Κατατακτήριες στην Ιατρική

Δούρειος Ίππος

Νεοφερμένος

Ο Δούρειος Ίππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Ποια η άποψή σας για έναν αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας να δώσει κατατακτήριες Ιατρικής και να πάρει δεύτερο πτυχίου γιατρού; Επίσης κάποιος που έχει πτυχίο από τη σχολή Ικάρων μπορεί με ένα πτυχίο ιατρικής να γίνει Ιπτάμενος Ιατρός αεροπορικής ιατρικής ή γίνεται μόνο από την Σ.Σ.Α.Σ. ;
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Καλησπέρα, μόνο από ΣΣΑΣ για τη 2η ερώτηση. Για την πρώτη ερώτηση , αν έχει χρόνο και μεράκι για την επιστήμη γιατί όχι , ας δώσει κατατακτήριες. (Αν και με τις υπηρεσίες που έχουν οι Ιπτάμενοι δύσκολο το βλέπω)
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,891 μηνύματα.
Αρκετά καλή ιδέα.

Το ζήτημα είναι όμως ότι πλέον, πιθανότατα ένας ένστολος θα χρειαστεί να περιμένει πολύ μεγάλο διάστημα για μετάταξη, πόσο μάλλον για μετάταξη πάνω στην ειδικότητα που θα επιλέξει.
Οι μετατάξεις βγαίνουν μετά από πολλά χρόνια, με το σταγονόμετρο και συνήθως για να εξυπηρετήσουν ορισμένους "ευνοούμενους".
Με τα χρόνια που απαιτεί η ιατρική + μέχρι να μπει στη σχολή + μέχρι να ολοκληρώσει την ειδικότητα... θα είναι ηλικιακά κοντά στην αποστράτευση.

Παλιότερα με το που έπαιρνες οποιοδήποτε πτυχίο ανέβαινες κατευθείαν πλεον δεν είναι τοσο εύκολο.

Ιδανικό είναι να το κάνει κάποιος απόφοιτος Σ.Α.Ν. (νοσηλευτές), καθώς υπάρχει ήδη δεδικασμένο για άμεση μετάταξή τους στον κλάδο των Ιατρών.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top