PzH-2000GR Νεοφερμένο μέλος Ο PzH-2000GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Ο PzH-2000GR: #1 17-01-11 18:11 Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές σημειώσεις, έστω και πρόχειρα και ένα παράδειγμα απλό για τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΟΣΑ g,m,l και για την πρώτη και δευτερη θεμελιώδη μορφή; Η καθηγήτρια δεν τα έχει διδάξει σε όλους και όμως αύριο θα είναι στο διαγώνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο nPb έγραψε: #2 17-01-11 21:12 διαφορική γεωμετρία αναφέρεσαι προφανώς και συγκεκριμένα θεωρία παραμετρικοποημένων επιφανειών εμείς τα συμβολίζαμε E, F, G ψάξε τίποτα στο διαδίκτυο (google) σε differential geometry (surface theory) notes από ξένα Πανεπιστήμια...σε e-books ή σημειώσεις pdf στο εξωτερικό τα έχουν οργανωμένα και πολύ αναλυτικά προσωπικά δεν έχω σημειώσεις αλλά σύγγραμμα καλογραμμένο όταν έκανα διαφορική γεωμετρία δες επίσης και στην η-τάξη στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές σημειώσεις, έστω και πρόχειρα και ένα παράδειγμα απλό για τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΟΣΑ g,m,l και για την πρώτη και δευτερη θεμελιώδη μορφή; Η καθηγήτρια δεν τα έχει διδάξει σε όλους και όμως αύριο θα είναι στο διαγώνισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2011 στις 21:12 Ο nPb έγραψε: #2 17-01-11 21:12 διαφορική γεωμετρία αναφέρεσαι προφανώς και συγκεκριμένα θεωρία παραμετρικοποημένων επιφανειών εμείς τα συμβολίζαμε E, F, G ψάξε τίποτα στο διαδίκτυο (google) σε differential geometry (surface theory) notes από ξένα Πανεπιστήμια...σε e-books ή σημειώσεις pdf στο εξωτερικό τα έχουν οργανωμένα και πολύ αναλυτικά προσωπικά δεν έχω σημειώσεις αλλά σύγγραμμα καλογραμμένο όταν έκανα διαφορική γεωμετρία δες επίσης και στην η-τάξη στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
διαφορική γεωμετρία αναφέρεσαι προφανώς και συγκεκριμένα θεωρία παραμετρικοποημένων επιφανειών εμείς τα συμβολίζαμε E, F, G ψάξε τίποτα στο διαδίκτυο (google) σε differential geometry (surface theory) notes από ξένα Πανεπιστήμια...σε e-books ή σημειώσεις pdf στο εξωτερικό τα έχουν οργανωμένα και πολύ αναλυτικά προσωπικά δεν έχω σημειώσεις αλλά σύγγραμμα καλογραμμένο όταν έκανα διαφορική γεωμετρία δες επίσης και στην η-τάξη στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.