Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 23:04 Η Schlimazel: #1 31-01-23 23:04 Πως τα πάτε με τις πανελλήνιες; είστε άνετοι με την ύλη; #θεωρητικη Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 00:01 Η Κάμπια έγραψε: #2 08-04-23 00:01 Την έχουμε ολοκληρώσει. Τώρα επαναλήψεις arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:00 Ο arko έγραψε: #3 08-04-23 10:00 Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:02 Η Κάμπια έγραψε: #4 08-04-23 10:02 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Μόνο του 19ου αιώνα είναι δύσκολο γιατί έχει να θυμάσαι πολλές τοποθεσίες. Από την άλλη, του 20ου είναι κομπλέ. Εσάς η φυσική πως είναι; arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 16:18 Ο arko έγραψε: #5 08-04-23 16:18 Μεγάλη αλλά ηπιότερες ασκήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως ορισμένα κεφάλαια παρουσιάζουν επιστημονικής φύσης προβλήματα. Τα κύματα είναι εν μέρει δεν περιγράφονται σωστά. Η κβαντομηχανική είναι πολύ πρόχειρη. Έστω, θα συνεχίσω να φλεξάρω ότι ξέρω κβαντο, ακόμη και σε φόρουμ θεωρητικής. Γιώργος Ζ Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Ζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πυροσβεστών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 15:10 Ο Γιώργος Ζ: #6 09-04-23 15:10 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Ness evangeliap synthnightingale arko Mammy Nun thesecretfemme Schlimazel angies Γιώργος Ζ thenutritionist augustine Joji tsiobieman Praxis margik kleoniki05 εχω κοκο ειμαι λοκο Abiogenesis Philologist Helen06 george777 nicole1982 SoyN lepipini marioushi athinoula spring day Antzie katia.m constansn Alexecon1991 Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 00:01 Η Κάμπια έγραψε: #2 08-04-23 00:01 Την έχουμε ολοκληρώσει. Τώρα επαναλήψεις arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:00 Ο arko έγραψε: #3 08-04-23 10:00 Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:02 Η Κάμπια έγραψε: #4 08-04-23 10:02 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Μόνο του 19ου αιώνα είναι δύσκολο γιατί έχει να θυμάσαι πολλές τοποθεσίες. Από την άλλη, του 20ου είναι κομπλέ. Εσάς η φυσική πως είναι; arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 16:18 Ο arko έγραψε: #5 08-04-23 16:18 Μεγάλη αλλά ηπιότερες ασκήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως ορισμένα κεφάλαια παρουσιάζουν επιστημονικής φύσης προβλήματα. Τα κύματα είναι εν μέρει δεν περιγράφονται σωστά. Η κβαντομηχανική είναι πολύ πρόχειρη. Έστω, θα συνεχίσω να φλεξάρω ότι ξέρω κβαντο, ακόμη και σε φόρουμ θεωρητικής. Γιώργος Ζ Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Ζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πυροσβεστών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 15:10 Ο Γιώργος Ζ: #6 09-04-23 15:10 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Ness evangeliap synthnightingale arko Mammy Nun thesecretfemme Schlimazel angies Γιώργος Ζ thenutritionist augustine Joji tsiobieman Praxis margik kleoniki05 εχω κοκο ειμαι λοκο Abiogenesis Philologist Helen06 george777 nicole1982 SoyN lepipini marioushi athinoula spring day Antzie katia.m constansn Alexecon1991 Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:00 Ο arko έγραψε: #3 08-04-23 10:00 Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:02 Η Κάμπια έγραψε: #4 08-04-23 10:02 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Μόνο του 19ου αιώνα είναι δύσκολο γιατί έχει να θυμάσαι πολλές τοποθεσίες. Από την άλλη, του 20ου είναι κομπλέ. Εσάς η φυσική πως είναι; arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 16:18 Ο arko έγραψε: #5 08-04-23 16:18 Μεγάλη αλλά ηπιότερες ασκήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως