PzH-2000GR
Νεοφερμένο μέλος
Ο PzH-2000GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα.

17-01-11

18:11
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές σημειώσεις, έστω και πρόχειρα και ένα παράδειγμα απλό για τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΟΣΑ g,m,l και για την πρώτη και δευτερη θεμελιώδη μορφή;
Η καθηγήτρια δεν τα έχει διδάξει σε όλους και όμως αύριο θα είναι στο διαγώνισμα...
Η καθηγήτρια δεν τα έχει διδάξει σε όλους και όμως αύριο θα είναι στο διαγώνισμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

17-01-11

21:12
διαφορική γεωμετρία αναφέρεσαι προφανώς και συγκεκριμένα θεωρία παραμετρικοποημένων επιφανειών
εμείς τα συμβολίζαμε E, F, G
ψάξε τίποτα στο διαδίκτυο (google) σε differential geometry (surface theory) notes από ξένα Πανεπιστήμια...σε e-books ή σημειώσεις pdf
στο εξωτερικό τα έχουν οργανωμένα και πολύ αναλυτικά
προσωπικά δεν έχω σημειώσεις αλλά σύγγραμμα καλογραμμένο όταν έκανα διαφορική γεωμετρία
δες επίσης και στην η-τάξη στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού εδώ
εμείς τα συμβολίζαμε E, F, G
ψάξε τίποτα στο διαδίκτυο (google) σε differential geometry (surface theory) notes από ξένα Πανεπιστήμια...σε e-books ή σημειώσεις pdf
στο εξωτερικό τα έχουν οργανωμένα και πολύ αναλυτικά
προσωπικά δεν έχω σημειώσεις αλλά σύγγραμμα καλογραμμένο όταν έκανα διαφορική γεωμετρία
δες επίσης και στην η-τάξη στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.