Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2022 στις 18:11 Η Nikoleta05: #1 02-07-22 18:11 Παιδιά καλησπέρα. Διαβάζω διάφορες γνώμες για τα ιεκ και αυτά που βλέπω δεν μ αρέσουν καθόλου. Σου λένε αλλά πριν υπογράψεις και όταν υπογράφεις καταλαβαίνεις ότι έκανες βλακεια. Υπάρχει κάποιος να μου πει την δική του εμπειρία ή γενικά τι ξέρει για τα ιεκ και για το τι μπορείς να κάνεις μετά το ιεκ γιατί οι περισσότεροι λένε ότι είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων και ότι μάθημα δεν γίνεται γιατί τα παιδιά απλά θέλουν το χαρτί και οι καθηγητές δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο να τους το δίνουν. NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:26 Ο NikNik1995: #2 07-09-23 18:26 έτσι και έτσι καλυτέρα διεκ Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Η Abiogenesis: #3 07-09-23 18:32 Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:34 Ο NikNik1995: #4 07-09-23 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. Click για ανάπτυξη... ούτε διασυνδέσεις έχουν ναι δεν σε βαζουν απουσίες αλλά έχουν αλλά κόλπα να σε κόβουν για να στα πάρουν χοντρα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kaiti.07 Stefanos4 mirara EFAKIT emima menia! xraxra Helen06 Pulsar user2727 Dionyshs1 Peter Pan13 ggl Abiogenesis angies Angelikaaa Alessandra Eliza constansn Praxis Obi-Wan Kenobi NikNik1995 aggorf Τρελας123 angelikitaraxia Nic Papalitsas penelopenick Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 Ioanna98 ilal !georgitsa! Arvacon Anta2004 Nikoletaant Dr. Gl. Luminous sophiaa Scandal tsiobieman Maynard charmander hirasawayui Pharmacist01 Citylights Αναστασία197 alexgiann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά καλησπέρα. Διαβάζω διάφορες γνώμες για τα ιεκ και αυτά που βλέπω δεν μ αρέσουν καθόλου. Σου λένε αλλά πριν υπογράψεις και όταν υπογράφεις καταλαβαίνεις ότι έκανες βλακεια. Υπάρχει κάποιος να μου πει την δική του εμπειρία ή γενικά τι ξέρει για τα ιεκ και για το τι μπορείς να κάνεις μετά το ιεκ γιατί οι περισσότεροι λένε ότι είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων και ότι μάθημα δεν γίνεται γιατί τα παιδιά απλά θέλουν το χαρτί και οι καθηγητές δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο να τους το δίνουν.
NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:26 Ο NikNik1995: #2 07-09-23 18:26 έτσι και έτσι καλυτέρα διεκ Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Η Abiogenesis: #3 07-09-23 18:32 Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:34 Ο NikNik1995: #4 07-09-23 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. Click για ανάπτυξη... ούτε διασυνδέσεις έχουν ναι δεν σε βαζουν απουσίες αλλά έχουν αλλά κόλπα να σε κόβουν για να στα πάρουν χοντρα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kaiti.07 Stefanos4 mirara EFAKIT emima menia! xraxra Helen06 Pulsar user2727 Dionyshs1 Peter Pan13 ggl Abiogenesis angies Angelikaaa Alessandra Eliza constansn Praxis Obi-Wan Kenobi NikNik1995 aggorf Τρελας123 angelikitaraxia Nic Papalitsas penelopenick Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 Ioanna98 ilal !georgitsa! Arvacon Anta2004 Nikoletaant Dr. Gl. Luminous sophiaa Scandal tsiobieman Maynard charmander hirasawayui Pharmacist01 Citylights Αναστασία197 alexgiann Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Η Abiogenesis: #3 07-09-23 18:32 Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:34 Ο NikNik1995: #4 07-09-23 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. Click για ανάπτυξη... ούτε διασυνδέσεις έχουν ναι δεν σε βαζουν απουσίες αλλά έχουν αλλά κόλπα να σε κόβουν για να στα πάρουν χοντρα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει.
NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:34 Ο NikNik1995: #4 07-09-23 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. Click για ανάπτυξη... ούτε διασυνδέσεις έχουν ναι δεν σε βαζουν απουσίες αλλά έχουν αλλά κόλπα να σε κόβουν για να στα πάρουν χοντρα
Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Για ειδικότητες όπως ζαχαροπλαστική-σεφ, βοηθός ακτινολόγου-ραδιολογου και ονυχοπλαστική τα ιεκ έχουν τρελή και ασυναγώνιστη ζήτηση. Τώρα μεταξύ ιδιωτικού και διεκ το ιδιωτικό έχει το καλό ότι μπορεί να έχει διασυνδέσεις στην αγορά και να μπορούν να σε βάλουν κάπου και επίσης έχω ακούσει ότι δεν βάζουν απουσίες (που δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό) και μπορείς να φοιτήσεις παράλληλα και σε αει. Click για ανάπτυξη... ούτε διασυνδέσεις έχουν ναι δεν σε βαζουν απουσίες αλλά έχουν αλλά κόλπα να σε κόβουν για να στα πάρουν χοντρα