george_trianta3
Νεοφερμένο μέλος
Ο george_trianta3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

12-10-18

15:07
Λοιπόν έχουμε 12 Οκτωβρίου και έχω ΉΔΗ 31 απουσίες (26 από 5 μέρες που ελειπα +4 ωριαιες +1 που δεν μπήκα για μάθημα)...στις 114 μενω...καμία συμβουλή ώστε να σταματήσει το κοντέρ εκεί για λίγο καιρό ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

12-10-18

15:48
Λοιπόν έχουμε 12 Οκτωβρίου και έχω ΉΔΗ 31 απουσίες (26 από 5 μέρες που ελειπα +4 ωριαιες +1 που δεν μπήκα για μάθημα)...στις 114 μενω...καμία συμβουλή ώστε να σταματήσει το κοντέρ εκεί για λίγο καιρό ?
Να πηγαινεις στα μαθηματα μήπως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-10-18

15:54
Χα, χα!!! Μπα σε καλό σου! Δηλαδή τι συμβουλή περιμένεις από εμάς; Απλά σταμάτα τις κουταμάρες και κοίτα να είσαι τυπικός στο ωράριο του σχολείου σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...