Θέματα κατατακτηρίων του τμήματος Βιοιατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ

labwiz219

Νεοφερμένο μέλος

Η labwiz219 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Hellooo beautiful people! Σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για το παραπάνω τμήμα και επειδή ήδη διαβάζω από το καλοκαίρι, θα ήθελα αν κάποιος που είχε την αντίστοιχη εμπειρία να μοιραστεί ό,τι θυμάται από παλιότερα θέματα που έχουν πέσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει κάτι και παρατηρώ ότι είναι κάτι σαν επτασφράγιστο μυστικό :vava: ενώ δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να καταλάβω την μορφή των ερωτήσεων (ξέρω ότι είναι ανάπτυξης) και τη διατύπωση. Αν κάποιος θα μπορούσε να το μοιραστεί θα το εκτιμούσα πολύ! Στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια σε όλους τους συμπάσχοντες.<3

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.086 μηνύματα.
Hellooo beautiful people! Σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για το παραπάνω τμήμα και επειδή ήδη διαβάζω από το καλοκαίρι, θα ήθελα αν κάποιος που είχε την αντίστοιχη εμπειρία να μοιραστεί ό,τι θυμάται από παλιότερα θέματα που έχουν πέσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει κάτι και παρατηρώ ότι είναι κάτι σαν επτασφράγιστο μυστικό :vava: ενώ δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να καταλάβω την μορφή των ερωτήσεων (ξέρω ότι είναι ανάπτυξης) και τη διατύπωση. Αν κάποιος θα μπορούσε να το μοιραστεί θα το εκτιμούσα πολύ! Στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια σε όλους τους συμπάσχοντες.<3
Θα επικοινωνήσω με κάποιους φίλους που ίσως ξέρουν, και εαν καταφέρω να βρω ή έστω να μάθω κάτι θα σου πω αμέσως:book:.

Edit :
Τα θέματα είναι τρία ή τέσσερα ανάπτυξης, ανάλογα με τα υποερωτήματα.

Τα συγγράμματα :
Ανατομία του Netter
Bιοχημεία του Lehninger
Κυτταρική Βιολογία του Alberts

Επίσης τα θέματα είναι σχετικά σταθερά, οπότε εαν βρεις παλιότερα θα μπορείς να προετοιμαστείς ακόμα καλύτερα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σου βρω. Ίσως αν ψάξεις σε κάποιον σχετικό server ή ομαδική όμως να υπάρχει κάποιος που τα έχει(και ελπίζω να θέλει να σε βοηθήσει).
Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία !

Τελευταία επεξεργασία:

labwiz219

Νεοφερμένο μέλος

Η labwiz219 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ακόμη και αυτή η πληροφορία βοήθησε πάρα πολύ, ειλικρινά!! Καλή συνέχεια και σε εσένα ☺️

Χρήστες Βρείτε παρόμοια