Γενικό -  Θέμα με τις απουσίες

george_trianta3

Νεοφερμένο μέλος

Ο george_trianta3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Λοιπόν έχουμε 12 Οκτωβρίου και έχω ΉΔΗ 31 απουσίες (26 από 5 μέρες που ελειπα +4 ωριαιες +1 που δεν μπήκα για μάθημα)...στις 114 μενω...καμία συμβουλή ώστε να σταματήσει το κοντέρ εκεί για λίγο καιρό ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν έχουμε 12 Οκτωβρίου και έχω ΉΔΗ 31 απουσίες (26 από 5 μέρες που ελειπα +4 ωριαιες +1 που δεν μπήκα για μάθημα)...στις 114 μενω...καμία συμβουλή ώστε να σταματήσει το κοντέρ εκεί για λίγο καιρό ?

Να πηγαινεις στα μαθηματα μήπως; :look:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χα, χα!!! Μπα σε καλό σου! Δηλαδή τι συμβουλή περιμένεις από εμάς; Απλά σταμάτα τις κουταμάρες και κοίτα να είσαι τυπικός στο ωράριο του σχολείου σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back