Πάντως - έτσι για να κάνω την αρχή- στο δικό μου φροντιστήριο για λογοτεχνία λένε παπαδιαμάτη , αναγνωστάκη -εγγονόπουλο (μαζι, η το ένα παράληλο του άλλου) και αντικλείδια. Πλάκα θα έχει να πέσει καμιά Πολυδούρη....

Τώρα γνωστό λένε πρωταγόρας 4η ενότητα περισσοτερο...και πολιτικά...Επισης καλο θέμα θα ήταν η ενοτητα 20των πολτικών με την 7 του πρωταγόρα...Αυτά απο εμενα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

σ'εμάς στις εξετάσεις φέτος θα πέσει το κλασικό πάντως..Μαντίθεος..χαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Αλλά αμάρτημα, πάλι;; Μακάρι, αλλά δεν το νομίζω...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Το έχω γράψει και σε κάποιο άλλο thread για τα θέματα της λογοτεχνίας, ότι μπορώ να βρω ένα λόγο για να πέσει το καθένα από τα κείμενα. Δηλαδή, πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη, άρα θα μπορούσε να πέσει το Ονειρο στο Κύμα. Φέτος, κλείνουν 90 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή... άρα θα μπορούσε να πέσει Ιωάννου. Επίσης, μπορείς να πεις ότι ζούμε σε συνθήκες εμφυλίου (μνημονιακοί vs αντιμνημονιακοί, χρυσαυγίτες vs αριστερών και οτιδήποτε άλλο), άρα θα μπορούσαν να πέσουν Αναγνωστάκης-Εγγονόπουλος.
Αλλά πάλι, για όλους τους παραπάνω λόγους, θα μπορούσαν να αποκλειστούν αυτά τα κείμενα και να πέσει κάτι από τα υπόλοιπα! Ποτέ δεν βγάζεις άκρη! Χαίρομαι μόνο που η Δημουλά ζει ακόμα και ήταν εκτός ύλης!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Δεν είναι δευτέρα λυκείου.
Υ.Γ.
Ξέρουμε τι έπεσε πέρυσι.

Και τα ηθικά νικομάχεια δεν είναι δύσκολα.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

εγώ δεν τα έχω κάνει,αλλά από άτομα που ξέρω μου λένε πως είναι πολύ πιο δυσνόητα σε σχέση με τις υπόλοιπες ενότητες..αυτό το τελείως απρόβλεπτο με τα κείμενα ισχύει,αλλά και πάλι,υποθέσεις μπορούν να γίνουν...
Kατά τη γνώμη μου, τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας τον έχει η Πολιτεία, ενώ ευκολότερος όλων είναι ο Πρωταγόρας. Ο Αριστοτέλης είναι στη μέση, αλλά νομίζω πως τα Ηθικά είναι πιό εύκολα από τα Πολιτικά. Αν καταλάβεις ας πούμε την έννοια της μεσότητας, την έχεις στο μυαλό σου και την εφαρμόζεις σε κάθε θέμα που τίθεται. Όλα κινούνται γύρω από αυτήν. Εντάξει, δεν είναι και (προσοχή, η σύγκριση που ακολουθεί θα κάψει εγκεφαλικά κύτταρα) ...Λένα Μαντά, είναι πιό δύσκολα

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Topic προβλέψεων για την Β' Λυκείου δεν υπάρχει;

ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος

αοθ: ενοια αγορας ή εξηγηση για τις μεταβολες της S διαγραμματικα
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει, όμως, με το να υποθέτεις, και όντας έξω από τον "χορό", δεν θα καταφέρεις κάτι.
Topic προβλέψεων για την Β' Λυκείου δεν υπάρχει;![]()
και σε μη εξεταζόμενους απευθύνεται αν είδα καλά πιο πάνω..μια γνώμη είπα να πω κι εγώ,μη βαράτε πια

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

προβλέπω:
1) Αρχαία: Ηθικά Νικομάχεια ενότητες 4-5, ή 5-6 (δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι 99% σίγουρος)
2) Λογοτεχνία: Αναγνωστάκης-Εγγονόπουλος
ΟΜΩΣ, όλα τα διαβάζουμε.
Αυτάαα. Πάντως, για τα αρχαία είμαι πάρα πολύ σίγουρος! Έχω την 6η αίσθηση ρε' σεις.
χαχαχ
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

μαλλον πλατωνα θα σας βαλουν...κανα πρωταγορα ...και λογοτεχνια τα αντικλειδια δεν θα ηταν απιθανο ...Λοιπόν,
προβλέπω:
1) Αρχαία: Ηθικά Νικομάχεια ενότητες 4-5, ή 5-6 (δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι 99% σίγουρος)
2) Λογοτεχνία: Αναγνωστάκης-Εγγονόπουλος
ΟΜΩΣ, όλα τα διαβάζουμε.
Αυτάαα. Πάντως, για τα αρχαία είμαι πάρα πολύ σίγουρος! Έχω την 6η αίσθηση ρε' σεις.
χαχαχ
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Λογοτεχνια λεω το ονειρο στο κυμα...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

μαλλον πλατωνα θα σας βαλουν...κανα πρωταγορα ...και λογοτεχνια τα αντικλειδια δεν θα ηταν απιθανο ...
Όχι.

Αυτά που λέω εγώ θα βάλουν.

DrHouse
Διάσημο μέλος

μαλλον πλατωνα θα σας βαλουν...κανα πρωταγορα ...και λογοτεχνια τα αντικλειδια δεν θα ηταν απιθανο ...
Πλατωνακο εβαλαν περσυ...αλλα δεν με χαλαει

Τα αντικλειδια απο την αλλη...ειναι μεσα στον υπερρεαλισμο...πολυ φευγα πιστευω για να τεθει σε πανελληνιες αυτο το ποιημα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Απο αρχαία πιστεύω θα πέσουν ή
Ηθικά 5-6
Πολιτεία 15-16
Πρωταγόρας 5-6
Τις θεωρώ πιο sos ενότητες και απο την αρχή της χρονιάς πιστεύω έντονα πως θα μπούν 2 απ' αυτές που ανέφερα

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kατά τη γνώμη μου, τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας τον έχει η Πολιτεία, ενώ ευκολότερος όλων είναι ο Πρωταγόρας. Ο Αριστοτέλης είναι στη μέση, αλλά νομίζω πως τα Ηθικά είναι πιό εύκολα από τα Πολιτικά. Αν καταλάβεις ας πούμε την έννοια της μεσότητας, την έχεις στο μυαλό σου και την εφαρμόζεις σε κάθε θέμα που τίθεται. Όλα κινούνται γύρω από αυτήν. Εντάξει, δεν είναι και (προσοχή, η σύγκριση που ακολουθεί θα κάψει εγκεφαλικά κύτταρα) ...Λένα Μαντά, είναι πιό δύσκολαΑλλά είναι τόσο λογικά και τόσο καλά δομημένα, που διαβάζονται ευχάριστα!
εμενα με δυσκολευουν υπερολικα τα πολιτικα!!!!τι νομιζεις πρεπει γενικα να προσεξουμε εκει?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.