evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος

Γεια σας παιδια,εχω μια απορια. περναω σε αλλη πολη απο αυτη που μενω , και φιλοι μου οι οποιοι σπουδαζουν μακρυα μου ειπαν να παω την ιδια μερα που ωγαινουν οι βασεις ή ακομα την επομενη.... αλλα οι γονεισ μου δουλευεουν κ δεν γινεται να παω τοσο νωρις μπορει μετα απο 3- 4 μερες εσεις τι λετε γι αυτο.....θα βρω καποιο καλο σπιτι.η θα πιασουν τα καλα οι αλλοι?????:thanks::thanks:![]()
ναι ρε θα βρεις!μπορει να μην ειναι και τοσο καλο αλλα σιγουρα θα βρεις κατι!αστεγη δε μενεις παντως...σε ποια πολη περνας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

στην καβαλα...ομως δυστυχως δεν θα παω εγκαιρα και φοβαμαι μην ωρω κανενα ερειπιο κ τραβαω τα μαλλια μου μετα....
αχ τι λες βρε η Καβαλα ειναι υπεροχη πολη και ερειπιο να βρεις θα χει θεα στη θαλασσα!
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή αν πάμε μια εβδομάδα μετά τις βάσεις σπίτι δεν βρίσκουμε? Ωχ Παναγιά μου!
οχι ρε παιδια ηρεμιστε!ποιος τα λεει αυτα?στις πολεις που έχουν παν/μιο υπαρχουν και πολλες γκαρσονιερες!κατι θα βρειτε!
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Καβαλα περνας δεν θα πας να σπουδασεις στο Los Angeles

Καβαλα θα βρεις ανετα σπιτι μην αγχωνεσαι,μπορεις να πας και μονη σου η με παρεα αυθημερων με λεωφορειο και να γυριζεις απο καβαλα με το τελευταιο λεωφορειο.Διαφορετικα πηγαινε με τους γονεις σου 3-4 ημερες αργοτερα που και παλι θα βρεις σπιτι.
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ οπως βλεπω παντου απαντας εεεε δεν εχεις προβλημα????Evelin χαλαρωσε γιατι σε βλεπω πολυ σφιγμενη γενικα
Καβαλα περνας δεν θα πας να σπουδασεις στο Los Angeles
Καβαλα θα βρεις ανετα σπιτι μην αγχωνεσαι,μπορεις να πας και μονη σου η με παρεα αυθημερων με λεωφορειο και να γυριζεις απο καβαλα με το τελευταιο λεωφορειο.Διαφορετικα πηγαινε με τους γονεις σου 3-4 ημερες αργοτερα που και παλι θα βρεις σπιτι.

sakoulias
Εκκολαπτόμενο μέλος

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε πόλη 200,000 κατοίκων (Λευκωσία) ίσα ίσα που βρήκα σπίτι 1 μέρα πριν βγουν οι βάσεις. Όσες φίλες μου πήγαν 1 βδομάδα μετά βρήκαν σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης. (Δεν έχει ούτε τρένο ούτε και πολύ οργανωμένες γραμμές λεωφορείων εδώ).
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασχετο:ποια σχολη περασεις ?Για πόσους κάτοικους μιλάμε;;
Σε πόλη 200,000 κατοίκων (Λευκωσία) ίσα ίσα που βρήκα σπίτι 1 μέρα πριν βγουν οι βάσεις. Όσες φίλες μου πήγαν 1 βδομάδα μετά βρήκαν σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης. (Δεν έχει ούτε τρένο ούτε και πολύ οργανωμένες γραμμές λεωφορείων εδώ).
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας παιδια,εχω μια απορια. περναω σε αλλη πολη απο αυτη που μενω , και φιλοι μου οι οποιοι σπουδαζουν μακρυα μου ειπαν να παω την ιδια μερα που ωγαινουν οι βασεις ή ακομα την επομενη.... αλλα οι γονεισ μου δουλευεουν κ δεν γινεται να παω τοσο νωρις μπορει μετα απο 3- 4 μερες εσεις τι λετε γι αυτο.....θα βρω καποιο καλο σπιτι.η θα πιασουν τα καλα οι αλλοι?????:thanks::thanks:![]()
καλα μην αγχωνεσαι τοσο ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μην βρεις ενα καλο σπιτι γενικα στις πολεις με πολλους φοιτητες ετησιως ξεφυτρωνουν ενα σωρο πολυκατοικιες μην αγχωνεσαι τοσο,θα βρεις,τρεξιμο θελει και μπολικο περπατημα η ολη δουλεια.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2
Δραστήριο μέλος

Το θέμα είναι ένα, πότε θα προλάβουμε να πιάσουμε σπίτι (αν περάσουμε)!!
τα προηγούμενα χρόνια που βγαίνανε στις 25 πώς προλαβαίνανε τα παιδιά?έλεος, λες και είστε ειδική περίπτωση εσείς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

miro2
Δραστήριο μέλος

Κοίτα να δεις, φέτος θα είναι λίγο δυσκολότερα, κάτι ακούγετε ότι καταργούνται οι εστίες, με αποτέλεσμα η ζήτηση να είναι μεγαλύτερη και η προσοχή που θα πρέπει να δώσουμε στο να βρούμε κάτι τις προκοπής και σε λογική τιμή, να είναι ακατόρθωτο. Θα δείξει. Κάτι προς συγκατοίκηση προβλέπω για τους περισσότερους.
δε νομίζω να αλλάξει κάτι αν περιμένετε λίγες μέρες παραπάνω..ούτως ή άλλως όλοι την ίδια μέρα θα μάθετε αν και που περνάτε...
θα βρείτε, αρκεί να ξέρετε να ψάχνετε και να μη σας πιάσει κότσους ο κάθε ''έξυπνος''...
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος

σιγα μη δεν προλάβεις.......... οι σχολές για τους πρωτοετείς ανοίγον τον Οκτώβριο....αλλά ποιου έτους ..δεν ξερουμε φέτος...Άρα δίκιο είχαν μερικά παιδιά που έγραψαν για 22-23.. Το θέμα είναι ένα, πότε θα προλάβουμε να πιάσουμε σπίτι (αν περάσουμε)!! Πότε ανοίγουν οι σχολές? Αν ανοίξουν (λογικά θα είναι ανοιχτα για την εγγραφή).
χα!! χα !!! χα !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.