεα τι παιζει... Μιλαω κυριως για δημοσια νοσοκομεια.
Ειπα, εκτος κι αν αποφασισεις να κανεις καλα τη δουλεια σου. Και υπαρχουν τετοιοι και σημερα και θα υπαρχουν και στο μελλον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.