Ιατρική ΑΠΘ ή Θεσσαλίας;

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
Ναι, μάλλον σας μπέρδεψα λίγο. Πέρασα Αλεξανδρούπολη και κάνω μεταγραφή Λάρισα αντί για Θεσσαλονίκη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Στο μηχανογραφικό δήλωσα 1η Θεσσαλονίκη και 2η Λάρισα. Τελικά πέρασα ΔΠΘ και τώρα παρότι μπορώ να κάνω μετεγγραφή στο ΑΠΘ επιλέγω μετεγγραφή στη Λάρισα καθώς άλλαξα γνώμη για το ΑΠΘ. Κατάλαβες?
ναι τωρα καταλαβα φιλε.το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι ηταν γκαντεμης ο viedo που ελεγε οτι εχεις σιγουρη τη λαρισα.και για viedo δεν το περιμενα γτ ελεγε οτι η ιατρικη στις κανονικες βασεις φετος θα επεφτε μονο 100 μορια ξερω γω και επεσε 600
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,785 μηνύματα.
To University of Thessaly τι λέει; Σαν υποδομές; :morning1:
 

Dr House

Νεοφερμένος

Ο Dr House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
To University of Thessaly τι λέει; Σαν υποδομές; :morning1:
Απλά άψογο! Το συγκρότημα βιοπολις του πανεπιστημίου είναι ολοκαίνουριο και η αρχιτεκτονική του δεν παίζεται... Μόνο το κτήριο Κατσιγρα είναι παλιό αλλά πολύ λίγα μαθήματα γίνονται σε αυτό (νομίζω μόνο ένα είναι υποχρεωτικό στο 1ο εξάμηνο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος). Το αμφιθέατρο στο βιοπολις είναι σε άριστη κατάσταση και θυμίζει αίθουσα σινεμά!:DΜε τα λίγα εργαστήρια που έκανα ως τώρα, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει καμία έλλειψη υλικών/εξοπλισμού.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top