Γενικό -  Θεωρητικό Φροντιστήριο (Μαρούσι)

Artemisgr99

Νεοφερμένος

Η Artemisgr99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!

Ειμαι καινούργια σε αυτό το forum και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι όσοι γνωρίζετε επί του θέματος

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η Β Λυκείου για εμένα και εχω επιλέξει την θεωρητική κατεύθυνση, παρόλο αυτά δεν έχω κανει εγγραφή σε κάποιο φροντιστήριο ακόμα εαν και θα το επιθυμούσα.


Γνωρίζει κανείς κάποιο καλο θεωρητικό φροντιστήριο στο Μαρούσι; όπου καταλάβατε ειναι και η περιοχή η οποία μένω. Εαν ναι ποιο; Τι τιμές έχει και ποσες ωρες την εβδομάδα; Νομίζω πως περισσότερο από όλα τα ακαδημαϊκά τμήματα με ενδιαφέρει περισσότερο το Ιστορίας και Αρχαιολογίας (ΕΚΠΑ). Χρειάζεται να δώσω κάποιο διαγνωστικό διαγώνισμα; Εαν ναι σε ποια μαθήματα; Προαπαιτείται προετοιμασία;

Τελος θεωρείται πως είναι απαραίτητο να κάνω ιστορία φέτος; Μιας και η φετινή ειναι βυζαντινή ενώ αντιθέτως η πανελλήνιως εξεταζόμενη νεώτερη. Σκεφτόμουν μήπως κάνω για αρχή μονο αρχαία και έκθεση , ποια ειναι η άποψη σας; Μήπως να αρχίσω την ιστορία της Γ Λυκείου αργότερα κατά τον Ιανουάριο; Εν κατακλείδι ποια ειναι άποψη σας επι του νέου μαθήματος της κοινωνιολογίας , ειναι δύσκολο; Χρειάζεται φροντιστήριο;

Ευχαριστώ για τον χρονο σας ελπίζω να λάβω κάποιες απαντήσεις οι οποίες θα με διευκολύνουν όσον αφορά τα θέματα που με προβληματίζουν.
 

archaios19

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 947 μηνύματα.
Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο μου. Αποκλειστικά για θεωρητική κατεύθυνση και ονομάζεται "Λόγος". Στείλε προσωπικό μήνυμα για λεπτομέρειες.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top