ninaki101
Νεοφερμένο μέλος
Η ninaki101 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

21-11-24

12:42
Έχουν δημιουργηθεί ΙΕΚ νοσηλευτικής σε κάποια νοσοκομεία της χώρας. Έχει φοιτήσει κανείς? Πως είναι η κατάσταση?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.718 μηνύματα.

21-11-24

14:23
Τα Ιεκ καλη μου στα νοσοκομεια ειναι πολυ πολυ παλια υποθεση πριν ακομα δημιουργηθουν τα αλλα Ιεκ...Έχουν δημιουργηθεί ΙΕΚ νοσηλευτικής σε κάποια νοσοκομεία της χώρας. Έχει φοιτήσει κανείς? Πως είναι η κατάσταση?
Ειναι παμπλολα...καθε μεγαλο νοσοκομειο και ΙΕΚ
Εκει διδασκουν επαγγελματιες του χωρου προφανως ( γιατροι και νοησηλευτες)... δεν ξερω ομως πως ειναι οι συνθηκες μεσα εκει.
ninaki101
Νεοφερμένο μέλος
Η ninaki101 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

21-11-24

16:33
Το ξέρω καλέ μου. Απλά ρωτάω αν έχει φοιτήσει κανείς.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.718 μηνύματα.

22-11-24

15:36
E δεν ξερω...δεν φοιτησα και δεν πηγα ποτε μεσα στην σχολη τους ...φοβαμαιΤο ξέρω καλέ μου. Απλά ρωτάω αν έχει φοιτήσει κανείς.
Εχουμε εδω παραπερα ενα μεγαλο νοσοκομειο που διαφημιζει την σχολη του με stand
ninaki101
Νεοφερμένο μέλος

22-11-24

16:16
Ααααα για πες 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-11-24

16:22
ε τι να πωΑαααα για πες![]()
με ενα κοριτσι μια χαρα τα βγαζεις περα....φυσιολογικη επικοινωνια.
με 2 μαζι τα πραματα δυσκολευουν .
με τρια και παραπανω παρε τα σοκολατακια σου και τρεχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...