karotenia
Δραστήριο μέλος

Θα ήθελα να ξέρω τι έχει σκοπό να δηλώσει η θετική στα μηχανογραφικά, για να πιάσω το σφυγό των ημερών θα διαλέξετε με βάση την επαγγελματική αποκατάσταση, το κοινωνικό status ή κάτι άλλο;
Περιμένω να σας ακούσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

τα μορια μας ηταν σχεδον τα ιδια με ελαχιστη διαφορα,δηλωσα περσι και ειδες που ειμαι,πιστευω οτι οι βασεις φετος θα ειναι παρομοιες.Αν μετρανε και περσινες αποψεις.ΓΓεια σας. Φέτος τελείωσα το Λύκειο και ήμουν θετική! Κατάφερα να συγκεντρώσω 17,304 μόρια στο Τρίτο!
Θα ήθελα να ξέρω τι έχει σκοπό να δηλώσει η θετική στα μηχανογραφικά, για να πιάσω το σφυγό των ημερών θα διαλέξετε με βάση την επαγγελματική αποκατάσταση, το κοινωνικό status ή κάτι άλλο;
Περιμένω να σας ακούσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia
Δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

εννοειτε μασ χρειαζονται ολεσ οι αποψεις,εσενα ποια ηταν η πρωτη σου επιλογη????????
Βιολογικο ειχα και χημικο δευτερο,αλλα δεν το χω μετανιωσει καθολου ειναι τελεια η σχολη.Σκεφτομαι ΙΣΩΣ βιολογικο για μετα παντως.Βλεπουμε
kostasrousmath
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω αν έδινα φέτος θα δήλωνα πρώτο, όπως και περσυ Ιατρική στο Ηράκλειο και μετά Βιολογικό....
Και τελευταίο πάλι Μαθηματικό, όπου σπουδάζω.....
Παντως και εγώ πιστεύω πως οι βάσεις θα κυμανθουν στα περσυνά επίπεδα με μερικές αυξομειώσεις κυρίως σε Τ.Ε.Ι, νομίζω.....
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρα,λογω αποσατσης η σιερα θα ναι μαλλον αθηνας
θεσ/νικης-ιωαννινων-λαρισας
karotenia
Δραστήριο μέλος

marysita
Νεοφερμένο μέλος

kostasrousmath
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδαγωγικό Δημοτικής....???εγω παιδαγωγικο αθηνας
Μια χαρά ειναι....

Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο ολοι να το θυμομαστε.

karotenia
Δραστήριο μέλος

θελεισ να περασεισ παιδαγωγικο???εγω παιδαγωγικο αθηνας

Margooo
Νεοφερμένο μέλος

atimoulis
Νεοφερμένο μέλος

εσυ γιατι διαλεξες αυτη την σχολη?
Margooo
Νεοφερμένο μέλος

Margooo
Νεοφερμένο μέλος

για το ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ οι πτυχιουχοι κατατασσονται στους χημικους κ οχι στους βιολογους..ασχετο αν ασχολουνται κ με βιολογια..κ οσο για το μοριακης βιολογιας και γενετικης δεν το σκεφτομαι διοτι η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι ανυπαρκτη μπορω να πω..μοριακης βιολογιας και γενετικης?
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ)?
atimoulis
Νεοφερμένο μέλος

για το ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ οι πτυχιουχοι κατατασσονται στους χημικους κ οχι στους βιολογους..ασχετο αν ασχολουνται κ με βιολογια..κ οσο για το μοριακης βιολογιας και γενετικης δεν το σκεφτομαι διοτι η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι ανυπαρκτη μπορω να πω..
ενω στο βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων ειναι υπαρκτη?
παντος στο εξωτερικο πρεπει να ειναι καλυτερα τα πραγματα..
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

τη δωσαμε καμια 200ρα στο τμημα και την περασαμε δυο!Μαλιστα για να δεις πόσο καμένος είμαι, διαβαζω βιολογία του Alberts......![]()

Margooo
Νεοφερμένο μέλος

δεν συγκρινεται ομως με αυτο στην αλεξ/πολη..καλα σιγουρα στο εξωτερικο ειναι καλυτερα..ενω στο βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων ειναι υπαρκτη?
παντος στο εξωτερικο πρεπει να ειναι καλυτερα τα πραγματα..
y33p33
Νεοφερμένο μέλος

για το ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ οι πτυχιουχοι κατατασσονται στους χημικους κ οχι στους βιολογους..ασχετο αν ασχολουνται κ με βιολογια..κ οσο για το μοριακης βιολογιας και γενετικης δεν το σκεφτομαι διοτι η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι ανυπαρκτη μπορω να πω..
Το οτι κατατασσονται στους χημικους σε ενδιαφερει μονο εαν επιθυμεις να εργαστεις ως εκπαιδευτικος. Εξαλλου απο περσι με προεδρικο διαταγμα εχουν κατοχυρωθει τα επαγγελματικα τους δικαιωματα.
atimoulis
Νεοφερμένο μέλος

δεν συγκρινεται ομως με αυτο στην αλεξ/πολη..καλα σιγουρα στο εξωτερικο ειναι καλυτερα..
ωστε η αλεξανδουπολη σε χαλαει

διαλεξες αυτη την σχολη επειδη σου αρεσει η βιολογια λοιπον?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.