ορισμένα κεφάλαια παρουσιάζουν επιστημονικής φύσης προβλήματα. Τα κύματα είναι εν μέρει δεν περιγράφονται σωστά. Η κβαντομηχανική είναι πολύ πρόχειρη. Έστω, θα συνεχίσω να φλεξάρω ότι ξέρω κβαντο, ακόμη και σε φόρουμ θεωρητικής. Γιώργος Ζ Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Ζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πυροσβεστών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 15:10 Ο Γιώργος Ζ: #6 09-04-23 15:10 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Ness evangeliap synthnightingale arko Mammy Nun thesecretfemme Schlimazel angies Γιώργος Ζ thenutritionist augustine Joji tsiobieman Praxis margik kleoniki05 εχω κοκο ειμαι λοκο Abiogenesis Philologist Helen06 george777 nicole1982 SoyN lepipini marioushi athinoula spring day Antzie katia.m constansn Alexecon1991 Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 10:02 Η Κάμπια έγραψε: #4 08-04-23 10:02 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Μόνο του 19ου αιώνα είναι δύσκολο γιατί έχει να θυμάσαι πολλές τοποθεσίες. Από την άλλη, του 20ου είναι κομπλέ. Εσάς η φυσική πως είναι; arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 16:18 Ο arko έγραψε: #5 08-04-23 16:18 Μεγάλη αλλά ηπιότερες ασκήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως ορισμένα κεφάλαια παρουσιάζουν επιστημονικής φύσης προβλήματα. Τα κύματα είναι εν μέρει δεν περιγράφονται σωστά. Η κβαντομηχανική είναι πολύ πρόχειρη. Έστω, θα συνεχίσω να φλεξάρω ότι ξέρω κβαντο, ακόμη και σε φόρουμ θεωρητικής. Γιώργος Ζ Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Ζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πυροσβεστών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 15:10 Ο Γιώργος Ζ: #6 09-04-23 15:10 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Ness evangeliap synthnightingale arko Mammy Nun thesecretfemme Schlimazel angies Γιώργος Ζ thenutritionist augustine Joji tsiobieman Praxis margik kleoniki05 εχω κοκο ειμαι λοκο Abiogenesis Philologist Helen06 george777 nicole1982 SoyN lepipini marioushi athinoula spring day Antzie katia.m constansn Alexecon1991 Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Μόνο του 19ου αιώνα είναι δύσκολο γιατί έχει να θυμάσαι πολλές τοποθεσίες. Από την άλλη, του 20ου είναι κομπλέ. Εσάς η φυσική πως είναι;
arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 8 Απριλίου 2023 στις 16:18 Ο arko έγραψε: #5 08-04-23 16:18 Μεγάλη αλλά ηπιότερες ασκήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως ορισμένα κεφάλαια παρουσιάζουν επιστημονικής φύσης προβλήματα. Τα κύματα είναι εν μέρει δεν περιγράφονται σωστά. Η κβαντομηχανική είναι πολύ πρόχειρη. Έστω, θα συνεχίσω να φλεξάρω ότι ξέρω κβαντο, ακόμη και σε φόρουμ θεωρητικής. Γιώργος Ζ Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Ζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πυροσβεστών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 15:10 Ο Γιώργος Ζ: #6 09-04-23 15:10 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μεγάλη αλλά ηπιότερες ασκήσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως ορισμένα κεφάλαια παρουσιάζουν επιστημονικής φύσης προβλήματα. Τα κύματα είναι εν μέρει δεν περιγράφονται σωστά. Η κβαντομηχανική είναι πολύ πρόχειρη. Έστω, θα συνεχίσω να φλεξάρω ότι ξέρω κβαντο, ακόμη και σε φόρουμ θεωρητικής.
Γιώργος Ζ Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Ζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πυροσβεστών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 15:10 Ο Γιώργος Ζ: #6 09-04-23 15:10 Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES
Αρχική Δημοσίευση από arko: Είμαι θετική, αλλά έχω ακούσει το Προσφυγικό είναι πολύ ζόρι. Για εσάς ισχύει? Click για ανάπτυξη... Short answer : YES