Valioukoss
Νεοφερμένο μέλος
Η Valioukoss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ! Φοιτητές από Γιάννενα και Θεσσαλονίκη ή όσοι ξέρετε και από τις δύο πόλεις να με βοηθήσετε. Περνάω και στις δύο πόλεις στην ίδια σχολή ( πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ΔΙΠΑΕ αντιστοιχα) οπότε το δίλημμα είναι αποκλειστικά στην πόλη. Που αξίζει καλύτερα η φοιτητική ζωή; Από ότι είδα τα ενοίκια είναι πάνω κάτω τα ίδια οπότε δεν με απασχολεί το οικονομικό αλλά μόνο οι τρόποι διασκέδασης. Γενικά θέλω την εμπειρία σας ως φοιτητές στην κάθε πόλη για να ξέρω τι να περιμένω και τι να διαλέξω. Θέλω και τα αρνητικά ωστόσο της κάθε πόλης.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilias__ αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.787 μηνύματα.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθειαΗ πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.781 μηνύματα.

Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν.Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια![]()
Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια.
Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι?
1τμ στο σαλονι να καθεσαι
1τμ στην κουζινα να τρως
2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες
1τμ για να βάφεσαι
και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilias__ αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμεΜια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια![]()

Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ?Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν.
Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια.
1τμ στην κουζινα να τρως
1τμ για να βάφεσαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν.
1τμ στην κουζινα να τρως
1τμ για να βάφεσαι

Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ?Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε![]()
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.781 μηνύματα.

Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει.Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ?
Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ
Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη.
ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα..
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμεΜε το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ?
Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ
Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ?

Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει.
Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη.
ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα..
Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι![]()
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα...Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..
ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη?
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

το μέτρο δεν βοηθάει?.Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα...
ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια.Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποταΝαι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια.
Valioukoss
Νεοφερμένο μέλος
Η Valioukoss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος

Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο.Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 4 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.